Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν μπορει να φτιαχθει μηχανημα μεχρι 200 ευρω. Με τα παντα μεσα εκτος απο οθονη και λειτουργικο. Χρηση γραφειου, καθολου gaming Η' αλλες βαριες δουλειες... εναλλακτικα μπορω να ξηλωσω σκληρο και dvd απο το παλιο, αν και θα προτιμουσα ολα καινουργια, γιατι δεν θα υπαρχει καμμια δυνατοτητα αναβαθμισης!

Περιοχη Αθηνα

Δεν ειναι για μενα αλλα ενα γραφειο, εγω θα κοιταζα και μεταχειρισμενο, αλλα δεν μπορω να προτεινω γιατι δεν ξερω ποιες σειρες επεξεργαστων ηταν καλες γιατι αρκετα που βλεπω ειναι Ε που φανταζομαι ειναι αδυνατοι ε?

Δημοσ.

Για απλή χρήση γραφείου μπορείς κάλιστα να δώσεις λιγότερα απο 200 ευρώ αγοράζοντας κάποιο συστηματάκι (μεταχειρισμένο) με c2d Ε...., 4GB ram, 250GB hdd κ λοιπά. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Το s775 αν και παλιό για τέτοια χρήση είναι άψογο ακόμα.

p.s. Μεγάλη προσοχή να δωθεί πρίν την αγορά στην κατάσταση του σκληρού (ενδελεχής έλεγχος health με τα αντίστοιχα προγράμματα) καθώς και στην κατάσταση / ποιότητα τροφοδοτικού. Δεν χρειάζεται δυνατό τροφοδοτικό αλλά κάποιο επώνυμο (ποιοτικό).

Δημοσ.

Σωστός αλλά ο φίλος ζήτησε καινούργιο γιατί είναι για γραφείο, όπως λέει.

Λοιπόν φίλε μου συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

και θα βρεθούν πολλοί να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν μπορει να φτιαχθει μηχανημα μεχρι 200 ευρω. Με τα παντα μεσα εκτος απο οθονη και λειτουργικο. Χρηση γραφειου, καθολου gaming Η' αλλες βαριες δουλειες... εναλλακτικα μπορω να ξηλωσω σκληρο και dvd απο το παλιο, αν και θα προτιμουσα ολα καινουργια, γιατι δεν θα υπαρχει καμμια δυνατοτητα αναβαθμισης!

Περιοχη Αθηνα

Δεν ειναι για μενα αλλα ενα γραφειο, εγω θα κοιταζα και μεταχειρισμενο, αλλα δεν μπορω να προτεινω γιατι δεν ξερω ποιες σειρες επεξεργαστων ηταν καλες γιατι αρκετα που βλεπω ειναι Ε που φανταζομαι ειναι αδυνατοι ε?

Mπορει να φτιαχτει,εχω φτιαξει 2 συστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και πιστευω ειχα γραψει τις προδιαγραφες, ας την κανω με την φορμα...

Ποσό που διαθέτουμε : 200 ευρω

Χρήση υπολογιστή : Χρηση γραφειου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα απαιτητικο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Oχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Oχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κεντρο Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ενα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθει απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Oχι

Αναβαθμιση: Υπαρχουν απο το παλιο DVD και σκληρος αλλα ειναι παλια, προτιμητεα να ειναι καινουργια, καμμια δυνατοτητα αναβαθμισης.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Να ρωτησω σε μεταχειρισμενα, ραμ DDR2 800mhz ειναι χαλια? Αυτες δεν μπορω να κρινω και τους επεξεργαστες, συχνα κανω τουρ στις αγγελιες (και για προσωπικη χρηση) αλλα μερικα αν και φαινονται ωραια νουμερα αλλα ξερω αν ειναι καλα... Πχ λεει dual core e4000, 4gb ram ddr2 800mhz, 1 gb γραφικα (αυτο μπορω να το τσεκαρω), 200 ευρω (παραδειγμα)

αν ειναι χειροτερο και απο το λαπτοπ που εχω (ι3-310m, ddr3 4GB) δεν εχει νοημα να το αγορασω...

Δημοσ.

Να ρωτησω σε μεταχειρισμενα, ραμ DDR2 800mhz ειναι χαλια? Αυτες δεν μπορω να κρινω και τους επεξεργαστες, συχνα κανω τουρ στις αγγελιες (και για προσωπικη χρηση) αλλα μερικα αν και φαινονται ωραια νουμερα αλλα ξερω αν ειναι καλα... Πχ λεει dual core e4000, 4gb ram ddr2 800mhz, 1 gb γραφικα (αυτο μπορω να το τσεκαρω), 200 ευρω (παραδειγμα)

αν ειναι χειροτερο και απο το λαπτοπ που εχω (ι3-310m, ddr3 4GB) δεν εχει νοημα να το αγορασω...

Καλυτερα να παρεις καινουρια εξαρτηματα.

Δημοσ.

το λαπτοπ σου ειναι καλητερο ,με 200 ευρω φτιάχνεις καλητερο και ποιο καινούργιο pc

Δημοσ.

Αυτο φανταζομουν και εγω... Παντως η απορια ηταν ανεξαρτητη απο που ποσταρα, φανταστειτε οτι το οποιο μηχανημα θα αντικαταταστησει πεντιουμ 4 με 512 ραμ...

Δημοσ.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι

ε ποιο απο τα 2 ?? :lol:

Δημοσ.

η σύνθεση του trilobyter είναι κορυφή για αυτά που χρειάζεσαι.. μπορώ να σου πω και οτι για 200 ευρώ pc θα σε εκπλήξει ευχάριστα

• Like 1
Δημοσ.

η σύνθεση του trilobyter είναι κορυφή για αυτά που χρειάζεσαι.. μπορώ να σου πω και οτι για 200 ευρώ pc θα σε εκπλήξει ευχάριστα

συμφωνω απόλυτα, δες και στην υπογραφή μου τι εχω και μπορώ να σου πω οτι ειναι απιθανο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...