panos2171 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Tελικά έκανα o/c και τον πήγα στα 4.2 με 1.35v και απ ότι φαίνεται είναι ΟΚ. Επειδή όμως τις περισσότερες ώρες απλά λειτουργεί για browsing δε βρίσκω το λόγο να δουλεύει τόσο ψηλά και με +10 βαθμούς θερμοκρασία αλλά σε κάθε άνοιγμα το θεωρώ υπερβολή να μπαίνω και να αλλάζω τις τιμές. Αν βάλω το overdrive και τον κλοκάρω από εκεί όταν τρέχει παιχνίδια θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Tελικά έκανα o/c και τον πήγα στα 4.2 με 1.35v και απ ότι φαίνεται είναι ΟΚ. Επειδή όμως τις περισσότερες ώρες απλά λειτουργεί για browsing δε βρίσκω το λόγο να δουλεύει τόσο ψηλά και με +10 βαθμούς θερμοκρασία αλλά σε κάθε άνοιγμα το θεωρώ υπερβολή να μπαίνω και να αλλάζω τις τιμές. Αν βάλω το overdrive και τον κλοκάρω από εκεί όταν τρέχει παιχνίδια θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 O λόγος; Να το αφήσω έτσι δηλαδή στα 4.2 συνεχώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Υπάρχει επιλογή μέσω bios για να ρίχνει την τάση και τη συχνότητα του επεξεργαστή.Ετσι έχω εγώ τον δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το cool and quiet λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 C1E και Cool & Quiet έχω ενεργοποιημένα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. και η συχνότητα πέφτει όταν δεν χρειάζεται και η τάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Νομίζω εδώ είχα διαβάσει ότι το απενεργοποιουμε αυτό μαζί με το turbo mode γι αυτό το βγαλα. Θα το ξανά ενεργοποιήσω αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Νομίζω εδώ είχα διαβάσει ότι το απενεργοποιουμε αυτό μαζί με το turbo mode γι αυτό το βγαλα. Θα το ξανά ενεργοποιήσω αν είναι. εφόσον τελειώσεις με αυτά που θες ενεργοποιησέ το ξανά και δες την συμπεριφορά του συστήματος. Εγω τα είχα ξεχάσει εξαρχής ενεργοποιημένα τα συγκεκριμένα και εφόσον στην τάση/συχνότητα αυτή δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα τα άφησα όπως είναι. Το μηχάνημα δουλεύει και Idle Οκ με κατεβασμένα ρολόγια/τάσεις χωρίς θέμα. Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει η όχι,ενεργοποιήσε (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) το HPC- High Performance Computing Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τα απενεργοποιεις όλα,βρίσκεις τις ρυθμίσεις που θέλεις,βεβαιωνεσαι με τα απαραίτητα τεστ ότι το pc είναι σταθερό,και αφού τα κάνεις όλα αυτά τότε μπορείς να ενεργοποιησεις αυτά που ανέφερε ο Χρησταρας όπως έχω κάνει και εγώ! Σε idle και χαλαρες διαδικασίες,μπορεί να πέσει ως 1.4Gzh και 0.9V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ! Εχω τον FX 6300 και αυριο θα μου ερθει καινουρια ψυκτρα(hyper 412s). Ελεγα να κανω την πρωτη μου αποπειρα για OC , αλλα ψιλοδισταζω μιας και ειναι καλοκαιρι... Λετε να εχω προβλημα με θερμοκρασιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ποια μητρική έχεις; πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν νομίζω να έχεις με την συγκεκριμένη ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εχω την MSI 970 Gaming. Απ'οσο εχω ψαξει , πισευω πως θα με καλυψει για ενα μετριο oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πολύ κακή επιλογή μητρικής,απ τα χειρότερα Mosfets που μπορείς να βρεις. Σίγουρα θα σε δυσκολέψει και στο clockάρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τοσο ασχημα; Δεν θα μπορω να τον παω ας πουμε στα 4.2-4.5 Ghz; Πριν την αγορασω ειχαι δει review σε site οπως guru3d και hardwarecanucks και μου φανηκε ικανη για oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δεν ξέρω πραγματικά. Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα