Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και άλλος "τυχερός" με turbo-x.

αδιάβαστος κ με πολλή επιείκεια....

Οντως..?? Μπλε οθονες απο το τροφοδοτικο..? 

Παλι εξοδα δηλαδη.. :P

εσύ φταις γι'αυτό....ή δε διάβασες ή τσιγκουνεύτηκες στην 1η αγορά !

Δημοσ.

οτι φταιω ειναι το μονο σιγουρο,γιατι εγω το πηρα στο κατω κατω..

αλλα που να φανταστω ρε συ οτι θα μου δημιοργησει τετοια προβληματα..

Και δεν τσιγκουνευτηκα κατι,δεν υπηρχε κατι αλλο εκεινη την ωρα στα 650W στο ραφι και απλα δεν ειχα την υπομονη να παω καπου αλλου γιατι το υπολοιπο pc το χα ετοιμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα Windows 7 και λυθηκαν εδω και δυο βδομαδες ολα..

ευχαριστω και παλι οσους ασχοληθηκαν,

καλο καλοκαιρι μαγκες..!

• Like 1
Δημοσ.

Κατα τ'αλλα ολοι οι εξυπνοι να κατηγορησουν το turbo-x τροφοδοτικο. Ευτυχως ο φιλος δε μπηκε σε εξοδα..

• Like 1
Δημοσ.

Κατα τ'αλλα ολοι οι εξυπνοι να κατηγορησουν το turbo-x τροφοδοτικο. Ευτυχως ο φιλος δε μπηκε σε εξοδα..

επειδή κι εγώ το κατηγόρησα, μπορείς να δεις τη σειρά των κινήσεων που του πρότεινα. :)

Δημοσ.

το φόρουμ έχει βεντέτα με τα τροφοδοτικά μου φένεται.

Και εμένα μου φαίνεται ότι αν συνεχίσεις να προκαλείς παρά τις προειδοποιήσεις ότι δεν θα βλέπεις για πολύ το forum γενικά.

• Like 8
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια το προβλημα επανηλθε..τελος Αυγουστου,που γυρισα απο διακοπες και ειχα να ακουμπησω το PC ενα μηνα,ξεκινησε αυτη τη φορα μαυρες οθονες..

Αναλυτικα: 

Ειτε στα καλα καθουμενα,ειτε (τις πιο πολλες φορες) οταν βλεπω καποιο βιντεο υψηλης ποιοτητας full screen ξαφνικα μαυριζει η οθονη,αλλα ο ηχος του βιντεο απο πισω παιζει για καποια δευτερολεπτα (περιπου 30),ωσπου σταματαει και αυτος..

το PC παραμενει ανοιχτο καθ ολη τη διαρκεια και μετα..

Επειδη ενας φιλος πιο πανω μου ειπε για το τροφοδοτικο,προσπαθησα να το γυρισω πισω στο πλαισιο,αλλα ο υπαλληλος απ τη στιγμη που δεν ηταν καμενο και με το γνωστο "κατα 99%" δε φταιει το τροφοδοτικο,μου ζητησε να παω ολο το PC εκει και το πηγα..

Με τα πολλα,μου το κρατησαν 7 μερες,μου κανανε format,μου περασανε παλι drivers,και κανωντας (οπως μου ειπε) ελεγχο στο PC,μου ειπε οτι ολα μεσα στο κουτι δουλευουν ρολοι..

Παιρνω πισω το PC,και την επομενη ακριβως μερα,το γνωστο με τη μαυρη οθονη..

(Δοκιμασα αλλη οθονη και αλλο καλωδιο HDMI για να αποκλεισω και το ενδεχομενο της οθονης..)

Το Ξαναγυρναω πισω και μου λεει αυτη τη φορα καποιος αλλος υπαλληλος οτι φταιει "κατα 99%" η καρτα..αλλαζω καρτα λοιπον και παιρνω την VGA PCI X MSI R9 270X Gaming 2GB..Υστερα απο δυο μερες χρησης,μαυρη οθονη..

Δημοσ.

εαν καπιοσ φιλοσ σου εχει υπολογιστη, τσεκαρε την εκει , δεν νομιζω να φταιει παλι η καρτα σου..  

εαν δεν βγαλει προβλημα στο pc του φιλου σου ,  θα πρεπει να τσεκαρεισ μνημεσ σκληροσ μητρικη, και φυσικα το τροφοδοτικο. 

Δημοσ.

θα πρότεινα σε περιβάλλον windows να τρέξεις OCCT το τεστ για τροφοδοτικά που έχει. Στρεσσάρει όλο το σύστημα και παρακολουθεί τις τάσεις του τροφοδοτικού σου και εάν έχει καμία πτώση περίεργη στην αναφέρει, ώστε να δεις αν είναι από πρόβλημα τροφοδοτικού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...