Προς το περιεχόμενο

Η "δυναμική οθόνη κλειδώματος" των Windows Phone 8.1 σε βίντεο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενώ εσύ που τα ξέρεις όλα πουλάς smartphones σε άτομα που κάνουν μόνο κλείσεις και SMS...

Φαντασου να κανανε και αλλα και οχι μονο κλησεις.

Που και πουβπουλαω και σε κατι δηθεν ψαγμενους σαν εσενα και οταν πανε να μου το παιξουν εξυπνοι τους λεω για τον τροπο λειτουργειας του android και για πιο λογο χρειαζετε πολυ ram που ητσν το αντικειμενο της πτυχιακης μου και με κοιτανε με ανοιχτο στομα και μου ρχετε να τους βαλω ενα αγγουρι

Να επαναλαβω για 3η φορα οτι εχω 520? Να πω επισης το αυτονοητο, το οτι πουλας κινητα δεν σημαινει οτι ξερεις κιολας. Τουλαχιστον μου απαντησες με ποια κινητα το συγκρινεις. Καταλαβα

Τιμολογιακα το συγκρινω με αυτα εσυ με τι θα συγκρινεις ενα 520 με s4 η s5.

Ειμαι τεχνικος τηλεπικοινωνιων και η πτυχιακη μου ειχε να κανει με ολα τα λογισμικα κινητης με ΟΛΑ.οπως επισης με κεραιες κινητης με σηματα ακτινοβολιες κτλ.εργαζομαι σχεδον 3 χρονια στον τομεα της κινητης.καιεχω εργαστεθ στις δυο μεγαλυτερες εταιρειες ξινητης στην ελλαδα σε μια απο της οποιες εργαζομαι και ως σημερα..

Με τι ακριβως ειπαμε οτι ασχομησαι;;;

Γτ εγω δεν ειπα οτι δεν ξερεις οπως εκανες εσυ.απλα παραθεσα την εμπειρια μου απο τις πωλησεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιμολογιακα το συγκρινω με αυτα εσυ με τι θα συγκρινεις ενα 520 με s4 η s5.

Ειμαι τεχνικος τηλεπικοινωνιων και η πτυχιακη μου ειχε να κανει με ολα τα λογισμικα κινητης με ΟΛΑ.οπως επισης με κεραιες κινητης με σηματα ακτινοβολιες κτλ.εργαζομαι σχεδον 3 χρονια στον τομεα της κινητης.καιεχω εργαστεθ στις δυο μεγαλυτερες εταιρειες ξινητης στην ελλαδα σε μια απο της οποιες εργαζομαι και ως σημερα..

Kαι αφου εισαι τοσο γνωστης, θα ξερες οτι οι συσκευες που λες δεν κανουν 200 ευρω. Περιμενω λοιπον μια συσκευη android των 200 ευρω η οποια ειναι ποιο αργη απο το 520. οπως γραφτηκε προηγουμενως

Γτ εγω δεν ειπα οτι δεν ξερεις οπως εκανες εσυ.απλα παραθεσα την εμπειρια μου απο τις πωλησεις

Με τι ακριβως ειπαμε οτι ασχομησαι;;;

Σορρυ, ουτε εγω ειπα οτι δεν ξερεις. Ειπα οτι το να πουλας κινητα, δεν σημαινει οτι ξερεις, πως να το κανουμε. 

Πουλαω καρπουζια φιλε, εχει σημασια?

Το θετικο ειναι οτι,με τοσα vs θεματα τον τελευταιο καιρο σε συνδιασμο με πολλες κινησεις απο την ms,τα wp,αρχισαν να μπαινουν στη σωστη πορεια!

Εγω θα ανησυχουσα,αν δεν γινοντουσαν τοσο πολλα τρολλαρισματα(καιαπο τις δυο πλευρες) που να αφορουσαν android vs wp!

Οποταν τωρα ειναι πολυ πιο ενθαρρυντικά τα πραγματα για τα wp!

Aντε να βγει και ο αντικαταστατης του 1020,να φυγω και εγω απο τα 7.8 προς 8.x! :-)

Kαι αφου εισαι τοσο γνωστης, θα ξερες οτι οι συσκευες που λες δεν κανουν 200 ευρω. Περιμενω λοιπον μια συσκευη android των 200 ευρω η οποια ειναι ποιο αργη απο το 520. οπως γραφτηκε προηγουμενως

Σορρυ, ουτε εγω ειπα οτι δεν ξερεις. Ειπα οτι το να πουλας κινητα, δεν σημαινει οτι ξερεις, πως να το κανουμε. 

Πουλαω καρπουζια φιλε, εχει σημασια?

Το trend plus 149 το ace 180.επαναλαμβανω με βαση την τιμη (κατω απο 200) αυτες εναι οι συσκευες.και με core sta 170 kai me grand στα 200 τα ιδια σκ@..@.τ δεν καταλαβαινεις.μην μου πεις για σκρουτΟμαγαζα εκει το 520 ρχει 100€ και γελαμε με τα android.το 520 πουλιεται 140 και το συγκρινα με συσκευες πιο ακριβες πρεπει να μαθεις να πουλας και πεπονια για να το καταλαβεις;

Το trend plus 149 το ace 180.επαναλαμβανω με βαση την τιμη (κατω απο 200) αυτες εναι οι συσκευες.και με core sta 170 kai me grand στα 200 τα ιδια σκ@..@.τ δεν καταλαβαινεις.μην μου πεις για σκρουτΟμαγαζα εκει το 520 ρχει 100€ και γελαμε με τα android.το 520 πουλιεται 140 και το συγκρινα με συσκευες πιο ακριβες πρεπει να μαθεις να πουλας και πεπονια για να το καταλαβεις;

Ξεχασα και εζει xperia m xperia l kai kati lg l7 l5 κτλ.

Σοβαρευτητε λιγο το 520 βγηκε τηλεφωνο της χρωνιας στα low range.μην ειστε κομπλεξικοι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...