panatha90 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 γεια σας παίδια έχω ένα σταθερό πσ όπως λέει και ο τίτλος έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών στην αρχή κόλλουσε ο υπολογιστής και ξαφνικά με έγραφε "το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να λείτουργει και ανακτήθηκε με επιτύχια" από χτες το βράδυ όμως δε μπορώ να μπω καν στα windows με το που θα μπω ύστερα από 5 δευτερόλεπτα θα κολλήσει και ή θα μείνει κολλημένο ή πετάξει μπλε οθόνη αν όμως μπω μέσω linux (live cd) όπως τώρτα που γράφω όλα είναι καλά δε ξέρω τι να κάνω μήπως φταίει ο driver της κάρτας ή κάρτα παραδίδει πνεύμα;;;;; ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το πσ 6 χρόνια σχεδόν
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για αρχή δες αν μπορείς να μπεις σε safe mode αν μπορέσεις κανε uninstall τους drivers της κάρτας μετα καθάρισμα με ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνας τους καινούργιους , επισης πες απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου
panatha90 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτό είναι το σύστημα του πσ cpu: amd athlon x2 5000+ motherboard: m2n-mx se plus gpu: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN9600GSO_MAGICHTDP512M/(δεν ήξερα πως να το γράψω :Ρ) ram: 2GB ναι δοκίμασα να μπω με safe mode αλλά δεν ήξερα πως να διαγράψω τον driver να σημείωσω δεν κολλούσε και τότε τι φταίει;;;;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απλα πας απο το control panel βρίσκεις τους drivers και τους κανεις uninstall
panatha90 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 συνεχίζει να κολλάει απλά τώρα μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας κ κολλάει αμέσως
pc_admin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μην παιδευαισαι βαλε την σε αλλο pc να δεις Το πιο πιθανο ειναι οτι εχει προβλημα και μολις παρει τους drivers το εμφανιζει γιατι χωρις drivers (ή με linux cd) στην ουσια υπολειτουργει και γιαυτο δεν το εμφανιζει Ακομα κι αν εχει χαλασει η καρτα ομως υπαρχει κολπο να παρατεινεις την ζωη της κι αλλο , αλλα πρωτα βαλε την σε αλλο pc και πες μας
panatha90 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το άλλο πσ που έχω στο σπίτι είναι πολύ παλιό και η μητρική του δεν έχει pci express θύρα τι άλλη λύση έμεινε εκτός από αλλαγή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα