Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nokia by Microsoft? γιατί όχι Microsoft σκέτο; επειδή έκανε μερικές λάθος επιλογές τα τελευταία χρόνια δεν σημαίνει ότι όπου διαβάζουμε Microsoft θα κάνουμε 180 μοίρες και άντε γεια.... ή μήπως αυτό σημαίνει; :P

Motorola, a Google company

SonyEricsson

BenqSiemens

...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι η κλασσική περίπτωση... "Δε μαμάω που δε μαμάω, δεν το ρίχνω στΑ SMARTPHONES;"

FIXED LOL

• Like 1
Δημοσ.

"by microsoft" πολυ απλα σημαίνει το εξής :

για να μην ξεχνιόμαστε , είμαστε παντού

• Like 1
Δημοσ.

Και φυσικά, όπως σε καθε είδηση για wp θα βρεθεί κάποιο αν πει για τον αριθμό εφαρμογών στο store. Ας μας πει κάποιος μια εφαρμογή, που να την θέλει πάνω απο το 1% των χρηστών και να μην υπάρχει σε ολα τα λειτουργικά. Έλεος πια ποσοστά παίρνετε, πωλητές είστε?

• Like 2
Δημοσ.

Και φυσικά, όπως σε καθε είδηση για wp θα βρεθεί κάποιο αν πει για τον αριθμό εφαρμογών στο store. Ας μας πει κάποιος μια εφαρμογή, που να την θέλει πάνω απο το 1% των χρηστών και να μην υπάρχει σε ολα τα λειτουργικά. Έλεος πια ποσοστά παίρνετε, πωλητές είστε?

Όλα τα google apps (youtube, chrome, hangouts, drive, translate κλπ κλπ)

- AllCast

- AllCast Reciever

και καποια παιχνίδια:

- the walking dead game - season 1

- the walking dead game - season 2

- sonic the hedgehog 1

- sonic the hedgehog 2

- sonic dash

- sonic racing

- sonic racing transformed

- sonic cd

- sonic the hedgehog episode 1

- sonic the hedgehog episode 2

(πρακτικά όλα τα sonic)

- crazy taxi

καλά κάποια μαγικά, πραγματικά, προγράμματα όπως το titanium backup κλπ τα αφήνω απέξω μιας και το λειτουργικό δεν μπορεί να τα υποστηρίξει από τη φύση του.

Είναι κι άλλες αλλά αυτές μου ήρθαν προχειρα στο μυαλό.

• Like 2
Δημοσ.

@nik pixel

Όλα αυτά που είπες είναι άχρηστα για μένα μιας και δεν επιλεγο κινητό με κριτήριο τι παιχνίδια θα παίζω ... Αντίθετα επιλεγω κάτι που θα δουλεύει γρήγορα απλά και απροβλημάτιστα... Αυτό είναι το WP ... Επισεις για υπηρεσίες google δεν τίθεται θέμα γτ έχω windowslive ... One drive κλπ κλπ ... You tube έχουμε my tube , metro tube που είναι καλύτερα από την official ! Προσωπικά μιλάω !! Κατανοώ ότι για κάποιους δεν ισχύει ! Κουβέντα να γίνεται !! ΑΑ ξέχασα και τις κάμερες ...για μένα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα google apps (youtube, chrome, hangouts, drive, translate κλπ κλπ)

και καποια παιχνίδια:

- the walking dead game - season 1

- the walking dead game - season 2

- sonic the hedgehog 1

- sonic the hedgehog 2

- sonic dash

- sonic racing

- sonic racing transformed

- sonic cd

- sonic the hedgehog episode 1

- sonic the hedgehog episode 2

(πρακτικά όλα τα sonic)

καλά κάποια μαγικά, πραγματικά, προγράμματα όπως το titanium backup κλπ τα αφήνω απέξω μιας και το λειτουργικό δεν μπορεί να τα υποστηρίξει από τη φύση του.

Είναι κι άλλες αλλά αυτές μου ήρθαν προχειρα στο μυαλό.

Ρε :devil:,αν ρωτησεις 1000 ατομα που εχουν android,μακαρι να βρεις 1 αν τυχει να τον βρεις μεσα σ'αυτα τα 1000,να ξερει και να εχει αυτα τα παιχνιδια! :lol:

Ολοκληρο real racing 3 που εχει τις περισσοτερες αναφορες οσο αφορα το τι θελουν/ζητουν σε παιχνιδια οι wp χρηστε,δεν μπηκες καν στη διαδικασια να το αναφερεις!

Τοσο καλα ξερεις τι θελει ο κοσμος! :devil:

Official youtube vs unofficial,δλδ no download vs download!Για να σκεφτω ενα λεπτο τι προτιμω???

Hangout!Εδω εχεις ενα δικαιο.Σχεδον κανεις δε ξερει και δεν χρησιμοποιει skype&viber οποταν ειναι οντως  μονοδρομος!

Drive what?Cloud εννωεις?Τι να σχολιασω σ'αυτο?Εχουμε και τεραστια ελληψη σ'αυτο το κομματι και ο google drive θα μας σωσει!

Translate.Δεν υπαρχει translate στα wp ή πιστευεις οτι μπορει να μεταφρασεις το διδακτορικο σου με google translate και να το στειλεις? :lol:

Chrome:Απο τον καιρο που εχω wp,επαψα να τον χρησιμοποιω και στο λαπτοπ μου(για την ακριβεια  δεν τον εχω κατεβασει καν)!

Σκεφτου οτι πριν στο laptop ο ie ηταν σαν να μην υπαρχει και ο chrome ο απολυτος αρχοντας οσο αφορα το browsing στα windows pc μου!

Αν αυτο ειναι εις βαρος εμενα που εχω wp και οχι της google,που με σπρωχνει μακρια απο τα προιοντα της,σ'αφηνω να το κρινεις μονος σου! ;)

Φυσικα το πιο τραγικο,ειναι στα tablets και οχι στα wp,που ειναι και  tablet και laptop μαζι και οταν θα εχω μαθει μονο στον ie και θα οργανωνομαι μονο εκει,πια η πιθανοτητα να χρησιμοποιησω το chrome σε καποιο αλλο pc μου ειτε λαπτοπ,ειτε desktop?

Εγω προσωπικα,ευχομαι να μεινουν τα πραγματα οπως εχου στην windows πλατφορμα!Και ας πιστευει η google και τα fanboys της,οτι μας εκοψε τα χερια χωρις τις υπηρεσιες της και δε μπορουμε να κανουμε αυτα που θελουμε χωρις αυτες!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 5
Δημοσ.

Καλά βρε άνθρωπε αθεόφοβε, τις εφαρμογές της Google βρήκες να πεις; Για τα παιχνίδια δε σχολιάζω καν. Σα να λέμε δεν υπάρχει ο internet explorer στο Android ή το windows movie maker σε Ubuntu... LOL

Και κάποια στιγμή συνειδητοποιήστε όλοι όσοι το κάνετε, ο φανατισμός με τον οποίο εκφράζεται πότε ο επνας που ζητά web mapper apps κ πότε ο άλλος για άλλο πρόσχημα... , απλά απλούστατα γίνεται αντιληπτός.

• Like 2
Δημοσ.

τι pureview είναι αμα δεν κάνει subsample (downscale)?

Από τα 13 που να πάει; Το 808 από τα 34/38 πήγαινε στα 8.1 (1/4) και αύξανε την οξύτητα. 

Αυτό εδώ από τα 13 στα 13 θα μένει. Τι pureview είναι αυτό μόνο κατ' όνομα?

• Like 1
Δημοσ.

ελεος ρε παιδια, σταματηστε την καραμελα με το store! καταλαβετε οτι δεν υπαρχουν ελειψεις απλα τα λετε ετσι για να πετατε τις εξυπναδες!Αλλο να πειτε οτι δεν σας αρεσει λογο γουστου και αλλο να το πολεματε χωρις ουσιαστικο κριτηριο.

Οσον αφορα το nokia by microsoft οφειλω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Φοβομουν το ενδεχομενο να το αφαιρεσει... Αυτο ειναι μια χαρα μιας και παραμενει "nokia" εστω "by microsoft". Εδω που τα λεμε νομιζω πως επρεπε  να το κανει, μιας και η "Nokia" υπαρχει ακομα σαν εταιρια λογισμικου αρα επρεπε να ξεχωριζει απο αυτη μιας και δεν ειναι δικη της πια..

• Like 3
Δημοσ.

ελεος ρε παιδια, σταματηστε την καραμελα με το store! καταλαβετε οτι δεν υπαρχουν ελειψεις απλα τα λετε ετσι για να πετατε τις εξυπναδες!Αλλο να πειτε οτι δεν σας αρεσει λογο γουστου και αλλο να το πολεματε χωρις ουσιαστικο κριτηριο.

Οσον αφορα το nokia by microsoft οφειλω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Φοβομουν το ενδεχομενο να το αφαιρεσει... Αυτο ειναι μια χαρα μιας και παραμενει "nokia" εστω "by microsoft". Εδω που τα λεμε νομιζω πως επρεπε  να το κανει, μιας και η "Nokia" υπαρχει ακομα σαν εταιρια λογισμικου αρα επρεπε να ξεχωριζει απο αυτη μιας και δεν ειναι δικη της πια..

Βάζω το λινκ για όποιον θέλει να δει την εικόνα του store. Με δική του ευθύνη: 

http://www.windowsphone.com/el-gr/store

Επίσης συμβουλεύω να επισκεφθείτε σχόλια γνωστών εφαρμογών ή παιχνιδιών -πχ Fruit Ninja ή Viber- (σε μερικά θα καταφέρετε να βρείτε σχόλια χωρίς να τα κυνηγάτε με το τουφέκι) για να δείτε την πραγματική κατάσταση και όχι αυτή την ωραιοποιημένη εικόνα που μας παρουσιάζουν εδώ και σε διάφορα άλλα forums οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Δεν θα παραθέσω σχόλια χρηστών wp που βρήκα κάτω απο τις εφαρμογές και το πως εκφράζονται για τα ίδια τα wp γιατί ξέρω ότι θεωρούμαι προκατειλημμένος οπότε τα αφήνω να τα ανακαλύψουν όσοι τυχόν ενδιαφέρονται.

Δημοσ.

Ενα απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της nokia είναι η τεχνογνωσία της σε αυτά τα θέματα. Η MS προφανώς θα κοιτάξει να την εκμεταλεύτει στο έπακρο. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Βάζω το λινκ για όποιον θέλει να δει την εικόνα του store. Με δική του ευθύνη: 

http://www.windowsphone.com/el-gr/store

Επίσης συμβουλεύω να επισκεφθείτε σχόλια γνωστών εφαρμογών ή παιχνιδιών -πχ Fruit Ninja ή Viber- (σε μερικά θα καταφέρετε να βρείτε σχόλια χωρίς να τα κυνηγάτε με το τουφέκι) για να δείτε την πραγματική κατάσταση και όχι αυτή την ωραιοποιημένη εικόνα που μας παρουσιάζουν εδώ και σε διάφορα άλλα forums οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Δεν θα παραθέσω σχόλια χρηστών wp που βρήκα κάτω απο τις εφαρμογές και το πως εκφράζονται για τα ίδια τα wp γιατί ξέρω ότι θεωρούμαι προκατειλημμένος οπότε τα αφήνω να τα ανακαλύψουν όσοι τυχόν ενδιαφέρονται.

Οτι θελει λιγο καλυτερο τακτοποιημα η σελιδα ειναι γεγονος,αλλα σιγα σιγα θα τη φτιαξουν! :P

Θες να παραταξουμε και τα βρισιδια που πεφτουν στο play γιατι καποιες(πολλες) εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με τις συσκευες τους ή να το αφησουμε να "παει βολτα με το ποταμι"(μαργαριταρακι απο το δημοτικο :P)!

Και ΔΕΝ αναφερομαι για τις εφαρμογες που φτιαχνει η καθε εταιρια ειδικα για τις συσκευες της!!!

Υ.Γ.Τα "τσακαλια" της google, αντι να αναλωνονται στο τρολλαρισμα των windows θεματων,καλο θα ηταν να δωσουν ενα χερακι να βοηθησουμε τα παιδια που εχουν προβληματα με την android συσκευη του!

http://www.insomnia.gr/forum/66-tablets/

http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...