Προς το περιεχόμενο

Facebook virous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιμπισα αυτον τον ιο μετα απο κινηση που εκανα να ανοιξω ενα βιντεο ενος φιλου και μου ζητησε να κατεβασω μια εκδωη το adobe flash.\

Eκανα τη βλακεια και αυτοματα εστειλε το ιδιο μηνυμα σε 200 επαφες μου. Εκατσα και εγραψα σε ολους να μην το πατησουν,αλλαξα κωδικο στο φβ , ψαχνει το αντιβαιρους και το malkware. Δε βγαινει ομως απο τον τοιχο μου με τιποτα. Τι μπορω να κανω

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

. δες στα προσθετα του browser αν εχει προστεθει κανενα plugin που δεν γνωριζεις.

υποψιαζομαι πως θα εχει καποιο adobe flash updater το οποιο ειναι κακοβουλο προσθετο.

. δες και στην προσθαφαιρεση προγραμματων για κατι υποπτο.

βαλε να ταξινομηθουν ανα ημερομηνια και δες τι εγκατασταθηκε τελευταια.

. πηγαινε στις ρυθμισεις του facebook και απο εκει στις 'εφαρμογες'.

δες μηπως εχει προστεθει καμια εφαρμογη που δεν την ξερεις και σβησε την.

. δοκίμασε αυτό:

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

• Like 2
Δημοσ.

Nα με συγχωρεις αλλα επειδη δεν εχω και πολλες γνωσεις υπολογιστη,

1.πως θα παω στα προσθετα του browser ,ειναι στα αγγλικα ο Chrome ,και που θα βρω τα plugin ?

2.στην προσθαφαιρεση προγραμματων,εννοεις στη λιστα ?

3.στις ρυθμισεις του facebook ,εννοεις στα settings ?  

4.Πως βγαινει απο τον τοιχο του φβ αυτη η βλάκεια,αν βγαινει ?

Σε ευχαριστω.

Βρηκα τη λιστα με τα προγραμματα ανα ημερομηνια. Δεν αναφερεται τιποτα εκει.

Δημοσ.

το σκεφτηκα και εγω,τα βλεπω. Και συνεχιζει και στελνει μηνυματααα σε φιλους . ρεζιλι θα γινουμε

Δημοσ.

ΝΑΙ AYTO ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.....τι εννοεις μνματα εμενα κατι μλκιες δημοσιευε και εκανε tag 20 filous moy

gia na min ξεφτιλιζεσαι απενεργοποιησε το faceboook

• Like 1
Δημοσ.

μπραβο και εμενα ετσι κανει. Απο τον τοιχο του φβ  καταφερες να αφαιρεσεις αυτες τις δημοσιευσεις και πως > Εγω δε μπορω με τιποτα 

Δημοσ.

πρωτα απεγκαταστησε το chrome 

μετα ξανακατεβασε τον απο καποιο αλλο browser

και μετα θα φτιαξει μαλλον( θα μπορεις να τις διαγραψεις)

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη φιλε δεν καταλαβα, θα απεγκαταστησω το chrome . Τι εννοεις μετα ξανακατεβασε τον απο καποιο αλλο browser  ???

Μετα απλα να το ξανακατεβασω και να το εγκαταστησω παλι ? Γιατι λες απο καποιο αλλο browser  ??

Δημοσ.

Προκείμενου να κάνεις πειράματα κάνεις το εξής, αποσύνδεσε απο το φβ το μηχάνημα με το πρόβλημα, μπες απο καποιο αλλο με τα σωστά αντιβιοτικά και διέγραψε τις αναρτήσεις απο εκει, μετα πριν ξανασυνδεθείς με το πρώτο καν' του ενα γενικό καθαρισμό, σκαν κλπ

Αν δεν μπορεις και ετσι να τα διαγράψεις πριπει να κανεις ρεπορτ στο φβ

• Like 1
Δημοσ.

Προκείμενου να κάνεις πειράματα κάνεις το εξής, αποσύνδεσε απο το φβ το μηχάνημα με το πρόβλημα, μπες απο καποιο αλλο με τα σωστά αντιβιοτικά και διέγραψε τις αναρτήσεις απο εκει, μετα πριν ξανασυνδεθείς με το πρώτο καν' του ενα γενικό καθαρισμό, σκαν κλπ

Αν δεν μπορεις και ετσι να τα διαγράψεις πριπει να κανεις ρεπορτ στο φβ

φιλε δε ειναι τοσο απλο πρεπει να διαγραψει μια επεκταση του chrome και το προβλημα ειναι οτι δε σαφηνει να μπεισ στις επεκτασεις για αυτο πρεπει να το απεγκαταστησει....εγω  δεν εκανα πειραματα σε μενα εφτιαξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...