Προς το περιεχόμενο

καλό airflow

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βάλει σε δύο κουτιά το ίδιο ανεμιστηράκι http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f9-pwm-rev2-fan-92mm-p-PER.811357...το ένα κουτί στην θέση που μπαίνει το ανεμιστηράκι απο την πίσω μεριά έχει μεγάλες στρόγγυλες τρύπες και δεν κάνει καθόλου θόρυβο ενώ το άλλο το κουτί έχει πιο μικρές τρύπες με συνέπεια να κάνει θόρυβο (βουητό)....τι είναι καλύτερο, να κόψω το πλέγμα από πίσω ή με ένα τρυπανάκι να κάνω πιο μεγάλες τις τρύπες;; το ανεμιστηράκι δεν φταίει γιατί το έχω δοκιμάσει και στο άλλο κουτί και δεν ακούγετε καθόλου....τα κουτιά δεν ξέρω τι μάρκα είναι..το μαύρο κουτί είναι αυτό που δεν κάνει καθόλου θόρυβο....

post-278010-0-00754000-1404498758_thumb.jpg

post-278010-0-09968000-1404499063_thumb.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω τρυπάνι ρεύματος.....πήγα σε κατάστημα που πουλάν τέτοια και μου είπε μόνο για το ποτηροτρήπανο  και την βάση του 40 ευρώ......

αυτα τα δύο μου τα είπε 40 ευρώ και του είπα να μου πει τιμή απο το πιο φθηνό ...δηλ... τα ακριβά πόσο θα μου τα έλεγε;;; θα τα παραγγείλω αν είναι αλλά εγώ θέλω 92mm αυτό έχει 94mm..κοίταξα στην σελίδα αλλά δεν έχει 92mm

2014, κρίση, καλοκαίρι.....καλά που δεν τα πήρες....:) :)

μπορεί να μη βρεις ακριβώς το μέγεθος...αλλά δε χρειάζεται να το πετύχεις κ στο χιλιοστό...

μαξ 10-15ε, σε φυσικό κατάστημα - μη δώσεις παραπάνω.

εμ δεν είμαστε για τέτοια έξοδα τώρα.. να πω οτι θα μου χρειαστεί και πουθενά αλλού...τελος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια ...θα δω τι θα κάνω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...