Προς το περιεχόμενο

zte h108ns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλα τέλεια να είσαι καλά,επιτέλους κατεβάζω  torrents max speed και σερφάρω ταυτόχρονα ενώ πρίν κόλλαγαν όλα και δουλευε μόνο το  torrent.Kαι τα fps παιχνιδια online είναι σε άλλη διάσταση,ά ρε τί έχανα τόσο καιρό.

Δημοσ.

ενα καλο ρουτερ βοηθαει σε πολλα πραγματα.επισης αν παιζεις παιχνιδια μπορεις να ζητησεις και fast path απο τν παροχο για καλυτερη ταχυτητα.απλα η Hol Που ειχες αντε να  δωσει fast path με 9 profile αλλα οχι με 6.παλια δεν εδινε ουτε με 9 καν.ολοι οι παροχοι εχουν fast path.

απλα το tragic της υποθεσης ειναι οτι πλεον ολοι οι παροχοι δινουν zte γιατι ειναι το πιο φτηνο .και ειναι μεγαλη καταντια το ρουτερ.τα λεφτα που γλυτωνουν στην αγορα τα δινουν μετα στο να σου αλλαζουν το ρουτερ 100 φορες + εξοδα αποστολης για να στο στεειλουν παρουν πισω το παλιο κτλ.αστα ναπανε.πιο παλια εδιναν πιο καλα ρουτερ.τωρα σχεδον ολοι zte.ουτε συνεννοημενοι να ηταν.μαλλον θεωρητικα τους βγαινει πιο οικονομικα ακομα και αν αλλαξουν 5000-10000 ρουτερ στην πορεια.φαντασου σε τι τιμη τα παιρνουν

Δημοσ.

η hol παλιά στις αρχές του 2005 μου είχε δώσει ένα κορυφαίο fritz box το οποίο δέν μου έβγαλε προβλήματα για 5 χρόνια μέχρι που μου το κατάργησε αναγκαστικά αλλίως θα έχανα την τηλεφωνία και μου έδωσε το τραγικό netfaster της Intrakom και μου χάλαγε κάθε μισό με ένα χρόνο και έμενα χωρίς internet.Δέν μπορούσα να πάρω άλλο router γιατί η τεχνική υποστήριξη μου είχε πεί οτι δέν μπορώ να βάλω router του εμπορίου γιατί θα έχανα την voip τηλεφωνία,ούτε fast path μπορούσαν να μου δώσουν πρίν ένα χρόνο που έκανα αίτηση και όταν μου είχαν κατεβάσει το margin απο 11 σε 9 είχα αποσυνδέσεις,άστο ένα δράμα ήταν,τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.

Δημοσ.

η hol παλιά στις αρχές του 2005 μου είχε δώσει ένα κορυφαίο fritz box το οποίο δέν μου έβγαλε προβλήματα για 5 χρόνια μέχρι που μου το κατάργησε αναγκαστικά αλλίως θα έχανα την τηλεφωνία και μου έδωσε το τραγικό netfaster της Intrakom και μου χάλαγε κάθε μισό με ένα χρόνο και έμενα χωρίς internet.Δέν μπορούσα να πάρω άλλο router γιατί η τεχνική υποστήριξη μου είχε πεί οτι δέν μπορώ να βάλω router του εμπορίου γιατί θα έχανα την voip τηλεφωνία,ούτε fast path μπορούσαν να μου δώσουν πρίν ένα χρόνο που έκανα αίτηση και όταν μου είχαν κατεβάσει το margin απο 11 σε 9 είχα αποσυνδέσεις,άστο ένα δράμα ήταν,τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.

ναι αυτο τοτε ηταν κορυφη ρουτερ αλλα και αυτο δεν το χαριζαν.χρησιδανειο ηταν.ναι καποια στιγμη αρχιζαν να τα αλλαζουν με το netfaster επειδη υποτιθεται δεν θα μπορουσε να παιξει η τηλεφωνια μετα απο κατι αναβαθμισεις που εκαναν.αν βαλεις αλλο ρουτερ εμποριου χανεις την τηλεφωνια.αυτος ειναι και ο λογος που για μενα δεν αξιζει να πας σε voip τηλεφωνια.επειδη σε δεσμευει ακριβως με το ρουτερ τους και δεν σου δινουν τα στοιχεια του voip για να βαλεις αλλο ρουτερ(εκτος αν τα παρες εσυ απο το παλιο με διαφορους τροπους).η hol δινει και voip αλλα δινει και tdm.εγω θα ζητουσα tdm αν και δεν νομιζω να στο αλλαζαν(το ειχε ζητησει καποιος αλλος και του ειπαν οχι).δεν ξερω αν το οχι το ειπαν επειδη δεν θελουν να κανουν αλλαγη οριου ή αν απλα δεν εχουν voice καρτες σε εκεινο το αστικο κεντρο οποτε δεν μπορουν να παρεχουν tdm. αν απλα δεν το κανουν για αλλαγη οριου τοτε μια δικαιολογια θα ηταν να τους πει καποιος οτι το θελει για συναγερμο επειδη πχ δεν μπορουν να μπουν απο μακρυα λογω voip μεσα στο συναγερμο.αλλιως απλα θα αλλαζα εταιρεια.

αν τωρα απο 11 σε 9 εχεις αποσυνδεσεις τοτε υπαρχε θεμα.πλεον δινουν fast path απλα ξερω οτι πιο παλια διαλεγες ειτε 9 margin interleave ειτε 11 fast.δεν εδιναν 9 fast.τωρα βεβαια ισως να εχει αλλαξει καιαυτο διοτι δινουν κα 6 margin Με Interleave οποτε ισως να δωσουν 9 με fast.απλα αν ειχες απσυνδεσεις με interleave σε 9 τοτε 9 με fast θα ειναι χειροτερα.

αυτα δεν πανε σε σενα αλλα γενικα γιατι εσυ αλλαξες εταιρεια

εσυ τωρα εισαι με 9 margin και fast ηδη οποτε ναι δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις.(τωρα το διαβασα οτι εισαι ηδη fast path).ο οτε δεν δινει πιο χαμηλο Margin οποτε μενεις εκει που εισαι.εκτος αν εβρισκες τροπο να ριξεις εσυ το margin που οσο ξερω σε tp link δεν γινεται απο Cli ουτε συνεργαζεται με dmt.καποια παιρνουν dd-wrt firmware αλλα δεν ξερω αν ετσι θα κερδισεις κατι

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...