Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, εγκατέστησα το WooCommerce στη WP ιστοσελίδα μου αλλά είναι στα Αγγλικά και θέλω να το κάνω στα Ελληνικά. Κατέβασα δύο αρχεία .pot τα οποία υποτίθεται πως είναι η μετάφραση, αλλά δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια να αλλάξω το πρόσθετο από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι είναι τα woocommerce.pot και woocommerce-admin.po;

Ο φάκελος για τα αρχεία πολυγλωσσικότητας είναι ο i18n/languages στο plugin directory του woocommerce.

Όμως δεν αρκεί αυτό. Θα χρειαστείς και κάποιο moultilingual plugin όπως το WPML ή το polylang.

Επίσης, οι πραγματικές μεταφράσεις αποθηκεύονται σε αρχεία .po και .mo, και όχι σε .pot, δηλαδή θα χρειαστείς τα:

woocommerce-el.po

woocommerce-el.mo

woocommerce-admin-el.po

woocommerce-admin-el.mo

Δημοσ.

Φιλε μου, αν οπως λεει ο φιλος πιο πανω στον φακελο i18n/languages έχεις τα αρχεία

woocommerce-el.mo

woocommerce-el.po

woocommerce-admin-el.mo

woocommerce-admin-el.mo

Και στο wp-config.php εχεις την εντολή define('WPLANG', 'el');

Τοτε κατα 99,9% δουλευει...

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ μηπως εχεις αρχεια με el_GR δηλαδη

woocommerce-el_GR.mo

woocommerce-el_GR.po

woocommerce-admin-el_GR.mo

woocommerce-admin-el_GR.mo

Τοτε απλα σβησε απο καθε αρχειο το _GR

για δοκιμασε και πες μας.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει τα ακόλουθα: Woocommerce, Polylang και Hyyan WooCommerce Polylang Integration. Δυστυχώς, δεν δουλεύει παρόλο που ακολούθησα ακριβώς τα προτεινόμενα βήματά σας. Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας.

Κωνσταντίνος

Δημοσ.

ολόκληρο το wordpress είναι στα ελληνικά;

οι επιλογές για την χώρα στο woo είναι για Ελλάδα;

τα permissions είναι σωστά στους καταλόγους του plugin;

αν τα σβήσεις και το αναγκάσεις στο update να σου βγάλει ότι έχεις νέες μεταφράσεις διαθέσιμες;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

ολόκληρο το wordpress είναι στα ελληνικά;

οι επιλογές για την χώρα στο woo είναι για Ελλάδα;

τα permissions είναι σωστά στους καταλόγους του plugin;

αν τα σβήσεις και το αναγκάσεις στο update να σου βγάλει ότι έχεις νέες μεταφράσεις διαθέσιμες;

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την προσπάθεια να βοηθήσεις

1. Ναι, έχω ρυθμίσει το wordpress στα Ελληνικά

2. Ναι, οι επιλογές στο woo είναι στα Ελληνικά

3. Δεν είμαι βέβαιος για αυτό

4. Τι ακριβώς να σβήσω;

Θα εκτιμούσα την βοήθειά σου γιατί με έχει παιδέψει πολύ

Δημοσ.

με τι panel είσαι στο hosting σου; cpanel, plesk κάτι άλλο;

δεν έχεις file manager;

καταρχάς πριν κάνεις οτιδήποτε, πρώτα backup, backup και παλι backup και των αρχείων και της βάσης δεδομένων σου.

επίσης αν είναι ενεργό site καλύτερα τα πειράματα σε έναν κλώνο, τοπικά ή κάπου αλλού.

τώρα στους καταλόγους

/ .... /wp-content/plugins/woocommerce/i18n/languages

τα οποία δεν είναι για edit

επίσης τα σωστά αρχεία όπως σου έγραψαν πιο πάνω πρέπει να είναι και στον κατάλογο

/.... /wp-content/languages/plugins

εκεί είναι τα αρχεία μετάφρασης, δοκίμασε να τα σβήσεις για στα βγάλει στο update

ή και ολο τον κατάλογο woocommerce και πάλι install, έχει τα settings στη βάση .

Δημοσ.

Μήπως το woocommerce που έχεις έχει γίνει εγκατάσταση μόνο του με το theme? 

Από τη στιγμή που έχεις γυρίσει το σάιτ στα ελληνικά, δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση το woo, θα παίξει στα ελληνικά μόνο του. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που χρειάζεται για να έχεις ελληνικό Woocommerce είναι πως πρέπει να έχεις προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά στο Wordpress και στον Χρήστη σου. Αν βλέπεις την πλαϊνή μπάρα στο wp-admin και είναι στα Αγγλικά τότε δεν έχεις κάνει κάτι από τα δύο. Εάν βλέπεις ελληνικά στη sidebar τότε να ξέρεις πως υπάρχουν themes που κάνουν override συγκεκριμένα κομμάτια του Woocommerce για να έρθουν στα μέτρα του theme. Εάν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να μεταφράσεις τα αρχεία του Woocommerce μέσα στο theme.

Επεξ/σία από Crypton-R-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...