Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys κι εγω Windows Phone γουσταρω (αφου σκεφτομουνα μεχρι πριν λιγο να το αγορασω απο Αγγλια την δευτερα το Lumia 930  και να δωσω το android lg G2  που εχω) ΑΛΛΑ το προβλημα με τα apps και γενικα την υποστηριξει εφαρμογων ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΟΥΝ, γιατι απλα δεν μπορουν. Μην λεμε οτι εχει πολλα και καλα apps οπως εχουν το καρακλειδωμενο iOS ή το android. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και κυριως εχει περασει στο μυαλο του καταναλωτη οτι περα απο την καμερα και καποια βασικα δεν εχει ποιοτικα apps (και γενικα apps. Μιλαω σε σχεση παντα με τα άλλα 2 λειτουργικα).

Επειδη εχω και το lumia 630 (το κερδισα) βλεπω οτι ειναι πολυ καλυτερα τα wp8.1 με την Cortana, αλλα ως εκει. Αμα πας να αγορασεις κατι απο το Windows store ή εστω να κατεβασεις δωρεαν εχει μπιπ μπιπ (μην το πω). Αυτη ειναι η αποψη μου. Κριμα γιατι ελεγα σιγουρα να παρω το 930 (πριν το lg g2  ειχα το lumia 920 και μετα 925) .

Παντως μπορει η microsoft στα κινητα να μην τα καταφερνει ακομη (μαλλον στο τελος, "μετα τα wp 9 αν δεν πιασουν", την βλεπω να βαζει android κι εκει θα γινει ρεζιλι τελειως :) "απιθανο σεναριο αλλα λεμε τωρα") ΑΛΛΑ στα tablet ΣΚΙΖΕΙ. Εχω παρει το Surface Pro 3 i5 8gb ram και ειναι απλα κορυφηηηη (απο usa).Ειτε tablet το πεις Ειτε laptop ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με ipad ή android tablet.

Καλο βραδυ guys.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γελάω με τους τύπους που δεν έχουν αγγίξει WP στην ζωή τους και έχουν και ιδέα από το store κιόλας. Ας μείνουν στο android με το lag (που ΛΕΝΕ πως έχει λυθεί), κ με τα updates (που δεν παίρνουν και κλαίνε).

• Like 4
Δημοσ.

Guys κι εγω Windows Phone γουσταρω (αφου σκεφτομουνα μεχρι πριν λιγο να το αγορασω απο Αγγλια την δευτερα το Lumia 930  και να δωσω το android lg G2  που εχω) ΑΛΛΑ το προβλημα με τα apps και γενικα την υποστηριξει εφαρμογων ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΟΥΝ, γιατι απλα δεν μπορουν. Μην λεμε οτι εχει πολλα και καλα apps οπως εχουν το καρακλειδωμενο iOS ή το android. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και κυριως εχει περασει στο μυαλο του καταναλωτη οτι περα απο την καμερα και καποια βασικα δεν εχει ποιοτικα apps (και γενικα apps. Μιλαω σε σχεση παντα με τα άλλα 2 λειτουργικα).

Επειδη εχω και το lumia 630 (το κερδισα) βλεπω οτι ειναι πολυ καλυτερα τα wp8.1 με την Cortana, αλλα ως εκει. Αμα πας να αγορασεις κατι απο το Windows store ή εστω να κατεβασεις δωρεαν εχει μπιπ μπιπ (μην το πω). Αυτη ειναι η αποψη μου. Κριμα γιατι ελεγα σιγουρα να παρω το 930 (πριν το lg g2  ειχα το lumia 920 και μετα 925) .

Παντως μπορει η microsoft στα κινητα να μην τα καταφερνει ακομη (μαλλον στο τελος, "μετα τα wp 9 αν δεν πιασουν", την βλεπω να βαζει android κι εκει θα γινει ρεζιλι τελειως :) "απιθανο σεναριο αλλα λεμε τωρα") ΑΛΛΑ στα tablet ΣΚΙΖΕΙ. Εχω παρει το Surface Pro 3 i5 8gb ram και ειναι απλα κορυφηηηη (απο usa).Ειτε tablet το πεις Ειτε laptop ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με ipad ή android tablet.

Καλο βραδυ guys.

Αν πετυχου τα windows tablet ή αυξηθει η χρηση των metro app απο τους λαπτοπ/desktop χρηστες,με την ενοποίηση  του store,δε μπορει να μην "λυθει" το θεμα με τα πολλα apps!

Και τελος,υπαρχουν ατομα που κοιτανε ποσα apps εχει το store ενός  λογισμικου και ατομα που ξερουν ποια apps τους χρειάζονται, βεβαιώνονται ι οτι το λογισμικο/τηλεφωνο που θελουν τα εχει ή εχει αλλα εξίσου καλα μ'αυτα που ζητανε και τοτε προχωρούν  στην απόκτηση του!

Σκεψου μονο οτι ενας χρηστης που ειχε/εχει nexus7 και windows tablet με τοση ελευθερια και τοσες επιλογες σε δυνατοτητες και εφαρμογες,περιμενει τοσο καιρο τον αντικαταστατη του lumia 1020,και τιποτα αλλο!Ουτε οι εφαρμογες ουτε η παραμετροποιηση,ουτε τιποτα,δε προκειται να του αλλαξουν την αποφαση οτι θελει να παρει αυτη τη συσκευη!

Οποταν αν εσας σας νοιαζει αυτο το συντριβανι με τα apps στα κινητα σας,εμενα με αφηνει ΠΑΓΕΡΑ  ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!!

Ξερω οτι τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ(οχι αυτες που θελει ο καθε Μιτσος ή καθε Καλλιόπη) τις εχει,κυριως τωρα με τα 8.1 και πλεον κανω ΑΠΛΑ φοκους,στη συσκευη που εχω βαλει στο ματι!

Και ΟΣΟΙ ειναι χρηστες wp  και παραπονιουνται για τα λιγα apps,δλδ κατι που δεν φταιει ουτε η ms ουτε η nokia,αλλα οι μικρη υποστηριξη,προ στο παρον ή και στο μελλον, απο τους ανεξαρτητους developers,καλυτερα να δωσου(ΑΠΟ ΧΘΕΣ) την wp συσκευη του και να παν σε iphone/android,γιατι ΑΥΤΟΙ φτεναι που δεν εχουν προσβαση σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που θελουν/επιθυμουν,γιατι αυτοι διαλεξαν λαθος συσκευη!!!

• Like 2
Δημοσ.

Για εμένα τα windows phone είναι ένα λειτουργικό που προς το παρών δεν κάνει για πολλές εργασίες.ειναι για αυτούς που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.και εγώ windows phone έχω!οσο για τις εφαρμογες μια θα πω.Skype!!! 1)είναι της Microsoft 2)δεν κάνει για καμια εργασία.δεν μπορείς να στείλεις τπτ από αρχεία η οτιδήποτε αλλο θέλεις.
Υπάρχουν και άλλες βασικές ελειψεις και ας λένε ότι θέλουν κάποιοι.messenger για τον ίδιο λόγο που ανέφερα.viber το ίδιο.email το ίδιο,καλά διαβάσατε.ούτε ο dialer στο τηλέφωνο δεν κάνει για πολλά.σε παίρνει κάποιος τηλ,γραφεις έναν αριθμό στον dialer,τελειώνει η κλήση που έκανες και ο αριθμός που έγραψες εξαφανίστηκε.fail!

Επί του θέματος...αρκει να είναι mid range με την έννοια της τιμής τουλάχιστον.σιγα σιγά το pureview πρέπει να μπαίνει σε όλο και περισσότερα κινητά.

Δημοσ.

Για εμένα τα windows phone είναι ένα λειτουργικό που προς το παρών δεν κάνει για πολλές εργασίες.ειναι για αυτούς που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.και εγώ windows phone έχω!οσο για τις εφαρμογες μια θα πω.Skype!!! 1)είναι της Microsoft 2)δεν κάνει για καμια εργασία.δεν μπορείς να στείλεις τπτ από αρχεία η οτιδήποτε αλλο θέλεις.

Υπάρχουν και άλλες βασικές ελειψεις και ας λένε ότι θέλουν κάποιοι.messenger για τον ίδιο λόγο που ανέφερα.viber το ίδιο.email το ίδιο,καλά διαβάσατε.ούτε ο dialer στο τηλέφωνο δεν κάνει για πολλά.σε παίρνει κάποιος τηλ,γραφεις έναν αριθμό στον dialer,τελειώνει η κλήση που έκανες και ο αριθμός που έγραψες εξαφανίστηκε.fail!

Επί του θέματος...αρκει να είναι mid range με την έννοια της τιμής τουλάχιστον.σιγα σιγά το pureview πρέπει να μπαίνει σε όλο και περισσότερα κινητά.

Αν έχεις WP όπως λες ότι έχεις, και αν το έχεις ανοίξει να το περιεργαστείς, τότε θα έπρεπε να ξέρεις για να μη γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Παράδειγμα, που λες για το dialer ότι : το κουμπάκι κάτω δεξιά που λέει αποθήκευση τι λες να κάνει;...

Ή μήπως στη διάρκεια κλήσεων, δεν κάνει ακαριαία multitasking με όποιο app σημειωματάριο πχ OneNote ή με τις Επαφές, για να γράφεις ό,τι θες ππση ώρα συνομιλείς ;...

Να μην πάω στα υπόλοιπα, το τί στέλνεις ως αρχεία. κλπ κλπ.

Τουλάχιστον ψάξε κάνα WP είτε αυτό που λες ότι έχεις είτε σε κάποιο μαγαζί.

Φιλικά , να κερδίσεις θα έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λύσεις υπάρχουν απλα πας με πολύ έμμεσο τρόπο.για τα αρχεία τα ανεβάζεις στο onedrive(αν έχεις χώρο) και στέλνεις το link.το ίδιο και κατά την διάρκεια κλήσεων όπως είπες.ολα παντα με εμμεσο τροπο.ομως όταν στο android δεν έχεις τέτοια θέματα και ποσο μάλλον όταν το Skype είναι ανώτερο στο android και είναι και της Microsoft τονίζω,τότε κάτι δεν πάει καλά.το ίδιο ισχύει και για άλλα.ολα θα γίνουν update στα αλλα 2 λειτουργικά και αν γίνει ποτέ στα WP έχει καλώς.ολα αυτά αν τα πεις σε έναν υποψήφιο αγοραστή απλα ξενερώνει αυτή είναι η αλήθεια.επίσης για YouTube εφαρμογές...καλες είναι όλες σςν αμφιβάλω αλλα δεν χρησιμοποιώ καμία γιατι δεν έχουν προτάσεις αναζήτησης όπως πληκτρολογείς στον browser και το τονίζω όπως στον browser.

Δημοσ.

Λύσεις υπάρχουν απλα πας με πολύ έμμεσο τρόπο.για τα αρχεία τα ανεβάζεις στο onedrive(αν έχεις χώρο) και στέλνεις το link.το ίδιο και κατά την διάρκεια κλήσεων όπως είπες.ολα παντα με εμμεσο τροπο.ομως όταν στο android δεν έχεις τέτοια θέματα και ποσο μάλλον όταν το Skype είναι ανώτερο στο android και είναι και της Microsoft τονίζω,τότε κάτι δεν πάει καλά.το ίδιο ισχύει και για άλλα.ολα θα γίνουν update στα αλλα 2 λειτουργικά και αν γίνει ποτέ στα WP έχει καλώς.ολα αυτά αν τα πεις σε έναν υποψήφιο αγοραστή απλα ξενερώνει αυτή είναι η αλήθεια.επίσης για YouTube εφαρμογές...καλες είναι όλες σςν αμφιβάλω αλλα δεν χρησιμοποιώ καμία γιατι δεν έχουν προτάσεις αναζήτησης όπως πληκτρολογείς στον browser και το τονίζω όπως στον browser.

Έχεις χρησιμοποιήσει σοβαρά WP ή ότι έχεις δεί στα public? :P

Με αυτά που γράφεις αμφιβάλλω. Το Mytube που χρησιμοποιώ το κάνει αυτό που λες και είναι χίλιες φορές καλύτερη εφαρμογή από την επίσημη της Google που έχω στο Nexus. Όσο για το Skype (όντως δεν στέλνει αρχεία αν και στο επόμενο update θα προστεθεί) που αλλού υστερεί σε σχέση με τα άλλα 2 λειτουργικα? Γιατί και εκεί δεν είναι κάνα πρότυπο προγραμματισμού η εφαρμογή :)

• Like 7
Δημοσ.

Πάντος κάνα δυο φορές που χρειάστηκε να γράψω κάτι ενω μιλούσα, στο OneNote (WP), μόλις το άνοιγα και έγραφα κάνα δυο λέξεις με πέταγε στην κλήση χωρίς να ολοκληρώσω αυτο που έγραφα. Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο . Αλλο έχει lag, αλλο έχει ατέλειες και αλλο είναι κλειστό χωρίς ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον χρήστη. Διαλέγετε και παίρνετε

• Like 2
Δημοσ.

Και όμως πάλι δεν είναι έτσι που τα λες. Συγνώμη αλλά έχω αντίλογο. Παράδειγμα που έφερες, το YouTube: Χρησιμοποιώ το mytube app, δωρεάν πριν λίγες μέρες, κ μια χαρά προτάσεις αναζήτησης όπως στο browser δίνει. Κ τα υπόλοιπα, μια χαρά άμεσα πχ στο dialer. Φιλικά, δώσε στον εαυτό σου χρόνο να ψάξει το κινητό WP καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντος κάνα δυο φορές που χρειάστηκε να γράψω κάτι ενω μιλούσα, στο OneNote (WP), μόλις το άνοιγα και έγραφα κάνα δυο λέξεις με πέταγε στην κλήση χωρίς να ολοκληρώσω αυτο που έγραφα. Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο . Αλλο έχει lag, αλλο έχει ατέλειες και αλλο είναι κλειστό χωρίς ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον χρήστη. Διαλέγετε και παίρνετε

Μήπως έκλεινε για 1 sec η οθόνη? Αν ναι μάλλον πέρναγες το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα και μετά σε πήγαινε πίσω στην κλήση.

• Like 4
Δημοσ.

Γελάω με τους τύπους που δεν έχουν αγγίξει WP στην ζωή τους και έχουν και ιδέα από το store κιόλας. Ας μείνουν στο android με το lag (που ΛΕΝΕ πως έχει λυθεί), κ με τα updates (που δεν παίρνουν και κλαίνε).

Εγώ γελάω από την στιγμή που το Windows Store είναι στη διάθεση όλων να το δουν με την εικόνα του να μοιάζει με παρακμιακό android site πειρατικών εφαρμογών και πιστεύουν οτι με τα wp είναι up to date επειδή πήραν κάποια πράγματα που το android έχει εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Το να βρίσκεται κάποιος στην 4.3 και να μην αναβαθμίζεται στην 4.4.2 και να πάει σε wp αυτή τη στιγμή για να νιώθει αναβαθμισμένος είναι τραγελαφικό από την στιγμή που θα έχει λιγότερα πράγματα από την 4.3 και θα παίρνει για καιρό διαδοχικά updates μήπως και πλησιάσει το επίπεδο που βρισκόταν χωρίς να... αναβαμίζεται.

Δημοσ.

Μήπως έκλεινε για 1 sec η οθόνη? Αν ναι μάλλον πέρναγες το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα και μετά σε πήγαινε πίσω στην κλήση.

Δεν γραφώ εκεί που είναι ο αισθητήρας . αλώστε το πρόσεξα , απλα πέρναγε στην κλήση δεν έκλεινε η οθόνη και μετα να είμαι στο OneNote…. Να διαβάζουμε και λίγο
Δημοσ.

Δεν γραφώ εκεί που είναι ο αισθητήρας . αλώστε το πρόσεξα , απλα πέρναγε στην κλήση δεν έκλεινε η οθόνη και μετα να είμαι στο OneNote…. Να διαβάζουμε και λίγο

Δεν είπα ότι γράφεις εκεί αλλά το αν πέρασε το χέρι σου κάποια στιγμή. Και ήταν απλα μια υπόθεση. Ποτέ δεν μου το έχει κάνει οπότε μαλλον είναι θέμα της συσκευής σου.

Δημοσ.

Παιδιά το τόνισα πολύ καλά για τον browser.θα το εξηγήσω όμως και θα το κλείσω εδω.στον σαιτ του YouTube από κινητό κρατάει και ιστορικό αναζήτησης.γραφοντας πχ το συγκρότημα stratovarius μπορείς να επιλέξεις μόνο τη λέξη με το βελάκι δεξιά.δηλαδή την επόμενη φορά με ένα st που θα γράψεις διαλέγεις τη λέξη stratovarius και μετά με 1-2 γράμματα που θα γράψεις για το τραγούδι,στο βγάζει το διαλέγεις και τελειωσες.αυτό δεν το κάνει ούτε το metrotube ούτε το mytube κλπ.για τις εφαρμογές που ανέφερα και για άλλες ακόμα,μια δοκιμή στις άλλες πλατφόρμες θα σας πείσει.

Δημοσ.

Εγώ γελάω από την στιγμή που το Windows Store είναι στη διάθεση όλων να το δουν με την εικόνα του να μοιάζει με παρακμιακό android site πειρατικών εφαρμογών και πιστεύουν οτι με τα wp είναι up to date επειδή πήραν κάποια πράγματα που το android έχει εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Το να βρίσκεται κάποιος στην 4.3 και να μην αναβαθμίζεται στην 4.4.2 και να πάει σε wp αυτή τη στιγμή για να νιώθει αναβαθμισμένος είναι τραγελαφικό από την στιγμή που θα έχει λιγότερα πράγματα από την 4.3 και θα παίρνει για καιρό διαδοχικά updates μήπως και πλησιάσει το επίπεδο που βρισκόταν χωρίς να... αναβαμίζεται.

Τουλαχιτον τα WP πηραν ενα σακο πργαματα με 1 απντειτ. Ποτε πηρες τετοιο απντειτ; Ποτε κυριε google d-rider.

Ποσο καιρο εχεις να δεις αξιολογο update με τοοοσα χαρακτηριστικα; μια 3 ετια τουλαχιστον κυριε google d-rider.

Τοσα χρονια ακοοοομα λαγκ και ολο "διορθωνεται" και κανετε πως δεν το βλεπετε κυριε google d-rider.

Πιο παρακμιακο μοιαζει με μια ματια το android store που σου εχει μια λιστα με 30000 ιδια απς απο 10000 ξεχωριστους developers παρα το WP store κυριε google d-rider.

Εγω γελαω ακομα πιο πολυ, με εσενα google d-rider.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...