Προς το περιεχόμενο

Manjaro Linux

Xero1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Επειδή βλέπω τώρα τελευταία αρκετό κόσμο να χρησιμοποιεί Manjaro θα ήθελα την γνώμη σας για το αν είναι newbie friendly distro. Προερχόμενος από Fedora μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα non-free και "forbidden items" (π.χ spotify,android-studio,skype).  Είμαι ανάμεσα σε Manjaro και σε antergos αλλά διάβασα ότι το antergos έχει κάποια bugs στο installation. Anyway, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν θα την παλέψω με Manjaro  ως newbie user ή  όχι.

P.s Ξέρω ότι κάποιοι θα πείτε ubuntu ή mint , και thx in advance , αλλά αν τα παραπάνω distro δεν είναι τόσο starter-friendly θα παραμείνω fedora.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα ππώ πως ενώ το Manjaro είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει Arch στο μηχάνημά του χωρίς όμως τη διαδικασία που απαιτεί το Arch. Ακόμα και Manjaro να βάλεις όμως, είσαι σε rolling release, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει μια ικρή πιθανότητα στο επόμενο update να χαλάσει το σύστημά σου και να θέλει λίγο ψάξιμο να το φτιάξεις.

Αν θες κάτι πιο σταθερό και user friendly η καλύτερη λύση είναι Ubuntu.

• Like 1

το μονο bug που χει το antergos με το installation ειναι οτι πεταει error ΑΝ εχεις βαλει να κοψει τα partitions αυτοματα...αν το κανεις χειροκινητα δεν εχει κανενα προβλημα.

• Like 1

το μονο bug που χει το antergos με το installation ειναι οτι πεταει error ΑΝ εχεις βαλει να κοψει τα partitions αυτοματα...αν το κανεις χειροκινητα δεν εχει κανενα προβλημα.

οχι δεν κατι τετοιο το altergos το εχω βαλει σε vm και δεν ειχα προβλημα ..

manjaro unstable ειναι καλυτερα πιο κοντα στο release του arch μια 1 μερα καθυστερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...