erne Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 καλησπερα. ειχα βαλει τα αγγλικα 7 ultimate κ μετα εκανα αλλαγη πακετων γλωσσας κ εβαλα τα ελληνικα. αντιμετοπιζω τα εξεις προβληματα. δεν μποερω να δω ελληνικους υποτιτλους και πολλες φορες σε κατι προγραμματα ενο τα εχω εγκαταστησει στα ελληνικα μου βγαζει αλημπουρνεζικα, επισης οταν γινετε η εκκινηση των windows λεει welcome κ οχι καλως ορισατε. τι πρεπει να αλλαξω?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτο με το welcome ειναι απολυτος φυσιολογικο διοτι η αρχικη του γλωσσα ειναι η αγγλικη για τουσ υποτιτλους πρεπει να κανεις ρυθμισεις μεσα στο προγραμμα αναπαραγωγης που χρησιμοποιεις
erne Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτο με το welcome ειναι απολυτος φυσιολογικο διοτι η αρχικη του γλωσσα ειναι η αγγλικη για τουσ υποτιτλους πρεπει να κανεις ρυθμισεις μεσα στο προγραμμα αναπαραγωγης που χρησιμοποιεις τις εχω κανει τις ρυθμησεις παλι τιποτα. μηπως ειναι αλλου το προβλημα? χρησιμοποιω δυο players κ στα δυο το ιδιο γινετε
micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πάτα στο orb (έναρξη) και γράψε locale. Περίμενε να βγάλει αποτελέσματα και πάτα στην αλλαγή ώρας και αριθμών. Μετά στην καρτέλα Διαχείριση πάτα στην αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος. Επέλεξε Ελληνικά (Ελλάδος) και οκ, κλείσε και επανεκκίνηση. 2
erne Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πάτα στο orb (έναρξη) και γράψε locale. Περίμενε να βγάλει αποτελέσματα και πάτα στην αλλαγή ώρας και αριθμών. Μετά στην καρτέλα Διαχείριση πάτα στην αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος. Επέλεξε Ελληνικά (Ελλάδος) και οκ, κλείσε και επανεκκίνηση. κομπλε. ευχαριστω να σαι καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα