Liakos10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 αδερφε για το cs δεν εχω να πω κατι, τα λεμε ηδη στο αλλο thread ειχα λιωσει το cheat σε single age of empires 2 (απειρο λεμε!!!) και gta 3 (στον san adreas απο τι θυμαμαι ειχα αποφασισει να το παιξω χωρις cheat, ισως εβαλα λιγο) για online κατα 90% επαιζα με wallhack diablo 2 αλλα ποτε δεν ειχα hacks για trades και πως τα λεγαν αυτα που εφτιαχνες κλωνους items και γενικα δεν εξαπατησα κοσμο. επισης ειχα speedhack με flyhack μαζι οταν επαιζα ενα διαστημα σε private server wow αλλα ηταν νομος να μην με δει κανεις να το χρησιμοποιω δηλαδη το εκανα μονο για να μαζευω καποια πραματα σε pve. LoL dota cs και λοιπα ποτε μα ποτε ουτε καν για δοκιμη! με αφορμη ολο αυτο θελω να πω οτι εχω εναν φιλο που παιζει ακομα dota στο warcraft. ο τυπος ειναι της αποψης οτι dota χωρις hack δεν γινεται επειδη λεει οτι ολοι εχουν αρα πρεπει να χεις και συ τελος! εγω του λεω οτι δεν υπαρχει νοημα και οτι αλλαζει ολη η ουσια του game και μου λεει ναι πλεον εχει αλλαξει το νοημα, παιζεις λεει με hack το οποιο εχουν ολοι αρα μαθαινεις να παιζεις μονο με hack. σε φαση οτι αν για καποιο λογο δεν εχει hack, κανα ιντερνετ καφε και λοιπα, δεν παιζει καθολου επειδη "δεν λεει".
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Τώρα με τα survival mmo να δεις κλάμα που έχει να πέσει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ειναι μεγαλο κεφαλαιο το θεμα αυτο. cheating σε single games, who gives a fuck. Επαιζα, παιζω και θα παιζω με cheats οποτε το κρινω. Η ιστορια ολη ειναι στα multiplayer. Αλλα κι εδω η συζητηση ειναι μεγαλη. Πχ στο counterstrike θεωρω ξεφτυλα να βαλει καποιος cheat. Στο lineage ομως ειναι αυτονοητο οτι θα βαλεις bot σε εναν rpg server, ειδικα σε πιο παλια chronicles που το exp απαιτουσε να αφησεις τα κοκαλα σου πανω στο pc για να εχεις στοιχειωδες presence μεσα στο παιχνιδι. Το ιδιο εκανε και ολος ο υπολοιπος server φυσικα, αρα ολα ok.
HadesGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Όποιος χρησιμοποιεί cheats όπως aimbot και wallhack είναι ο ορισμός του αποτυχημένου μικροτσούτσουνου σκατονουμπά και είναι προφανές ότι χωρίς αυτά δεν μπορεί να στραυρώσει kill. Για κλωτσίδια είναι όσοι έχουν wallhack/aimbote, τύφο να βγάλουν. 3
keravnos21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ειδικα στο multiplayer κομματι του θεματος παντα ειχα την εντυπωση ότι οποιος εχει wallhacks κλπ είναι σαν να ************* . Για κλωτσίδια είναι όσοι έχουν wallhack/aimbote, τύφο να βγάλουν.Απλα ελιωσα. edited 1
Han Solo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το θεωρω απαραδεκτο οταν καποιος cheat-αρει και πολλες φορες μου προκαλει εκνευρισμο , αλλα δεν το βαζω κατω.... για καθε cheater υπαρχει παντα και ενα αντιδοτο και αυτο λεγεται ειτε αδιαφορια ειτε οφθαλμος αντι οφθαλμου. λοιπον επειδη χθες κιολας αντιμετωπισαμε στον server μας στο gw2 εναν τυπο απο αντιπαλο server ( far hackerpeaks .... συγνωμη far shiverpeaks ηθελα να πω ) που προφανως χρησιμοποιουσε προγραμμα για να μην μπορει κανενας να τον σταματησει ( κρυφο stability ) τους εκανα το ιδιο με κανονικο χαρακτηρα αλλα αρκετα stealths ( thief ) στα δικα τους καστρα και οταν μου την επεφταν πολλοι και με κατεβαζαν την ζωη απλα δεν τους εδινα το kill - points & to loot και εκανα ragequit tο game με ενα script οπου εκλεινα εντελως το δικτυο . ξερω επεσα χαμηλα , αλλα πλεον στα @@ μου , την εκδικηση μου την πηρα γιατι οσοι cheat-αρουν το κανουν για να παρουν σιγουρο kill και οταν δεν μπορουν να το παρουν σκυλιαζουν
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Είχα νεύρα χθες το βράδυ που το έγραφα I know that feel bro. Έπαιζα Global Offensive όταν μια φορά που με είχαν φτάσει στο αμήν με τις μαλακίες τους είπα τέλος, αγοράζω wallhack για πάρτη σας κωλόπαιδα. Φυσικά δε το έκανα ΑΛΛΑ. Την επόμενη μέρα έτυχε και με βάλανε Overwatch και έδωσα τη πρώτη μου καταδίκη. w00t
HadesGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ειδικα στο multiplayer κομματι του θεματος παντα ειχα την εντυπωση ότι οποιος εχει wallhacks κλπ είναι σαν να ************* . Απλα ελιωσα. edited Που να με ακούς να βρίζω στο CoD όταν πέφτω σε hacker.....σκέτο σόου! 1
keravnos21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ένα φεγγαρι επαιζα με μια παρεα black ops 2 είχαμε ένα παλικαρι στην παρεα που επαιρνε Mouse μεχρι 5 ευρω max. αλλα επαιρνε 3 για να τα εχει, τον λογο τον καταλαβαίνετε από μπινελικι αστα να πανε κλαναμε στα γελια αντι να παιζουμε ..... 1
Despotas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μόνο σε single player για κανα boss ή σημείο που σπάει νεύρα. Τελευταία το έκανα στο Metal Gear Revengeance, στο τελευταίο boss.
zeniath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ειδικά σε παιχνίδια της Bethesda μετά από 30+ ώρες ingame επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι με locked doors κλπ απλά το διαχρονικό (για την Bethesda) Click Item Press "~" Type "unlock"
LongTom Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πάντα σε single,δεν ασχολήθηκα ποτέ με παιχνίδια MMO που δεχόντουσαν hack,ή τουλάχιστον δεν είδα ποτέ hack. Από εκεί και πέρα όταν στο παιχνίδι που είμαι μόνος θεωρώ ότι δεν διασκεδάζω(ο reason d' etre της ύπαρξης του)πρώτα βλέπω για hack και Mods και εάν δεν φτιάχνει το αφήνω.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κυριως trainers, οταν παιζω sp games που πραγματικα μου εχουν σπασει τα νευρα σε καποιο συνηθως ηλιθιο level, και πρεπει να περαστει καπως το σημειο χωρις να χρειαστει να σπασω controller.xD
wazzaa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θα αποκτήσω το κουράγιο και θα πω και εγώ.....Λοιπόν σε ένα μόνο Multiplayer χρησιμοποίησα hacks και ήτανε στην dota 1 που είχα map hack.Ο λόγος δεν ήτανε κανένας αλλός παραμόνο να γλυτώνω από όσους είχανε επίσης..... (αν έπαιζε κανείς Dota 1 τα πρώτα χρόνια ξέρει ότι το leave και το map hack ήτανε στάνταρ σε κάθε game) . Δεν μπορώ να πω ότι το ήθελα αλλά έφτασα κάποια στιγμή μετά από καιρό που είπα " Εγώ είμαι μαλ@@@ που δεν χρησιμοποιώ? Όλοι μου χαλάνε το game και δεν τρώνε ban. Δεν πάει να χ@μ@τεί!!!"Αυτή ήτανε η πρώτη και τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Hack.Τι λύση έχω βρει??? Να σας την πω, είναι πολύ απλή.ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ HACKERS (σχεδόν ολα έχουνε) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ BAN, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ!!!!Τόσο απλά.Πχ παλιά έπαιζα cod. Είχα δικό μου server, έβλεπα κάποιον με aim bot και τον έκανα Kick. Αν δεν έχω αυτή την επιλογή το παιχνίδι πεθαίνει εκεί για εμένα.ΥΓ: Κράξτε με ελεύθερα
Markerparts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 CS:GO. Η Valve ρημαζει το game με τα τρελα sales της. Αγοραζουν τα cheateria 5 account εκαστος και gg. 800 ωρες ειμαι στο go. Exω δοκιμασει μια φορα offline with bots με φορτομενο aimbot/wh. Τρελη απατη. Τρελη. Ξενερωσα ασαπ. Και το VAC ? Γελαει ο κοσμος.... οπως 8α λεγαμε και ingame. bgbb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα