Προς το περιεχόμενο

CD i DVD ??? ::: me kritirio tin diarkeia zwis

thunderB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon mias ke tha kano mia agora exo to dilima to opio paratheto sto topic :: cd i dvd recorder ? rwtao dioti tinxanei na grafoume poli sixna tainies kiriws se cd, ke meta apo kairo apo mixanima se mixanima exoume provlimata..den exoume dokimasei pote na grapsoume poles se DVD (giati pada milao gia rips) opote ke den kseroume tin siberifora tou DVD as poume meta apo 3 xronakia :)

Δημοσ.

Φιλαράκι,

μετά απο τρία χρονάκια το dvdr θα το παίρνεις δώρο με δύο πίτσες...

Οπότε το κόστος καταλαβαίνεις οτι θα είναι μηδαμινό.

Πάρε dvdr - που κοστίζει όσο ενα μέτριο cdr πριν ένα χρόνο- και καθάρισες.

Δημοσ.

file panagioti nomizo allo kritirio thelei o thunder kai oxi to kostos :wink: ...ego tha dialega cd recorder...einai noris akoma gia dvd+-r,einai sxetika akriva me polles asimvatotites sta diskakia alla kai stous players...toulaxiston sta cd ta pragmata einai ksekatharismena...themata simvatotitas einai elaxista,grafeis grigora kai xoris lathi.oso gia tin diarkeia zois tou dvd (egrapsimou) den nomizo na mporei kaneis na sou pei an tha einai artio se liga xronia gia ton aploustato logo oti den exei perasei o apaitoumenos kairos apo tin afiksi tous...antitheta sto cd ksereis...exo cd edo kai 5 xronia kai einai mia xara.fisika paketonesai ligo me ton periorismeno xoro egrafis tou cd alla ti na kaneis....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...