Προς το περιεχόμενο

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα μέσα στο 2014 τον πρώτο της υπερυπολογιστή

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακομα δεν το bootαραν ρε παιδια μην κανετε ετσι..

ενταξει δεν θα δινει result σε 1 μερα , θα τα δινει σε 5 ..και τι εγινε?

εχουμε γαιδαρο και τον κοιταμε στα δοντια..

δειτε απλα τι χανουμε τοσο καιρο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ κατι τετοιο.

:)

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ είχαμε το μεγαλύτερο κέντρο μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος από το 2004 με του Ολυμπιακούς Αγώνες και σαπίζουν κλειδωμένα τα μηχανήματα.

Κι όταν οι βασικές λειτουργίες του Δημοσίου δεν έχουν μέθοδο κι έλεγχο τι να μου πουν τα τεραφλόπς στην Ελλάδα;

Όταν η αδερφή μου έχει ίδιο όνομα με της γιαγιάς μου και περάσαν στην αδερφή μου τα έσοδα του ΟΓΑ της γιαγιάς μου στο όνομά της... Και γι αυτό το λάθος, δεν τιμωρήθηκε κανένας αλλά αναγκάστηκε να τρέξει η αδερφή μου για να το διορθώσει και να χάσει την προθεσμία υποβολής του κοινωνικού μερίσματος.

Κλείνοντας... Τι να τα κάνει τα super εργαλεία αν ο άλλος είναι «ανάπηρος» και δεν νιώθει; Αλλά κι ακόμα και να νιώθει, η σαπίλα του κράτους θα τον εμποδίσει στην αξιοποίηση των ικανοτήτων του. 

Αυτά, γι αυτούς που νομίζουν ότι «κάτι» γίνεται και στη χώρα μας...

Δεν έχει νόημα να κάνεις πεντικιούρ, όταν το πόδι φαίνεται να έχει γάγγραινα.

• Like 27

Πολύ καλή κίνηση αρκεί τα χρήματα που θα δώσουν να αξίζουν για αυτό το μηχάνημα και να μην υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και αναβαθμίσεις μετά από λίγους μήνες.λεφτά ακόμα και τώρα δίνονται σε πολους τομείς αλλά γίνονται χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες και πολλές φορές γίνεται τζάμπα κόπος για το τίποτα.εδω είχε βγει προϋπολογισμός για τις πανελλήνιες για στύλους!για τον κάθε διορθωτή το κράτος του αγόραζε στυλό!

Διεθνης διαγωνισμος, τον κερδισε ελληνικη εταιρια. Yeah, right.

Μα δεν εγινε πουθενα λόγος για διαφανεια. Όπως παντα αρκεί να εχεις καποιον γνωστό. Έτσι πονταρεις στα σιγουρα

Οταν ακούω για υπερυπολογιστές μονο τα ρεκόρ μου έρχονται στο μυαλό γιατι πρακτικά δεν βλέπω να χρησιμοποιείται καπου και μονο που στο τέλος λεει " ενώ στόχος ακόμη είναι να να συμπεριληφθεί στους 500 ισχυρότερους υπολογιστές του κόσμου " αυτο τα λεει ολα , και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο αλλα γενικότερα σε ολους αυτους που ακούμε ανα καιρούς

Οταν ακούω για υπερυπολογιστές μονο τα ρεκόρ μου έρχονται στο μυαλό γιατι πρακτικά δεν βλέπω να χρησιμοποιείται καπου και μονο που στο τέλος λεει " ενώ στόχος ακόμη είναι να να συμπεριληφθεί στους 500 ισχυρότερους υπολογιστές του κόσμου " αυτο τα λεει ολα , και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο αλλα γενικότερα σε ολους αυτους που ακούμε ανα καιρούς

Το ότι δεν μπορείς εσύ να σκεφτείς κάτι άλλο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

http://lmgtfy.com/?q=supercomputer+usage

• Like 2

δεν ξερω γιατι, αλλα.. μολις διαβασα το αρθρο, αυτοματα μου ηρθε ενας συνειρμος..! 

σαν να δινεις μια Ferrari - Lambo,  σε εναν "σιδεροφαγο"......!!!!

Τόσα χρόνια στην ΕΕ και τόσα δις σε επιδοτήσεις και μόλις τώρα κάνουν μια τέτοια κίνηση και μάλιστα με ένα "μέτριο" μηχάνημα σε σχέση με τα διεθνή δεδομένα. Μάιστα... 

• Like 1

Το ρεύμα ποιος θα το πληρώνει ? Είδηση θα ήτανε να είχε υψηλό βαθμό απόδοσης. Τουλάχιστον να μην παει χαμένο ως πρότζεκτ.....

κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ.

• Like 1

Στο manager πόσα πρωταθλήματα θα μπορώ να φορτώνω?

οφ τόπικ λίγο αλλά ήταν κι εμένα το όνειρό μου κάποτε να είχα έναν υπολογιστή να φόρτωνα όλες τις χώρες και τις κατηγορίες που είχε  ο manager όλους τους παίκτες κλπ...και να έτρεχε και σφαίρα..

"Το ΕΔΕΤ φέρνει στην Ελλάδα μέσα στο 2014 τον πρώτο της υπερυπολογιστή"

Ελπίζω να μην είναι και ο τελευταίος.

Φοβερό, εδώ μέσα συγκρίνουν πισιά με enterprise systems. ΜΟΝΟ εδώ θα μπορούσα να διαβάσω κάτι τέτοιο. Ε, γατόνια, μήπως και το enterprise storage της IBM, (8700 series) που κοστίζει περίπου 12.000€/ΤΒ είναι χαζομάρα γιατί ένας WDGreen κοστίζει 60€/ΤΒ και θα πρέπει να πάτε να τους το πείτε;

Μα ότι να'ναι...

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...