Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συμφωνία αμοιβαίας αδειοδότησης κατέληξαν οι εταιρείες Microsoft και Canon, η οποία επιτρέπει σε κάθε εταιρεία να χρησιμοποιήσει τις πατέντες και τις ευρεσιτεχνίες της άλλης.Και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τους όρους της συμφωνίας, οπότε είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με τη φύση των ευρεσιτεχνιών, που άλλες αφορούν σε τεχνολογίες mobile και άλλες σε τεχνολογίες imaging.

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι αφορούν σε αλγόριθμους image processing, σε επεξεργαστές εικόνας, σε ευρεσιτεχνίες που αφορούν στον τομέα του φακού ή ακόμα και να υποθέσουμε ότι κάποια μορφή του περιβάλλοντος χρήσης Windows Phone UI θα μπορούσε να βρεθεί σε κάποια συσκευή της Canon.

"Αυτός ο συνεργατικός τρόπος προσέγγισης με τη Canon, μας επιτρέπει να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογίες που θα οφελήσουν τους καταναλωτές σε όλο το κόσμο. Η Microsoft πιστεύει ότι η συνεταιριστική αδειοδότηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επιτάχυνση της καινοτομίας, και τη μείωση των διαφορών που αφορούν σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας" δήλωσε ο Nick Psyhogeos, Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος της Microsoft.

Link.png Site: Engadget

Link.png Site: PhoneArena

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν συνεργαστούν με την κανον ...οι κάμερες πλέον στα νοκια θα πανε σε αλλα επθπεδα !!Ποσο όμως πιο πάνω ?? Θα δείξει !... Nokia mc laren σε περιμένουμε !!

• Like 2
Δημοσ.

Όσο οι άλλοι παλεύουν με τα οπτικά της πλάκας...εεεεεε.. της Sony, αυτοί ξεφεύγουν μόνοι τους με συνεργασιάρες. Και η Carl Zeiss μόνη της δεν πήγαινε πίσω.

Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά, αυτό το Brand το Nokia το αγαπάω από παιδάκι. Μέχρι τον ξεσηκωμό με τα Smartphones είχα Nokia. Πραγματικά αναγκάστηκα να έχω Samsung. Δεν την γουστάρω καθόλου πλέον. Ωραίο και χρυσό αυτό το 930 αλλά Note 3 δεν είναι. Μακάρι να γίνουν τα Windows δύναμη σαν το Android για να επιστρέψω στην Nokia.

• Like 2
Δημοσ.

"δήλωσε ο Nick Psyhogeos, Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος της Microsoft"

Νικος Ψυχογιος λεγεται ο γενικος διευθυντης.

Τελειωσε, εγω γιαυτο εχω WP επειδη εχουν ελληνικο αιμα

• Like 6
Δημοσ.

"δήλωσε ο Nick Psyhogeos, Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος της Microsoft"

Νικος Ψυχογιος λεγεται ο γενικος διευθυντης

Σώπα ρε συ... :)

• Like 1
Δημοσ.

Όσο οι άλλοι παλεύουν με τα οπτικά της πλάκας...εεεεεε.. της Sony, αυτοί ξεφεύγουν μόνοι τους με συνεργασιάρες. Και η Carl Zeiss μόνη της δεν πήγαινε πίσω.

Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά, αυτό το Brand το Nokia το αγαπάω από παιδάκι. Μέχρι τον ξεσηκωμό με τα Smartphones είχα Nokia. Πραγματικά αναγκάστηκα να έχω Samsung. Δεν την γουστάρω καθόλου πλέον. Ωραίο και χρυσό αυτό το 930 αλλά Note 3 δεν είναι. Μακάρι να γίνουν τα Windows δύναμη σαν το Android για να επιστρέψω στην Nokia.

Με αυτή τη λογική δεν θα επιστρέψεις ποτέ γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν το 80 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς και θα είναι θαύμα αν ακουμπήσουν ή φτάσουν στο τέλος του 14 στο 4,5 τοις εκατό.

Απ ό,τι καταλαβαίνω έχεις Note 3...κάντο ρουτ (με ένα κλικ γίνεται χωρίς να γράψει ο Knox counter) και βγάλε ό,τι θες από Samsung. Δηλαδή θες να μου πεις οτι έχεις αυτή τη κινητάρα και χαλιέσαι λόγω Samsung; Αδιάφορη!

Όσον αφορά το τοπικ οι φακοί Carl Zeiss είναι εξαιρετικοί και πραγματικά κάνουν την διαφορά. Ωστόσο οι φωτογραφίες κινητών όπως το Note 3 είναι εξαιρετικές για κινητό κι ας μην φτάνουν στα επίπεδα του 1020 αλλά προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς να υστερεί σχεδόν πουθενά σε εμπειρία χρήσης.

Οι κάμερες είναι το δυνατό σημείο της Microsoft αλλά στις πιο ακριβές κατηγορίες. Μέχρι τα 200 ευρώ πλέον όχι μόνο δεν υπάρχει Lumia με φακό Carl Zeiss αλλά μόλις 2 συσκευές έχουν την τύχη να έχουν... φλας! 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να δουμε καποια κομμενη εκδοση windows και σε καμερες λογικα στο μελλον, ετσι και αλλιως το εχει γυρισει στο touch η canon τωρα τελευταια.

Δημοσ.

Πολύ καλό deal θα έλεγα.. Τα Νοκια προβλεπονται Νο1 στην κάμερα για τα επόμενα χρόνια.Μένει να δούμε τί θα κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες...

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική δεν θα επιστρέψεις ποτέ γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν το 80 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς και θα είναι θαύμα αν ακουμπήσουν ή φτάσουν στο τέλος του 14 στο 4,5 τοις εκατό.

Απ ό,τι καταλαβαίνω έχεις Note 3...κάντο ρουτ (με ένα κλικ γίνεται χωρίς να γράψει ο Knox counter) και βγάλε ό,τι θες από Samsung. Δηλαδή θες να μου πεις οτι έχεις αυτή τη κινητάρα και χαλιέσαι λόγω Samsung; Αδιάφορη!

Όσον αφορά το τοπικ οι φακοί Carl Zeiss είναι εξαιρετικοί και πραγματικά κάνουν την διαφορά. Ωστόσο οι φωτογραφίες κινητών όπως το Note 3 είναι εξαιρετικές για κινητό κι ας μην φτάνουν στα επίπεδα του 1020 αλλά προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς να υστερεί σχεδόν πουθενά σε εμπειρία χρήσης.

Οι κάμερες είναι το δυνατό σημείο της Microsoft αλλά στις πιο ακριβές κατηγορίες. Μέχρι τα 200 ευρώ πλέον όχι μόνο δεν υπάρχει Lumia με φακό Carl Zeiss αλλά μόλις 2 συσκευές έχουν την τύχη να έχουν... φλας! 

Μέσα στο 14 σίγουρα όχι αλλα για τις επόμενες χρονιές δεν ξέρω φαίνεται το πράγμα ότι θα αγγίξει πολύ μεγάλη βάση και θα αλλαξει το σκηνικό, εκτός και αν πιστεύεις ότι όλοι θα κάθονται μια ζωή να κάνουν κοντές για να δουλέψει το πανάκριβο τηλέφωνο. Απορια το έχω τι κερδίζεις να γραφεις σε κάθε θέμα που είναι wp. Μην φοβάσαι δεν στο κλείνει το μαγαζί.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

canon ασε τις παπ και δώσε φακούς L στο λαό :Ρ

Δημοσ.

καλα ας βαλει κ κανενα οπτικο...

Αν δεν κάνω λάθος, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) έχουν τα Nokia Lumia 920, 925, 928, 930, 1020, 1520... εχμμμ... κάτι έχει κάνει :)

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) έχουν τα Nokia Lumia 920, 925, 928, 930, 1020, 1520... εχμμμ... κάτι έχει κάνει :)

οπτικο ζουμ λεω,αλλα ξερω την απαντηση...χαλια μαυρα,μονο το 1020 σκιζει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...