giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αυτές τις μέρες παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό μου. Ναι και γω δεν το πίστευα. Ενα Corsair VS650 το οποίο άντεξε 1 χρόνο και 4 μήνες. Για "Corsair" πρέπει να είναι ρεκόρ χρόνου ζωής γι' αυτό το γράφω μήπως βρεθεί κάποιος με "χαμηλότερο ρεκόρ" και παρηγορηθώ λίγο. Υ.Γ. Το προηγούμενο "noname" (δεν θυμάμαι μάρκα) τροφοδοτικό άντεξε 4 χρόνια το θηρίο.
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν εχει αλλο εγγύηση μονο 1 χρόνο ; Όχι ευτυχώς έχει 3 χρόνια!!! Οπότε θα το αλλάξω. Μικρό το κακό. Από Πλαίσιο το είχα πάρει.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Α εντάξει λεω και γω ε ειναι η γκαντεμιά που λέμε μπορει να συμβεί και με το ακριβότερο
Demon Lord Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το δικό μυο cx430 ππάντως το έχω 2 χρόνια και απ΄΄οτι φαίνεται έχει πολλά ψωμιά ακόμα...
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλύτερα τώρα που είναι νωρίς παρά αργότερα που θα χει λήξει η εγγύηση.
pnick Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε οποιοδήποτε τροφοδοτικό μπορεί να τύχει αυτό. Τα VS βέβαια, είναι τα φτηνά μοντέλα της Corsair και έχουν βγεί ζημιάρικα. Καλύτερα αν έχεις εγγύηση να κοιτάξεις από CX και πάνω (στο Πλαίσιο δεν έχεις επιλογές, σε Corsair θα πάς).
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε οποιοδήποτε τροφοδοτικό μπορεί να τύχει αυτό. Τα VS βέβαια, είναι τα φτηνά μοντέλα της Corsair και έχουν βγεί ζημιάρικα. Καλύτερα αν έχεις εγγύηση να κοιτάξεις από CX και πάνω (στο Πλαίσιο δεν έχεις επιλογές, σε Corsair θα πάς). Δηλαδή μπορώ να διαλέξω άλλο μοντέλο της Corsair? Εγω νόμιζα ότι μόνο το ίδιο γίνεται.
pnick Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Στο Πλαίσιο μπορείς. Εγώ άλλαξα CX600 λόγω Coil Whine και πήρα το RM 750 χωρίς πολλές διατυπώσεις. Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι, αλλά καλύτερα συνεννοήσου με κατάστημα Μεταμόρφωσης.
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Από του Mall το Πλαίσιο το είχα πάρει. Πάντως, αν γίνεται αυτό που λες, σκέφτομαι για το CX750 μιας και μελλοντικά θα γίνει κάποια αναβάθμιση σε i5 ή amd δεν ξέρω ακόμα. Και έχω και πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί. 3 x coolermaster 2000rpm και 2 x coolermaster 1300rpm πάνω στην 212 evo.
selianx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Από του Mall το Πλαίσιο το είχα πάρει. Πάντως, αν γίνεται αυτό που λες, σκέφτομαι για το CX750 μιας και μελλοντικά θα γίνει κάποια αναβάθμιση σε i5 ή amd δεν ξέρω ακόμα. Και έχω και πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί. 3 x coolermaster 2000rpm και 2 x coolermaster 1300rpm πάνω στην 212 evo. Καλύτερα να πάρεις (εφόσον είσαι "κλειδωμένος" λόγω πλαισίου σε corsair) μια-δυο σκάλες καλύτερα PSUs από το CX, πχ. CS ή RM 550-650. Μόνο αν βάλεις δύο κάρτες (ή διπλή κάρτα πχ. 7990) χρειάζεσαι πάνω από 550-650. Ανεμιστήρες κλπ δεν είναι απαιτητικά σε ρεύμα, μη το ψάχνεις. Κυρίως GPU/CPU να κοιτάς χονδρικά.
pnick Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τα RM απλά, είναι πανάκριβα στο Πλαίσιο. Από το CX που είχα πλήρωσα 50-60€ διαφορά. Αν ο άνθρωπος μπορεί να τα δώσει τα παραπάνω, ας το σκεφτεί. Ειδάλλως, το CX750 είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή. 1
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλύτερα να πάρεις (εφόσον είσαι "κλειδωμένος" λόγω πλαισίου σε corsair) μια-δυο σκάλες καλύτερα PSUs από το CX, πχ. CS ή RM 550-650. Μόνο αν βάλεις δύο κάρτες (ή διπλή κάρτα πχ. 7990) χρειάζεσαι πάνω από 550-650. Ανεμιστήρες κλπ δεν είναι απαιτητικά σε ρεύμα, μη το ψάχνεις. Κυρίως GPU/CPU να κοιτάς χονδρικά. Τα RM απλά, είναι πανάκριβα στο Πλαίσιο. Από το CX που είχα πλήρωσα 50-60€ διαφορά. Αν ο άνθρωπος μπορεί να τα δώσει τα παραπάνω, ας το σκεφτεί. Ειδάλλως, το CX750 είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα CS είναι η αμέσως κατώτερη σκάλα από τα RM. Το RM μου φαίνεται πολύ ακριβό οπότε μάλλον θα πάω σε CS. Αυτό καλό μου φαίνεται: Corsair PSU CS650M 80+ Gold Modular.
selianx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΙΩΣVS<CX<CS<RMΤο CS είναι CX σε Gold certified νομίζω. 1
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αυτές τις μέρες παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό μου. Ναι και γω δεν το πίστευα. Ενα Corsair VS650 το οποίο άντεξε 1 χρόνο και 4 μήνες. Για "Corsair" πρέπει να είναι ρεκόρ χρόνου ζωής γι' αυτό το γράφω μήπως βρεθεί κάποιος με "χαμηλότερο ρεκόρ" και παρηγορηθώ λίγο. απο τι σε άφησε το Vs;;?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα