Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό μου. Ναι και γω δεν το πίστευα. 

Ενα Corsair VS650 το οποίο άντεξε 1 χρόνο και 4 μήνες.

Για "Corsair" πρέπει να είναι ρεκόρ χρόνου ζωής γι' αυτό το γράφω μήπως βρεθεί κάποιος με "χαμηλότερο ρεκόρ" και παρηγορηθώ λίγο.

Υ.Γ. Το προηγούμενο "noname" (δεν θυμάμαι μάρκα) τροφοδοτικό άντεξε 4 χρόνια το θηρίο.

Δημοσ.

Δεν εχει αλλο εγγύηση μονο 1 χρόνο ;

Όχι ευτυχώς έχει 3 χρόνια!!! Οπότε θα το αλλάξω. Μικρό το κακό. Από Πλαίσιο το είχα πάρει.

Δημοσ.

Α εντάξει λεω και γω ε ειναι η γκαντεμιά που λέμε μπορει να συμβεί και με το ακριβότερο

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε τροφοδοτικό μπορεί να τύχει αυτό. Τα VS βέβαια, είναι τα φτηνά μοντέλα της Corsair και έχουν βγεί ζημιάρικα. Καλύτερα αν έχεις εγγύηση να κοιτάξεις από CX και πάνω (στο Πλαίσιο δεν έχεις επιλογές, σε Corsair θα πάς).

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε τροφοδοτικό μπορεί να τύχει αυτό. Τα VS βέβαια, είναι τα φτηνά μοντέλα της Corsair και έχουν βγεί ζημιάρικα. Καλύτερα αν έχεις εγγύηση να κοιτάξεις από CX και πάνω (στο Πλαίσιο δεν έχεις επιλογές, σε Corsair θα πάς).

Δηλαδή μπορώ να διαλέξω άλλο μοντέλο της Corsair? Εγω νόμιζα ότι μόνο το ίδιο γίνεται.

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο μπορείς. Εγώ άλλαξα CX600 λόγω Coil Whine και πήρα το RM 750 χωρίς πολλές διατυπώσεις. Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι, αλλά καλύτερα συνεννοήσου με κατάστημα Μεταμόρφωσης.

Δημοσ.

Από του Mall το Πλαίσιο το είχα πάρει.

Πάντως, αν γίνεται αυτό που λες, σκέφτομαι για το CX750 μιας και μελλοντικά θα γίνει κάποια αναβάθμιση σε i5 ή amd δεν ξέρω ακόμα.

Και έχω και πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί. 

3 x coolermaster 2000rpm

και

2 x coolermaster 1300rpm πάνω στην 212 evo.

Δημοσ.

Από του Mall το Πλαίσιο το είχα πάρει.

Πάντως, αν γίνεται αυτό που λες, σκέφτομαι για το CX750 μιας και μελλοντικά θα γίνει κάποια αναβάθμιση σε i5 ή amd δεν ξέρω ακόμα.

Και έχω και πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί. 

3 x coolermaster 2000rpm

και

2 x coolermaster 1300rpm πάνω στην 212 evo.

Καλύτερα να πάρεις (εφόσον είσαι "κλειδωμένος" λόγω πλαισίου σε corsair) μια-δυο σκάλες καλύτερα PSUs από το CX, πχ. CS ή RM 550-650. Μόνο αν βάλεις δύο κάρτες (ή διπλή κάρτα πχ. 7990) χρειάζεσαι πάνω από 550-650.

Ανεμιστήρες κλπ δεν είναι απαιτητικά σε ρεύμα, μη το ψάχνεις. Κυρίως GPU/CPU να κοιτάς χονδρικά.

Δημοσ.

Τα RM απλά, είναι πανάκριβα στο Πλαίσιο. Από το CX που είχα πλήρωσα 50-60€ διαφορά. Αν ο άνθρωπος μπορεί να τα δώσει τα παραπάνω, ας το σκεφτεί. Ειδάλλως, το CX750 είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις (εφόσον είσαι "κλειδωμένος" λόγω πλαισίου σε corsair) μια-δυο σκάλες καλύτερα PSUs από το CX, πχ. CS ή RM 550-650. Μόνο αν βάλεις δύο κάρτες (ή διπλή κάρτα πχ. 7990) χρειάζεσαι πάνω από 550-650.

Ανεμιστήρες κλπ δεν είναι απαιτητικά σε ρεύμα, μη το ψάχνεις. Κυρίως GPU/CPU να κοιτάς χονδρικά.

Τα RM απλά, είναι πανάκριβα στο Πλαίσιο. Από το CX που είχα πλήρωσα 50-60€ διαφορά. Αν ο άνθρωπος μπορεί να τα δώσει τα παραπάνω, ας το σκεφτεί. Ειδάλλως, το CX750 είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή.

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα CS είναι η αμέσως κατώτερη σκάλα από τα RM.

Το RM μου φαίνεται πολύ ακριβό οπότε μάλλον θα πάω σε CS.

Αυτό καλό μου φαίνεται: Corsair PSU CS650M 80+ Gold Modular.

Δημοσ.

​ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΙΩΣ

VS<CX<CS<RM

Το CS είναι CX σε Gold certified νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό μου. Ναι και γω δεν το πίστευα. 

Ενα Corsair VS650 το οποίο άντεξε 1 χρόνο και 4 μήνες.

Για "Corsair" πρέπει να είναι ρεκόρ χρόνου ζωής γι' αυτό το γράφω μήπως βρεθεί κάποιος με "χαμηλότερο ρεκόρ" και παρηγορηθώ λίγο.

απο τι σε άφησε το Vs;;?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...