Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή ενος τάμπλετ με 10' οθόνη κατά προτίμηση, καθώς οι 7 μου φαίνονται λίγες.

Το θέλω γιατί σπουδάζω γραφιστική και πιστεύω θα με βολέψει αφού δεν έχω φορητό.

Το budget μου είναι 250-350 ευρώ. 

Γνωρίζετε κανένα με στιλό εκτός του ακριβού note 10.1 2014 edition;

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά είμαι άσχετος με το θέμα, αλλά πως ακριβώς θα σε βοηθήσει το tablet στη γραφιστική;

Σχεδίαση διάφορων σκίτσων, κατόψεων, πρόχειρο lay out στο tablet και μετά πέρασμα στο pc μου για να συνεχιστεί στο photoshop/illustrator. Σημειώσεις, δημιουργία κολάζ,texture από το ίντερνετ με το στιλό στη στιγμή, προσχέδια και άλλα.

Γ'αυτό θεορώ πολύ σημαντικό το πενάκι.

Επεξ/σία από Shion
Δημοσ.

Στα λεφτά αυτα το μοναδικό ειναι το Asus Vivo Note 8 (στα 250 ευρώ το βρίσκεις) αλλα 8ιντο ειναι με Wacom digitizer.

Σε 10αρι με windows μετά πάμε στα 500 και πανω αςε που δεν κυκλοφορεί ακομα(Thinkpad 10)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτα το μοναδικό ειναι το Asus Vivo Note 8 (στα 250 ευρώ το βρίσκεις) αλλα 8ιντο ειναι με Wacom digitizer.

Σε 10αρι με windows μετά πάμε στα 500 και πανω αςε που δεν κυκλοφορεί ακομα(Thinkpad 10)

Sent from my iPad using Insomnia

Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :).

Το note 10.1 2014 edition  το βρίσκω 360.  Αξίζει; 

Δημοσ.

Τα προγραμματα που θελεις να τρεξεις υπαρχουν σε android καταρχην; και αν υπαρχουν σε βολευουν; (ψαξτο λιγακι πρωτα)

• Like 1
Δημοσ.

Τα προγραμματα που θελεις να τρεξεις υπαρχουν σε android καταρχην; και αν υπαρχουν σε βολευουν; (ψαξτο λιγακι πρωτα)

Sketchbook Pro και κάποια άλλα που δοκίμασα υπάρχουν και είναι πολύ βολικά ναι

Δημοσ.

Sketchbook Pro και κάποια άλλα που δοκίμασα υπάρχουν και είναι πολύ βολικά ναι

Δεν εχεις αλλη επιλογη σε android,εκτος απο το note!

Και απο τη στιγμη που ειναι στο budget σου και ξερεις και τι εφαρμογες θα τρεχεις,παρτο! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις αλλη επιλογη σε android,εκτος απο το note!

Και απο τη στιγμη που ειναι στο budget σου και ξερεις και τι εφαρμογες θα τρεχεις,παρτο! 

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα και εγώ.

Thanks για τις απαντήσεις παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...