NuKeHaND Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Γειά σας Insomniacs , Πριν από μερικούς μήνες έφτιαξα ένα καινούριο σύστημα με τα εξής Specs: CPU: AMD FX-8350 Box @4.0 GHz GPU: MSI Twin Frozr R9 280X 3GB OC PSU: Corsair RM Series 750W 80 Plus Gold RAM:Corsair Vegeance LP 16GB 1600 mHZ Four Module Kit(4x4GB) MOBO:Gigabyte 970A-UD3 HDD: Western Digital Caviar Blue 1B SSD:Kingston SSD 120GB CASE: Aerocool Xpredator Evil Blue Windowed Edition (Full Tower) MONITOR: Asus PA238Q COOLING:CORSAIR HYDRO SERIES H100i Και υπάρχει ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή.Κάποιες φορές ενώ τρέχω κάποιο παιχνίδι, η εικόνα παγώνει και εμφανίζεται black screen ενώ ο ήχος του παιχνιδιού συνεχίζει να ακόυγεται.Έπειτα αφού πατάω Cntrl+Alt+Delete και κλείνω το πρόγραμμα μου βγάζει κάτω δεξιά στην οθόνη μου Display Driver has stopped working and has recovered.Το παθαίνει πολύ συχνά,δοκίμασα να κανώ reinstall τους Drivers αλλα τίποτα.Έβαλα τους Latest αλλά και πάλι το ίδιο,έστειλά πίσω την κάρτα και μου έστειλαν καινούρια αλλά παλι το ίδιο.Είδα κάποια βιντεάκια στο YouTube με solutions αλλα πάλι το ίδιο.Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει.Δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα.Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ Σας Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κανε uninstall τους drivers κανονικα απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα των drivers με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνα τους καινούργιους
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 To μήνυμα που σου βγάζει λεει οτι ειναι πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών
NuKeHaND Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ. να κατεβάσω τους latest ή τους beta?
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε με τους latest πρώτα και αν σου κάνει τα ίδια τσέκαρε και τους beta
NuKeHaND Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το δοκίμασα σε Games αλλά συνεχίζει να το κάνει :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα