scyther666 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Είναι μερικές φορές που αμφισβητώ τον εαυτό μου. Αν θα καταφέρω να τελειώσω το πιάτο με τα μακαρόνια πχ, αν θα χωρέσει άλλο ένα κομμάτι cheesecake, αν θα πάρω τη στροφή ή θα πέσω με τη μηχανή κλπ... άλλες πάλι που "ξέρω" οτι οι capacitive οθονες δεν λειτουργούν μέσα απο τα ρούχα. Αμ δε... Έχω την ίδια συσκευή εδώ και περίπου 2-3 χρόνια, galaxy nexus, και ποτέ δεν με είχε προβληματίσει το γεγονός αυτό. Αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα πως οι capacitive οθονες λόγω του τρόπου λειτουργίας τους δεν αντιδρούν σε "πατήματα" μέσα απο ρούχα εκτός και αν πχ το ρούχο ειναι πολύ πολύ λεπτό κλπ... Τον τελευταίο καιρό έχοντας την συσκευή στην τσέπη μου, βγάζοντας την, μου έχει τύχει να δω πως έχουν ανοίξει της παναγιάς τα μάτια, έχω συντάξει sms κλπ. Δοκιμάζοντας λοιπόν την συσκευή σε όλα τα παντελόνια που έχω, λειτουργεί κανονικά... ακόμα και μέσα απο jean, φουτερ μπλούζες κλπ. Φυσικά το πρόβλημα βρίσκεται στο οτι αν λάβεις κάποια ειδοποίηση, ακόμα και με την οθόνη κλειδωμένη, όπως sms μετά... πάπαλα... το κινητό είναι έρμαιο του μηρού μου! Και αναρωτιέμαι... οκ πες για κάποιον λόγο δεν με είχε προβληματίσει πιο πριν... μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό?
marnick13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτη την απορια ειχα και εγω!! Εχω το LG G2 και μου τυχαινει συνεχεια και φταιει οτι καπως με το μηρο μου πατιεται το power button που ειναι στην πλατη του κινητου και το βρισκω συνεχως με αναμμενη οθονη και να ζηταει pin κωδικο αφου εχω βαλει λαθος το knock code
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα