Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φτιαχνεις καλο ΜΜΟ συστημα με 600 ευρω, δεν αξιζει.

Και η 280χ ειναι overkill για ΜΜΟ παιχνιδια ειδικα οταν εισαι σε στενο budget. Ειναι λαθως επιλογη, οπως και η αγορα AMD επεξεργαστη για ΜΜΟ.

Δημοσ.

Δεν φτιαχνεις καλο ΜΜΟ συστημα με 600 ευρω, δεν αξιζει.

Και η 280χ ειναι overkill για ΜΜΟ παιχνιδια ειδικα οταν εισαι σε στενο budget. Ειναι λαθως επιλογη, οπως και η αγορα AMD επεξεργαστη για ΜΜΟ.

Γιατί αυτό;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά... συγνώμη για την καθυστέρηση (διακοπούλες βλέπετε ^.^)

Πήραμε σήμερα την R9 280X (τούμπανιάρα είναι)

μένουν 450 ευρώ (αλλά δε θα βάλω μεγάλη ραμ, θα πάρουμε αργότερα όταν θα μαζευτούν και άλλα λεφτά)

Από ότι κατάλαβα ο υπολογιστής θα παίζει το TERA online και το LOL σε σημείο καψίματος :P

έλεγα για AMD αλλά πείτε μου ειλικρινά αν είναι λάθος επιλογής ο amd από τον intel!

Μέχρι στιγμής σκέφτηκα:

Link.png Site: SSD samsung 71 ευρώ

Link.png Site: CPU 8320 127 ευρω (δε βλέπω κάποιο λόγο για τον 8350 :/ )

Άρα μένουν 252 ευρώ για ΡΑΜ,MOBO και PSU...! (Στην χειρότερη υπολόγισα 100 ευρώ για mobo και κάπου στα 80 για psu άρα μένουν 72 για ΡΑΜ)

όμως ο R9 280x έχει 2χ8pins... άρα ψάχνουμε για κάποιο καλό τροφοδοτικό σωστά? ραμ ας μπει μόνο 8gb ή και 4gb αργότερα θα μπει άλλη! και ψύκτρα ας μπει αργότερα!

στην ουσία έχουμε 450 ευρώ για RAM, MOBO, PSU, CPU, SSD! (HDD θα βάλω τον παλιό του παιδιού)

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με O/C! μονο TERA θα παίζει αυτός (αλλά επιδή τον ξέρω, θα παίζει πολλά MMO όπως AION και ότι άλλο πιο βαρύ υπάρχει και θέλω να του πάει χρόνια ο υπολογιστής)

Συγνώμη αν σας κούρασα!

Δημοσ.

+1 για τον Samsung ssd. Επίσης τροφοδοτικά

http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669

http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html

Θα σου πρότεινα και ένα Super Flower 550W αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο πλέον στο eshop. Και μια ψυκτρούλα θες αν μπορείς να τη χωρέσεις όπως σου είπαν και πριν

Δημοσ.

Έγω έβγαλα αυτή την σύνθεση
Link.png Site: SSD samsung 70.92 (πιο φθηνό από e-shop

Link.png Site: mobo gigabyte 87,21 τις εμπιστεύομαι αυτές :P

Link.png Site: RAM kingston 84.66 προτιμώ πάντα την kingston εγώ...

Link.png Site: cpu 8320 126.44

και έψαχνα τροφοδοτικό! αν έχει κάτι λάθος η σύνθεση, πείτε μου! 80,77 ευρώ περισσεύουν για τροφοδοτικό με τα παραπάνω :)

Και ραμ θέλουμε 1866mhz λογικά! μιας και καλύπτεται από την cpu!

Αυτό το thermaltake μου άρεσε πολύ και από ότι βλέπω έχει 2 από 8pin για την κάρτα γραφικών και περισεύουν 20 ευρώ μετά! άρα πάμε για gigabyte 990 UD3? ή είμαι λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...