tsilitheo1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλη χρονια και σε 'σενα. Μας μπερδευεις.... Μια λες οταν ειναι στον φορτιστη ανοιγει , μια λες οτι δοκιμασες αλλον φορτιστη και κανει το ιδιο... Δειχνει μονο δυο φορες το λογοτυπο τουβλο-χ...... Αν γινεις πιο συγκεκριμενος , κατι ισως γινει... Την μια σκεφτομαι μπαταρια , την αλλη παλι ρομ.... Αν και αφου εχεις εγγυηση , ακομα και το πιο απλο θεμα να εχει, παιδεψε τους λιγο... Θελουν και ταμπλετ και κινητα τρομαρα τους.... Αυτοι και της ινφοκουεστ με τα bitmore... Ολα τα κινεζικα τα βαφτησαν Ελληνικα...
spyros007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 wipe cache partition το επαναφερει στην εργοστασιακη του κτασταση
terravoice Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ σας πολύ . Μάλλον θα πάρω κανα δυο ντεπόν και θα πάω στο Πλαίσιο σέρβις το απόγευμα....και εδώ που τα λέμε ήξερα που έμπλεκα 'οταν το αγόραζα.Όπως καταλαβαίνετε το έκανα για τα λεφτά και γιατί το είχα υποσχεθεί στον μικρό. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση ανταπόκριση.Καλή Χρονιά σε όλους!
Radow603 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, έχω και εγώ ένα παρόμοιο θέμα με το ταμπλετ μου όπως ο michaelkr1987. Έχω ταμπλετ MLS και την ώρα που έπαιζα μου έβγαλε ότι έχω 9% μπαταρία. Το απενεργοποίησα και το έβαλα να φορτώσει. Το λαμπάκι που κανονικά έπρεπε να ήταν κόκκινο, δηλαδή ότι φορτώνει, αναβόσβηναι διχνωντας ότι δεν εχει αρκετή μπαταρία. Το άφησα περίπου δύο ώρες στη πρίζα και το λαμπάκι σταμάτησε να αναβοσβήνει. Δεν φωρτιζε και προσπάθησα να κάνω ότι είπατε και στον michael1987. Τίποτα. Το συνδεσα και στο pc αλλά έλεγε πως δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση λογισμικού. Τι να κάνω; Μήπως φταίει ότι πήρα το εκθεσιακό;
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, έχω και εγώ ένα παρόμοιο θέμα με το ταμπλετ μου όπως ο michaelkr1987. Έχω ταμπλετ MLS και την ώρα που έπαιζα μου έβγαλε ότι έχω 9% μπαταρία. Το απενεργοποίησα και το έβαλα να φορτώσει. Το λαμπάκι που κανονικά έπρεπε να ήταν κόκκινο, δηλαδή ότι φορτώνει, αναβόσβηναι διχνωντας ότι δεν εχει αρκετή μπαταρία. Το άφησα περίπου δύο ώρες στη πρίζα και το λαμπάκι σταμάτησε να αναβοσβήνει. Δεν φωρτιζε και προσπάθησα να κάνω ότι είπατε και στον michael1987. Τίποτα. Το συνδεσα και στο pc αλλά έλεγε πως δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση λογισμικού. Τι να κάνω; Μήπως φταίει ότι πήρα το εκθεσιακό; Δοκιμασε να κρατησεις το power μισο λεπτο πατημενο
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μετά από πλήρη αποφόρτιση της ταμπλέτας ενδέχεται να χρειαστεί να πατήσετε το πλήκτρο ON/OFF της για 10-20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να το απελευθερώσετε για να ανοίξει. Aν συνεχίζει να μην ολοκληρώνει την εκκίνηση αφήστε τη στη φόρτιση περίπου 30 λεπτά με τον φορτιστή της, αφαιρέστε το καλώδιο φόρτισης και ξαναδοκιμάστε. Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε την αναβαθμισμένη ROM της συσκευής από το χώρο μελών η οποία βελτιώνει τη συμπεριφορά της συσκευής μετά από πλήρη αποφόρτιση. Δοκιμασε αυτο εδω...Δεν ασχολεισαι ακομα με ρομ...τα υπολοιπα δοκιμασε Δοκιμασε αυτο...
Radow603 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τίποτα δεν γίνετε. Ευχαριστώ πάντως. Δοκίμασα να κάνω και reset αλλά τίποτα. Θα το πάω στο service. Μάλλον θα είναι η μπαταρία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από Radow603
prima Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, σημερα εκανα στο tablet μου δευτερο χρηστη.Μετα εκλεισα το tablet και οταν πηγα να το ανοιξω ελεγε loading... αλλα δεν ανοιγε με τιποτα.Δοκιμαδα το reset ελεγξα την μπαταρια,ολα ειναι ενταξη αλλα το reset δεν επιασε.Τι αλλο μπορω να κανω?
dimitrisR21aa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 γεια σας εχω ενα turbo x το οποίο είχα να το ανοίξω 8μηνες επειδή είχε χαλάσει ο φορτιστής.Τώρα που τον έφτιαξα το αφησα να φορτίσει τελείως αλλά μόλις πάω να το ανοίξω,αν και κάνει τη δόνηση που ακούγεται όταν ανοίγει η οθόνη παραμένει κλειστή.Το έκανα reset αλλά τίποτα.... Σας παρακαλώ ζητάω τη βοήθειά σας.
panosandroid Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα τάμπλετ nova pad d9000 της crypto. Όταν δεν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα δεν μπορώ να το ανοίξω από το κουμπί ενεργοποίησης. Μόλις το συνδέσω στο φορτιστή το ανοίγω κανονικά από το κουμπί, αφαιρώ το φορτιστή και λειτουργεί κανονικά (γεμάτη μπαταρία). Η απενεργοποίηση γίνεται κανονικά από το κουμπί, αλλά όταν προσπαθώ να το ξανανοίξω δεν ανταποκρίνεται. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα τάμπλετ nova pad d9000 της crypto. Όταν δεν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα δεν μπορώ να το ανοίξω από το κουμπί ενεργοποίησης. Μόλις το συνδέσω στο φορτιστή το ανοίγω κανονικά από το κουμπί, αφαιρώ το φορτιστή και λειτουργεί κανονικά (γεμάτη μπαταρία). Η απενεργοποίηση γίνεται κανονικά από το κουμπί, αλλά όταν προσπαθώ να το ξανανοίξω δεν ανταποκρίνεται. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Οταν ειναι στην πριζα πατα το κουμπι για περιπου 10"δευτ.Η πατα το μια φορα και μετα ξανα πατατο(δηλαδη δυο φορες)'
chicken32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ξεθάβω το θέμα γιατί το tablet μου (F&U ETB 1063) δείχνει ότι ξεκινάει, εμφανίζει το logo και μετά σβήνει. Είναι full φορτισμένο (ίσως και περισσότερο απ όσο πρέπει). Δεν γίνεται κάτι με reset/hard reset (στην 2η περίπτωση σβήνει μερικά δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση των επιλογών). Το μόνο κοντινό περιστατικό που βρήκα είναι αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/545864-fu-tablet-101-etb1063-ερωτήσεις-κλπ/?p=54125709, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετικό.
Root master Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως το έκανες root? Εαν το έκανες πήγαινε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο custom recovery και κάνε reboot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα