kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 καλο φαίνεται,κρατάω ομως απελπιστικά μικρό καλάθι Δεν κρατάω καθόλου καλάθι.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν 2 τρόποι προσέγγισης στο θέμα Δράκουλας. Ο ένας είναι να γίνει αφήγηση της πραγματικής ιστορίας ενώ ο άλλος είναι να ειπωθεί μια ιστορία βασισμένη στο μύθο. Από το τρέιλερ φαίνεται ότι το χόλιγουντ (για άλλη μια φορά) μάλλον δε κάνει τίποτα από τα 2, αλλά διηγείται μια δικιά του "αμερικάνικη" εκδοχή, με ένα σενάριο που μάλλον απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες. Που πας δηλαδή με το PG-13 να μας μιλήσεις για Δράκουλα...
dekulinkgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 την ειδα χθες.Δεν ξετρελαθηκα αλλα και ουτε με χαλασε.Μια χαλαρη ταινια 1,5 ωρα κιολας οποτε περασε ευχαριστα η ωρα. 1
mathsrule Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Την είδα κι εγώ εχθές. Το πρώτο μισάωρο αναρωτιόμουν τι φόλα πήγα να δω, αλλά μετά η ταινία έφτιαξε πολύ και πέρασε ευχάριστα η υπόλοιπη ώρα.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Για τσάμπα αξίζει; δεν εννοώ πειρατικό απλά έχω κάτι προσκλήσεις
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 όποιος πάει να δει την ταινία και περιμένει να δει την καλτίλα που βλέπανε οι παππούδες μας , με τόσα trailer που κυκλοφορούν και κλαίγεται μετά ειναι άξιος της μοίρας τουδεν ειναι δύσκολο να δεις αν σου αρέσει η όχι κάποια ταινία ή videogame ..λίγο πολυ απο τα trailer καταλαβαίνεις που βαδίζει , να ήμασταν 15 χρονια πριν να πω οκ Δεν πάει για κάποιον συγκεκριμένο αλλα γενικά επειδή βλέπω να φοριέται τελευταία αυτή η γκρίνια σε οτι καινούριο βγαίνει αν θέλετε να δείτε ασπρόμαυρη εικόνα και άθλια εφέ υπάρχουν τόσες παλιές ταινίες δεν ειναι ανάγκη να σπάζεστε 2
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 yeah, Clash of the Titans, Immortals, Fast n Furious 6 και στο Hobbit... Μη μου το θυμίζεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα