mouro7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πριν 2 μερες πηγα τον υπολογιστη μου στο πλαισιο για ελενχο...επειδη εκανε πολυ θορυβο και ειχε υψηλες θερμοκρασιες...εκει τον καθαρισαν σημερα λοιπον τον πηρα σπιτι... οταν ομω ανοιξα τον υπολογιστη...ενω λειτουργησε κανονικα το bios και εκανε φορτωση των windows η οθωνη εκλεισε αλλα ο υπολογιστης δουλευε κανονικα...αφου εκλειτα το ρευμα απο το κουμπι 0/1 τον ξανα ανοιξα και μετα απο λιγα λεπτα ανοιξε παλι...νομιζα οτι ηταν τυχαιο και δεν θα ξαναγινει αλλα πριν λιγο επαθε παλι το ιδιο....δεν ειμαι συγουρος αλλα υποψιαζομαι ζημια στην καρτα γραφηκων κατα τον καθαρισμο...ειμαι σωστος η ειναι κατι αλλο;
PCstas007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 πριν 2 μερες πηγα τον υπολογιστη μου στο πλαισιο για ελενχο...επειδη εκανε πολυ θορυβο και ειχε υψηλες θερμοκρασιες...εκει τον καθαρισαν σημερα λοιπον τον πηρα σπιτι... οταν ομω ανοιξα τον υπολογιστη...ενω λειτουργησε κανονικα το bios και εκανε φορτωση των windows η οθωνη εκλεισε αλλα ο υπολογιστης δουλευε κανονικα...αφου εκλειτα το ρευμα απο το κουμπι 0/1 τον ξανα ανοιξα και μετα απο λιγα λεπτα ανοιξε παλι...νομιζα οτι ηταν τυχαιο και δεν θα ξαναγινει αλλα πριν λιγο επαθε παλι το ιδιο....δεν ειμαι συγουρος αλλα υποψιαζομαι ζημια στην καρτα γραφηκων κατα τον καθαρισμο...ειμαι σωστος η ειναι κατι αλλο; συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το τροφοδοτικο ή η μητρικη, αλλα επειδει δεν ειμαι και σιγουρος πες στα παιδια στο πλαισιο να σου το κοιταξουν (αν μπορεις γραψε το hardware σου, μηπος θα μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο η εγω η καποιο αλλο ατομο που θα δει το θεμα σου )
mouro7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το τροφοδοτικο ή η μητρικη, αλλα επειδει δεν ειμαι και σιγουρος πες στα παιδια στο πλαισιο να σου το κοιταξουν (αν μπορεις γραψε το hardware σου, μηπος θα μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο η εγω η καποιο αλλο ατομο που θα δει το θεμα σου ) cpu:AMD Phenom II X4 965 3.40 4gb ram μητρικη:msi 760gm-p23 gpu:AMD Radeon HD 6670
DaDiRa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν είσαι σίγουρος πως η οθόνη λειτουργεί κανονικά, γιατί δεν δοκιμάζεις να το ανοίξεις και να δεις λίγο μέσα τα καλώδια; Εφ' όσον το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά τον καθαρισμό είναι αρκετά πιθανό να φταίει κάτι τέτοιο. Αν δεν είσαι σίγουρος, καλύτερα να το πας εκεί να το δουν.
mouro7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 πηρα στο πλαισιο που εκαναν τον καθαρισμο και μου ειπαν πως ισως φτεει η οθωνη..αλλα αυτη δεν το ειχε ξανακανει ΠΟΤΕ μονο μετα τον καθαρισμο....υπαρχει τετοια περιπτωση;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Κατα τον καθαρισμό μπορεί να κουνήθηκε κανα καλώδιο η κατι αλλο αλλα δοκίμασε μια αλλη οθόνη αν εχεις ποτε δεν ξέρεις
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οταν ομω ανοιξα τον υπολογιστη...ενω λειτουργησε κανονικα το bios και εκανε φορτωση των windows η οθωνη εκλεισε αλλα ο υπολογιστης δουλευε κανονικα...αφου εκλειτα το ρευμα απο το κουμπι 0/1 τον ξανα ανοιξα και μετα απο λιγα λεπτα ανοιξε παλι...νομιζα οτι ηταν τυχαιο και δεν θα ξαναγινει αλλα πριν λιγο επαθε παλι το ιδιο....δεν ειμαι συγουρος αλλα υποψιαζομαι ζημια στην καρτα γραφηκων κατα τον καθαρισμο...ειμαι σωστος η ειναι κατι αλλο; Όταν λες δούλευε κανονικά εννοείς έχεις και ήχο αν βάλεις να παίξει κάτι ή απλά μένει αναμμένος; Αν είναι το 2ο το πιο λογικό είναι να ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω κακής συναρμολόγησης μετά τον καθαρισμό και να κλείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα