Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή από κάμερα σε HDD(?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα! Έχω μια απορία.

Καταρχήν θα κάνω ένα ταξίδι 1,200km περίπου 15-18 ώρες και θέλω να καταγράψω με κάμερα όλη την διαδρομή. Έχω την κάμερα SilverCrest HD Camcorder και αυτή γράφει (όπως οι περισσότερες) σε κάρτα SD.

Υπάρχει τρόπος, ίσως κάποιος ανάπτοντας που να το γράφει κατευθείαν σε HDD ο οποίος προφανώς θα τροφοδοτείται με ρεύμα? Η κάμερα δέχεται μέχρι 16GB κάρτα οπότε το να πάρω 5-6 κάρτες και να τις αλλάζω δεν είναι και το ποιο εύκολο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

διαδρομη με αυτοκινητο και εγγραφη σε hdd συγχρονως,δεν συναδουν....ειδαλως,υπαρχει περιπτωση να τελειωσεις το ταξιδι και να βαλεις τον δισκο να δειξει τι εγραψε,και να δεις οτι ο δισκος εχει καταστραφει(η επιφανεια στην οποια εγγραφονται τα δεδομενα.....)....η αλλη λυση ειναι webcam  με κανα νετμπουκ με ssd.........σε τι αναλυση θελεις να γραψεις?παρε καμια dashcam με δυνατοτητα 32 gbκαι πανω.αν δεν θελεις να ξοδιαστεις,10 καρτουλες 16αρες και τελειωσες(για hd αναλυση θα φτασουν ανετα).....νυχτερινα μην γραψεις καθολου....θα μοιαζουν ολα,αφου θα καταγραφεται αυτο που φωτιζουν τα προβολια σου και τιποτα παραπανω........

Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις και ίσως λειτουργούσε , είναι να συνδέσεις την κάμερα με λάπτοπ και να γράφει αυτό.

Βέβαια απο την άλλη δεν βλέπω και τρομερά χρήσιμο να καταγράψεις όλο το ταξίδι γιατί μετά δεν πρόκειται να το δεις ποτέ. Άντε να μαζέψεις τα best of Και να φτιάξεις ένα 10λεπτο βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...