marduc812 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Λοιπόν έχω ένα app το οποίο ο χρήστης να μην έχει δυνατότητα να βγεί. Επειδή μετά την έκδοση 4 στα android δεν μπορεί να ελέγχεις το home button για ασφάλεια αυτό που μπορείς να κάνει είναι να κάνεις την εφαρμογή σου ουσιαστικά έναν launcher.Εγώ πιάνω το back button και έχω βάλει να ζητάει έναν κωδικό για να σε βγάλει στο home του κινητού.Το θέμα έιναι ότι για να σε πάει στο home (το κανονικό και όχι στο τροποποημένο του launcher για την εφαρμογή) πρέπει να επιλέξω εγώ να καλέσει τον launcher τον μαμά, ή έστω αν περάσω μέσα τον nova να καλείται αυτόματα ο Νova.Δείτε λίγο τι γίνεται. @Override public boolean onKeyDown(int keyCode, KeyEvent event) { if (keyCode == KeyEvent.KEYCODE_BACK) { AlertDialog.Builder alert = new AlertDialog.Builder(this); alert.setTitle("Exit App"); alert.setMessage("Enter Password"); final EditText input = new EditText(this); alert.setView(input); alert.setCancelable(true); alert.setPositiveButton("Ok", new DialogInterface.OnClickListener() { public void onClick(DialogInterface dialog, int whichButton) { String value = input.getText().toString(); if (value.equals("Aa")) { finish(); } } }); alert.setNegativeButton("Cancel", new DialogInterface.OnClickListener() { public void onClick(DialogInterface dialog, int whichButton) { // den kanei tpt } }); alert.show(); return true; } return super.onKeyDown(keyCode, event); } @Override protected void onPause() { super.onPause(); ActivityManager activityManager = (ActivityManager) getApplicationContext() .getSystemService(Context.ACTIVITY_SERVICE); activityManager.moveTaskToFront(getTaskId(), 0); } Θέλω ουσιαστικά μόνο αν έχει κάποιος το password να μπορεί να βγεί από το app.
marduc812 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Οπότε τι μπορώ να κάνω για να μην μπορεί ο χρήστης να βγεί χωρίς password?
παπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δεν ξερω τι παιζει με android. Απλα το contex μου φαινεται πολυ λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα