Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=60825

http://elawyer.blogspot.gr/2012/09/facebook.html

Κ σου τονιζω, δεν ειμαι ουτε με τους μεν, ουτε με τους δε, τα κακως κειμενα σχολιαζουμε, τα οποια εως ενα βαθμο ισχυουν ηδη κ στην Ελλαδα.

Η αληθεια ειναι οτι εχεις καταπληκτικα επιχειρηματα, μου ειναι αδυνατο να τα αντικρουσω.

Σου έχω παρταξει τι λέει το άρθρο και σε ρώτησα αν η NSA,κάνει το ίδιο ή κάτι χειρότερο?

Μπορείς να απαντησεις ή απλά θα βγαίνεις να λες αερολογίες,για να υποστηρίξεις τις φασιστικές σου απόψεις για το τι εστί Δημοκρατία?

Και δεν είναι ιστορίες συνομοσιας κάτι που βγαίνει και στο λέει καθαρά τι πρόκειται να κάνει και τα υπόλοιπα είναι απλη λογική και γνώσεις ιστορίας!

Υ.Γ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τους Αμερικανούς και τις τακτικές τους,γι'αυτο τρώνε το κράξιμο της αρκούδας!Αλλά οταν βλέπεις την Ρωσία να το πέρνει στο άλλο ακρο με αυστηρά απολυταρχικες/δικτατορικες τακτικές,τότε η Αμερική και η Ελλάδα φαίνονται ως ΥΠΈΡΤΑΤΕΣ δημοκρατίες,έστω και αν απέχουν ετη φωτός από αυτό!!!

Δημοσ.

Το άρθρο το (αμερικανικού) Engadget, έχει κάνει έναν αχταρμά από αποσπασματικές ειδήσεις.

Η πρώτη παράγραφος αναφέρει ότι κύριο του Facebook, Twitter, κλπ, κλπ θέλετε να έχετε πελάτες Ρώσσους; Πολύ ωραία, ελάτε και έχετε ΦΥΣΙΚΗ παρουσία στη χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται (φορολογία, θέσεις εργασίας). Πως έχει π.χ. η BMW αντιπροσωπεία στη Μόσχα και βγάζει λεφτά από Ρώσσους πολίτες, έλα κι εσύ να λειτουργήσεις και να φορολογηθείς εδώ και να επενδύσεις.

Στο δεύτερο κομμάτι του το Engadget μπλέκει ένα νομικό πλαίσιο για τον τρόπο έκφρασης στο διαδίκτυο με την πρώτη περίπτωση και για γαρνιτούρα κολλάει και την απόφαση της ρωσσικής κυβέρνησης να σταματήσει να προμηθεύεται επεξεργαστές Intel/AMD και να προτιμήσει τους δικούς της.

Γενικά, είναι ένα ολίγον στημένο άρθρο στα πλαίσια του ψυχροπολεμικού κλίματος που έχει μια έξαρση τελευταία.

• Like 2
Δημοσ.

Σου έχω παρταξει τι λέει το άρθρο και σε ρώτησα αν η NSA,κάνει το ίδιο ή κάτι χειρότερο?

Μπορείς να απαντησεις ή απλά θα βγαίνεις να λες αερολογίες,για να υποστηρίξεις τις φασιστικές σου απόψεις για το τι εστί Δημοκρατία?

Και δεν είναι ιστορίες συνομοσιας κάτι που βγαίνει και στο λέει καθαρά τι πρόκειται να κάνει και τα υπόλοιπα είναι απλη λογική και γνώσεις ιστορίας!

Υ.Γ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τους Αμερικανούς και τις τακτικές τους,γι'αυτο τρώνε το κράξιμο της αρκούδας!Αλλά οταν βλέπεις την Ρωσία να το πέρνει στο άλλο ακρο με αυστηρά απολυταρχικες/δικτατορικες τακτικές,τότε η Αμερική και η Ελλάδα φαίνονται ως ΥΠΈΡΤΑΤΕΣ δημοκρατίες,έστω και αν απέχουν ετη φωτός από αυτό!!!

Για την ακριβεια, μου ειπες επι λεξει:

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΟ NSA,ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ??? 
Το αλλο για τις φασιστικες αποψεις θα το αφησω επισης ασχολιαστο (εχε ωστοσο υποψιν οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν δημοκρατια, με ενδιαμεσους εκπροσωπους να παιρνουν γραμμη απο κομματα, δεν εχει καμια σχεση με την δημοκρατια, αλλα ουτε κ με αυτο το forum).

On topic τωρα, η αμερικη δεν χρειαζοταν να επιδιωξει κατι τετοιο μεχρι στιγμης, γιατι συνεβαινε αυτο:

http://www.washingtonpost.com/business/technology/us-to-relinquish-remaining-control-over-the-internet/2014/03/14/0c7472d0-abb5-11e3-adbc-888c8010c799_story.html

μεταξυ αλλων.

Κ για να κλεισω, να σου ξεκαθαρισω αλλη μια φορα οτι δεν ειμαι υπερ αυτου που συζηταμε, αλλα κατανοω μια χαρα τους λογους που τους οδηγουν εκει, κ τους μεν κ τους δεν, οπως κ ολους τους εμπλεκομενους. Κ πως λογικα, η γενια μας θα προλαβει καποιας μορφης "αναρχο-δικτυο", με ξεχωριστες πλεον υποδομες απο το υπαρχον internet, για ολους τους παραπανω λογους.
  • Like 1
Δημοσ.

Για την ακριβεια, μου ειπες επι λεξει:

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΟ NSA,ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ???

Το αλλο για τις φασιστικες αποψεις θα το αφησω επισης ασχολιαστο (εχε ωστοσο υποψιν οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν δημοκρατια, με ενδιαμεσους εκπροσωπους να παιρνουν γραμμη απο κομματα, δεν εχει καμια σχεση με την δημοκρατια, αλλα ουτε κ με αυτο το forum).

On topic τωρα, η αμερικη δεν χρειαζοταν να επιδιωξει κατι τετοιο μεχρι στιγμης, γιατι συνεβαινε αυτο:

http://www.washingtonpost.com/business/technology/us-to-relinquish-remaining-control-over-the-internet/2014/03/14/0c7472d0-abb5-11e3-adbc-888c8010c799_story.html

μεταξυ αλλων.

Κ για να κλεισω, να σου ξεκαθαρισω αλλη μια φορα οτι δεν ειμαι υπερ αυτου που συζηταμε, αλλα κατανοω μια χαρα τους λογους που τους οδηγουν εκει, κ τους μεν κ τους δεν, οπως κ ολους τους εμπλεκομενους. Κ πως λογικα, η γενια μας θα προλαβει καποιας μορφης "αναρχο-δικτυο", με ξεχωριστες πλεον υποδομες απο το υπαρχον internet, για ολους τους παραπανω λογους.

Την παρένθεση από το άρθρο έπρεπε μα σχολιάσεις αλλά και πάλι το αποφεύγεις!:lol:

Ωραία,ποτέ ξεκινάς μαθηματα Δημοκρατίας να μάθουμε και μεις δυο τρία πράγματα από τους ειδικούς που βγαίνουν στα φόρουμ και ξερουν και τι ψηφίζει ο κάθε ένας από μας!;)

Δημοσ.

Την παρένθεση από το άρθρο έπρεπε μα σχολιάσεις αλλά και πάλι το αποφεύγεις! :lol:

Ωραία,ποτέ ξεκινάς μαθηματα Δημοκρατίας να μάθουμε και μεις δυο τρία πράγματα από τους ειδικούς που βγαίνουν στα φόρουμ και ξερουν και τι ψηφίζει ο κάθε ένας από μας! ;)

Δεν συνεχιζω αλλο, εξ ορισμου κ με βαση τον Cipolla εισαι ανικητος.

Οταν καταλαβεις την διαφορα λογικου επιχειρηματος κ προσωπικης επιθεσης, θα καταφερεις να κανεις κανεναν εποικοδομητικο διαλογο.

Για την παρενθεση/παραθεση σου, σε παραπεμπω στα γεγονοτα στην Τουρκια πριν λιγο καιρο, σε πολλες αλλες αραβικες χωρες λιγο πριν, καθως κ στο Great Firewall της Κινας.

Κατι αλλο σχετικα ασχετο, για οσους ενδιαφερονται.

Δημοσ.

Το άρθρο το (αμερικανικού) Engadget, έχει κάνει έναν αχταρμά από αποσπασματικές ειδήσεις.

Η πρώτη παράγραφος αναφέρει ότι κύριο του Facebook, Twitter, κλπ, κλπ θέλετε να έχετε πελάτες Ρώσσους; Πολύ ωραία, ελάτε και έχετε ΦΥΣΙΚΗ παρουσία στη χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται (φορολογία, θέσεις εργασίας). Πως έχει π.χ. η BMW αντιπροσωπεία στη Μόσχα και βγάζει λεφτά από Ρώσσους πολίτες, έλα κι εσύ να λειτουργήσεις και να φορολογηθείς εδώ και να επενδύσεις.

Στο δεύτερο κομμάτι του το Engadget μπλέκει ένα νομικό πλαίσιο για τον τρόπο έκφρασης στο διαδίκτυο με την πρώτη περίπτωση και για γαρνιτούρα κολλάει και την απόφαση της ρωσσικής κυβέρνησης να σταματήσει να προμηθεύεται επεξεργαστές Intel/AMD και να προτιμήσει τους δικούς της.

Γενικά, είναι ένα ολίγον στημένο άρθρο στα πλαίσια του ψυχροπολεμικού κλίματος που έχει μια έξαρση τελευταία.

Οκ ....αλλά δες τι εστί Roskomnadzor

On April 5, 2013, it was confirmed by a spokesperson for Roskomnadzor that Wikipedia had been blacklisted over the article 'Cannabis Smoking' on Russian Wikipedia.[6][7] On March 31, 2013 the New York Times reported that Russia was beginning 'Selectively Blocking [the] Internet'.[8] In 2014, during the Crimea Crisis, Roskomnadzor has blocked a number of websites criticising Russian policy in Ukraine, including blog of Alexei Navalny, Kasparov.ru and Grani.ru

και απο το lenta.ru

In addition, the approved bill provides Roskomnadzor authority to require operators to restrict access to Internet resources, which do not guarantee the storage of personal data within the country.

Ti σημαίνει αυτό; Ότι εγώ θέλω να μου δίνεις τα πάντα για τους πελάτες σου που συνδέονται απο τις περιοχές της Ρωσική Ομοσπονδία αλλιώς θα φας πόρτα. VPN υπηρεσίες και anonymity servers πάνε περίπατο.

Τρελή ελευθερία ο Πούτιν ... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι ακομα όλο αυτό με την nsa μην ξεχνάτε ότι τα αμερικανικα media την κανανε ρόμπα, διεθνώς. Οπότε δεν βλεπω να στερούνται το δικαιωμα της ελευθερίας του λόγου.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι χώρες θέλουν να παρακολουθούν όσους περισσότερους μπορούν (δικούς τους ή ξένους). Γιατί η Ρωσία να διαφέρει; Ειδικά αυτοί έχουν την τεχνογνωσία και τα λεφτά για να το κάνουν καλύτερα απο τους περισσότερους.

Δημοσ.

Η είδηση είναι πολύ διαφορετική από αυτό που διαβάζετε... Η Ρωσία περιορίζει την ΕΞΟΔΟ δεδομένων των πολιτών της έξω από τη χώρα... δηλαδή τα δεδομένα που συλλέγει πχ η Google για τους πολίτες της η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να φεύγουν από τη χώρα.. Τι πιο φυσιολογικό μια χώρα να θέλει να αποτρέψει την κατασκοπία των πολιτών της?

Για αυτό θέλει να αναγκάσει τις μεγάλες αμερικανικές εταιρίες να εγκαταστήσουν servers στη Ρωσία για να γίνει ακόμα πιο εύκολο αυτό που ζητάει: να μην φεύγουν δεδομένα Ρώσων στο εξωτερικό!

• Like 1
Δημοσ.

Τα εχεις λιγο λαθος! Αυτο που κανει η Ρωσικη κυβερνηση τωρα ειναι να εγκλωβισουν τον πολιτη εντος συνορων, να μην μπορει να λεει ελευθερα την αποψη του για κατι και αμα καταφερει και εχει μεγαλο site να ειναι φακελωμενος μην τυχον και πει κατι. Επισης ζηταει απο τις Αμερικανικες εταιριες να νοικιασουν χωρους για server κτλ για να μην φευγει ουτε ενα δεδομενο εξω απο τα συνορα. Η Nsa αυτο που κανει ειναι να ειναι κατασκοπος οχι να σου παρει την ελευθερια λογου.η να σε κυνηγαει μετα να σε δικασει για το οτιδηποτε...

μπερδεύεσαι..δεν είναι η NSA,είναι η CIA

Δημοσ.

<p>Ρε παιδια, δεν χρειαζονται θεωριες συνομωσιες κ αλλα τετοια για να εξηγηθει αυτη η κινηση, ηρεμηστε λιγο:</p> <p>Αν οι servers ειναι σε ρωσικο εδαφος, ο αντιστοιχος ρωσος εισαγγελεας εχει προσβαση στα δεδομενα οποτε χρειαστει, δεν χρειαζεται ουτε "επισημα αιτηματα προς τριτες χωρες" (οπου πριν δεν ειχε δικαιοδοσια), ουτε "καλη θεληση", κλπ κλπ.</p>

ετσι ακριβός !!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Συμφωνω δεν εχω στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη και συμφωνω οτι αν θελω να σου κανω μηνυση μπορω η με τον α τροπο η με τον β να σε βρω.

Μονο αν με απειλεις με εκβιαζεις η με δυσφημίζεις κτλ. 

Η nsa στηριζει ολο αυτο στον patriot act ειναι τελειος διαφορετικο πραγμα απο αυτο που γινεται στην Ρωσια..

Αν εγω ειμαι αμερικανος πολιτης και αρχιζω και βριζω τον Ομπαμα για οποιονδηποτε λογο η ασκω κριτικη ξερεις τι θα γινει?Τιποτα..

Για να δουμε ποσσους θα φυλακισει στην Αμερικη επειδη ειπαν την αποψη τους και για να δουμε στην Ρωσια.

Αν ομως ειμαι Ρωσος και κανω το ιδιο για τον Πουτιν ξερεις τι θα γινει στο λεει η ειδηση...

Στην Ελλαδα τωρα αμα κρινω σαν πολιτης τον Σαμαρα και γραψω την αποψη μου επισης δεν θα γινει τιποτα.

Ελεος με αυτη την ηλιθια συγκριση που κανετε, κανει κατι η Ρωσια "ααα το κανει και η Αμερικη" μην τα μπερδευεται αλλο πραγμα κανει η Αμερικη αλλο η Ρωσια.

Στην Ρωσια σε λιγο καιρο δεν θα μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα ειναι τελειος διαφορετικο απο το να σε παρακολουθει η nsa και να μην επεμβει ποτε.

Ελεος δηλ.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό...πιστεύεις ότι τα λαμόγια οποιαςδήποτε ελεύθερης και καλά χώρας (βάζω κι εμάς μέσα), αν εσύ έχεις ένα μπλογκ που γράφεις πράγματα-αλήθειες και αποκτάς μεγάλη ακροαματικότητα και πολλούς followers (άρα αρχίζεις να αποτελείς κίνδυνο για αυτούς) δεν θα βρούνε υπόγειο τρόπο να σε φιμώσουνε και να στο κλείσουνε το μαγαζάκι και να σε καταστρέψουν οικονομικά και κοινωνικά; Τουλάχιστον ο Πούτιν σου δίνει και το δικαίωμα να υπερασπιστείς την θέση σου με ένα δικηγόρο, σε ένα δικαστήριο και με ενδεχόμενο αποζημίωσης σε περίπτωση αθώωσης. Ελευθερία λόγου δεν υπάρχει πουθενά. Προτιμώ να ξέρω τι ρισκάρω από πριν παρά να μου ρθει ουρανοκατέβατο. Το σύστημα είναι ΕΝΑ δεν υπάρχουν χώρες και σύνορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...