tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μετά από πλήρη αποφόρτιση της ταμπλέτας ενδέχεται να χρειαστεί να πατήσετε το πλήκτρο ON/OFF της για 10-20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να το απελευθερώσετε για να ανοίξει. Aν συνεχίζει να μην ολοκληρώνει την εκκίνηση αφήστε τη στη φόρτιση περίπου 30 λεπτά με τον φορτιστή της, αφαιρέστε το καλώδιο φόρτισης και ξαναδοκιμάστε. Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε την αναβαθμισμένη ROM της συσκευής από το χώρο μελών η οποία βελτιώνει τη συμπεριφορά της συσκευής μετά από πλήρη αποφόρτιση. Δοκιμασε αυτο εδω... Δεν ασχολεισαι ακομα με ρομ...τα υπολοιπα δοκιμασε
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σε recovery mode μπορεις να μπεις;;;. Συνηθως ειναι home button + volume up + power button κρατωντας τα πατημενα. Για το μλς δεν βρηκα κατι αλλα τα περισσοτερα ετσι ειναι. Δοκιμασε και πες
michaelkr1987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ είσαι θεός. Έφτιαξε Χίλια ευχαριστώ 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Χαιρομα που το ανοιξες. Θεος οχι δεν ειμαι. Να εισαι καλα .....αν και εχω μια περιεργεια τι εκανες στο recovery mode χωρις να σου πω για factory reset...
michaelkr1987 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Απλά πάτησα επίμονα το power και άνοιξε αφού είχε φορτίσει καλά.
chefbf Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 για σασ εχω ενα tab MLS IQ 3G δούλευε κανονικά και ξαφνικά έσβησε . Του έκανα recovery mode αλλά τίποτα ξαφνικά μου άνοιξε και μου έλεγε μνήμη πλήρης και ξανα έσβησε . μπήκα και έκανα επαναφορά σε εργοστασιακεσ ρυθμίσεις που λογικά θα χανόντουσαν ολα οτι ειχα μεσα αλλα το πρόβλημα παραμένει .ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ?
Valdazzar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν θα αναφέρω κάτι και όποιον βοηθήσει. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει για πολλές μέρες/μήνες το κινητό ξεφορτίζει εντελώς. Βάλτε το να φορτίσει. Δοκιμάστε να δείτε οτι στην οθόνη κάτι δείχνει (μια μπαταρία να φορτίζει). Αν δεν γίνεται τιποτα περιμένετε άλλα 15 λεπτά. Μετά ξαναδοκιμάστε. Τώρα κρατήστε πατημένο το power button για πολλά δευτερόλεπτα (πχ 30) Πρώτος στόχος είναι να φαίνεται η μπαταρία να φορτίζει έστω και για λίγο και μετά ας σβήνει (συνεχίζει να φορτίζει). Μετά απο 30 λεπτά επαναλάβετε να κρατάτε το power για πολλά δευτερόλεπτα ίσως να πατήσετε και το reset με οδοντογλυφίδα ταυτόχρονα. Αφου φαίνεται η μπαταρία να φορτίζει πατηστε το power πιο λιγα δευτερόλεπτα ή και σπαστά 2-3 φορές. Λογικά θα ανοίξει. Σε 2 τάμπλετς που δεν χρησιμοποιούσα καιρό συνέβη. Φαίνονταν νεκρά, αλλά δεν ήταν.
tsilojohn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , βρεθηκε το turbo x spice στα χερια μου αλλα εχει το προβλημα που φαινεται στην παρακατω φωτογραφια . Σταματαει στο σημειο αυτο και δεν κανει κατι αλλο. Υπαρχει καποια λυση? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από tsilojohn
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασε με τον φορτιστη κουμπωμενο, αφου εχει φορτισει καποια ωρα...
tsilojohn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το δοκιμασα τωρα , κλεινω απο το reset και εχω τον φορτιστη πανω αλλα τα ιδια... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2015 από tsilojohn
terravoice Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά και με υγεία σε όλους. Έχει ο γιός μου ένα Turbo x Twister IV και δεν bootάρει.Αν το συνδέσω στον φορτιστή του , ανοίγει. Ο λόγος που σας ενοχλώ πρίν το πάω στο σέρβις του Πλαισίου είναι γιατί και μόνο στην σκέψη με πιάνει πονοκέφαλος! Δεν έχει "περάσει" η εγγύηση οπότε δεν ξέρω αν είναι έξυπνο να το rootάρω.Θα δοκιμάσω και κάποιον άλλον φορτιστή αλλλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κατι άλλο να δοκιμάσω.Αυτά που διάβασα για την recovery ισχύουν και γι ' αυτό το μηχανημα?(power+volume up για είσοδο στην recovery) και αν ναι τι πρέπει να κάνω μετά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Όπως και να 'χει καλή χρονιά σε όλους. Λεωνίδας. Ο φορτιστής που δοκίμασα δεν έφερε καποιο αποτέλεσμα.Κάνει το ίδιο.Δείχνει δύο φορες το λογότυπο "Turbo-x" και μετα τιποτα. Στην recovery όταν μπήκα με την βοήθεια φορτιστή (μέσα απο μενού όχι απο συνδιασμό πλήκτρων) έχει τις εξεις επιλογές πέραν τον άλλων : wipe data/factory reset wipe cache partition τι κάνουν αυτά? και : apply update from ADB apply update from internal storage apply update from external storage αυτά για να περνας custom rom? Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα