georgemp2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. έχω 2 δίκτυα τα οποία πιάνω με 2-3 γραμμές στο λαπτοπ, σε περίπτωση που θέλω να αυξήσω την ισχύ τους και την σταθερότητα τους τη κεραία wifi που να συνδέεται απευθείας με usb με το λαπτοπ μου προτείνετε ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μπορεις να βαλεις καποιο Usb stick με κατευθυντικη κεραια.θα παιξει καπως καλυτερα.η μπορεις να βαλεις ενα Repeater καπου εξω γα να πιανει το σημα καλυτερα απο οτι μεσα στο σπιτι.απλα παιζει ρολο και η αλλη πλευρα.οτι θα βαλεις εσυ κατευθυντικο δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα παιξει 100 φορες καλυτερα γιατι η αλλη πλευρα συνεχιζει να ειναι με αυτο που ειναι πχ μια omni.Οποτε επειδη εξω απο το σπιτι μπορει να εχεις λιγοτερα εμποδια με την αλλη πλευρα μπορεις να παιξεις ειτε με repeater ειτε με wireless bridge δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να σου κατεβαζει κατω με καλωδιο που εκει μπορει ναμπει access point για να σου δινει και ασυρματα.ολα ειναι με βαση ποσα λεφτα θες να δωσεις και τι μπορεις να κανεις βεβαια.η πιο φτηνη λυση ειναι καμια Usb wifi Κεραια της alfa με panel ή εστω καποιο stick που να βγαινει η κεραια και να μπορει να μπει ενα μικρο Panel. κατι σαν αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Network-AWUS036NHR-V2-RTL8188RU-Chipset-U-Mount-with-7dbi-panel-antenna-/261377845917?pt=UK_Computing_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3cdb556a9d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα