Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,σκεφτομε να μετακομισω 2 συνδεσεισ που εχω οτε και με πιανουν κοτσο κανονικα στην forthnet !Ayto που με προβληματιζει ειναι οι ταχυτητεσ του internet!Αν καποιος εχεισ σχετικη εμπειρια στο αιγιο ασ την αναφερει θα ειμαι υποχρεος!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,σκεφτομε να μετακομισω 2 συνδεσεισ που εχω οτε και με πιανουν κοτσο κανονικα στην forthnet !Ayto που με προβληματιζει ειναι οι ταχυτητεσ του internet!Αν καποιος εχεισ σχετικη εμπειρια στο αιγιο ασ την αναφερει θα ειμαι υποχρεος!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δεν έχει σημασία ο πάροχος, σημασία έχει η κατάσταση της γραμμής σου. Πηγαίνοντας στην forthnet δεν αλλάζει  η γραμμή σου, παραμένει ο ίδιος χαλκός που είχες και πριν, απλά μέσα στο κέντρο σε βάζουν σε μία από τις μισθωμένες πόρτες της forthnet.

Δημοσ.

οσο επιανες με οτε λιγο πιο γρηγορα σε forthnet Λογω 6 margin.απλα επειδη θα σου δωσουν zte καλυτερα παρε ενα καλυτερο απο το εμποριο.ολοι πλεον δινουν zte που δεν λενε.κατα τα αλλα οσο πιο μακρυα απο τον οτε τοσο μικροτερη ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...