Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπλα η συνθεση που προταθηκε δεν ειναι απο ενα μαγαζι... Εγω θελώ απο ενα και να συναρμολογηθει κιολας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπλα η συνθεση που προταθηκε δεν ειναι απο ενα μαγαζι... Εγω θελώ απο ενα και να συναρμολογηθει κιολας...

post-109616-0-64891900-1404582208_thumb.jpg

Οριστε μια απο E-shop που το στήνουν κιολας δωρεάν... Μπορεί να πεσει αλλα 10-15 ευρώ (βαζοντας το coolermaster 400w στα 29,90 και, το ελαφρώς φθηνότερο κουτί, μια ελαφρώς φθηνότερη μνήμη και ελαφρώς φθηνότερη μητρική ή και πιο αργό δισκο).

Στον επεξεργαστή μπορεις να κοψεις αλλα μην κανεις σκόντο κατ εμε... :)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Αυτλος ο Sempron 3850 αξιζει?Μπορει να ειναι 4core αλλα στα 1.3mhz...Δεν τον εχω πετυχει και πουθενα να δω πως δουλευει..

Δημοσ.

Το κουτι χρειαζεται και ανεμιστηρακι ε? Λογικα δεν στο βαζουν τζαμπα...

Αυτη την συνθεση πως την κοβετε?

30uwvf7.jpg

Δημοσ.

Το κουτι χρειαζεται και ανεμιστηρακι ε? Λογικα δεν στο βαζουν τζαμπα...

Αυτη την συνθεση πως την κοβετε?

30uwvf7.jpg

καλη αλλα θεωρω οτι αξίζει τα +10 ευρω για αυτή που παρέθεσα... συνήθως τα κουτιά εχουν ένα ανεμιστηράκι μεσα, τζαμπα σε δου βάζουν τίποτα τα μαγαζιά, αν δεν εχει ειναι 2-3€ επιπλέον (εφόσον χρειάζεται, εγω δεν εχω βαλει στο δικο μου και παιζει μια χαρα δροσερός).

υ.γ. το dvd τι θα το κανεις; :P

Δημοσ.

To dvd ειναι σαν το ενσυρματο πληκτορολογιο... παλαιας κοπης αλλα τα φορματ δεν γινονται με ασυρματα! Εξαλου χρειαζεται οπως και να εχει σε ενα γραφειο.

Υπαρχει και απο το παλιο, απλα ελεγα μηπως γλυτωσω εγω την βαβουρα :-D  Οποτε τα βαζουμε ολα πιο οικονομικα μπας και χωρεσουν ολα... Υπαρχει και σκληρος αλλα δεν ξερω τι (λογικα θα ειναι 5400)

Δημοσ.

επειδη υπαρχει πιθανότητα τα παλια να είναι ide εγω θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν... Βαλε και ένα ντραιβ σε αυτο που σου πρότεινα, κοψε αν θες ψιλολογια απο τροφοδοτικο κλπ (όπου γινεται και αξίζει τον κόπο) και χτύπα το... Για 230 ευρω ειναι πολυ αξιοπρεπές...

υ.γ. φορματ κάνω μονο με στικακι εδω και 5-6 χρόνια (παρόλα αυτά πηρα bd-drive και δε το εχω χρησιμοποιήσει ποτε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...