Προς το περιεχόμενο

zte h108ns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως μπορουμε σε αυτο το αθλιο modem να αλλαζουμε το snr θελω να το μειωσω διοτι ειμαι στον οτε και παιζει μονο μεχρι 9db και θελω να το ριξω στο 6db εχω γραψει τις εντολες 

adsl start --snr xxx

wan start --snr xxx

wan dmt2 set snrmoffset xxxx xxxxx 

αλλα διχως αποτελεσμα please help me!!!!!

Δημοσ.

Αρχηγέ μου αυτές οι εντολές δεν θα παίξουν. Είναι για telnet, αλλά τα router αυτά όταν τους κάνεις telnet σε πετάνε σε busybox. Δοκίμασε να ψαχτείς με αυτό αν κ δεν έχω διαβάσει κανένας να έχει καταφέρει κάτι.

Δημοσ.

επισης κανε μια χαρη στον ευατο σου.πεταξε το και παρε ενα καινουριο.παιζει να συγχρονισεις παραπανω απο οτι με αυτο.δηλαδη οτι συγχρονισει αυτο με 6 παιζει να συγχρονισει αλλο με 9.εγω θα επαιρνα κανα netgear dgn2200 που αν θυμαμαι καλα μπορεις απο telnet να αλλαξεις το snr .και το θεωρω 10 φορες καλυτερο απο αυτο το ας το κανει ο θεος ρουτερ.απο τοτε που οι παροχοι δινουν zte θα δεις διακοσια προβληματα και διακοσια θεματα για αυτο το ρουτερ.δεν ξερω αν μπορεις να βγεις απο busybox και αν εχει Telnet Καθαρο το συγκεκριμενο.ειχα διαβασει για καποιο ρουτερ αλλα δεν ξερω αν ηταν για αυτο και αν ειχα διαβασει σωστα.αλλα για μενα πεταξε το .δεν αξιζει σε τιποτα.αν κρατησεις αυτο δες και για κανα firmware update Μηπως και κερδισεις σε ταχυτητα συγχρονισμου αν δεν καταφερεις να ριξεις το snr.δεν ξερω επισης κατι που γραφουν οτι με πιο νεο firmware κλεινει το telnet.ισως με κανα generic firmware Που σιγα μην υπαρχει να εδινε παραπανω επιλογες.

Δημοσ.

έβαλα οτε απο χθές και έχω δεί σημαντικές διαφορές απο την hol που είχα πχ το youtube δεν κολλάει,έχω γρήγορο download και καλύτερο ping σε παιχνίδια αλλά έχω συχνές αποσυνδέσεις και ελπίζω να φταίει το ρουτερ που είναι το zte που αναφέρεις.Σκέφτομαι να αγοράσω το asus dsl-n14u modem router που κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ.Επίσης μου κάνει εντύπωση που το μοντεμ συνδέεται μόνο στα 17000 ενώ έχω πολύ καλό line attenuation 10-11 db.

Δημοσ.

έβαλα οτε απο χθές και έχω δεί σημαντικές διαφορές απο την hol που είχα πχ το youtube δεν κολλάει,έχω γρήγορο download και καλύτερο ping σε παιχνίδια αλλά έχω συχνές αποσυνδέσεις και ελπίζω να φταίει το ρουτερ που είναι το zte που αναφέρεις.Σκέφτομαι να αγοράσω το asus dsl-n14u modem router που κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ.Επίσης μου κάνει εντύπωση που το μοντεμ συνδέεται μόνο στα 17000 ενώ έχω πολύ καλό line attenuation 10-11 db.

το zte γενικα δεν φημιζεται για τον συγχρονισμο του.με την Hol λογικα ειχες 11 margin αλλα και με 9 που εχει ο οτε δεν στεκει να σου κανει αποσυνδεσεις σε τοσο καλη γραμμη.α.παρε κανα αλλο ρουτερ ασχετα με το προβλημα που εχεις.για τα asus δεν μπορω να πω γνωμη.ενα που ειχα δει δεν μου ειχε γεμισει το ματι και πολυ.ωραια εταιρεια για καρτες γραφικων ,motherboard και τετοια αλλα για ρουτερ δεν θα τα προτιμουσα  σαν πρωτη επιλογη.σιγουρα καλυτερα απο αλλες μαρκες αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα.ειτε με αυτα τα λεφτα θα επαιρνα κανα netgear dgn2200 ή και κανα καλυτερο μοντελο απο αυτο ειτε θα πηγαινα draytek vigor.τωρα για το θεμα συγχρονισμου πρεπει να το δεις για αρχη με αλλο ρουτερ.β.δες αν εχεις πραγματι 9 margin .το λεω μην εχεις κανα μεγαλυτερο margin και για αυτο παιζεις στα 17 Mbit.πριν με Hol ποσο συγχρονιζες και με τι Margin ησουν αν θυμασαι?αν δεν ειχες μιλησει με Hol να σου αλλαξουν το margin λογικα ειχες 11?αν και με αλλο ρουτερ εχεις αποσυνδεσεις τοτε θα μπορουσες να κανεις και δοκιμη εξω στον κατανεμητη/χωνευτη αν πιανουν τα χερια σου για να δεις αν εκει παιζεις σταθερα οπως και να δεις και εκει αν συγχρονιζεις 17 mbit ή οχι για να ξερεις αν σε επηρεαζει κατι στην καλωδιωση ή αν απλα τοση ειναι η ταχυτητα.αν δεν πιανουν τα χερια σου μετα μονο πειραματα στο κεντρικο πριζακι βγαζοντας τα παντα απο πανω spliitter,τηλεφωνα κτλ και αφηνοντας απλα το ρουτερ.αν πιανουν και μπορεις να αποσυνδεσεις απο το κεντρικο πριζακι ολα τα παραλληλα πριζακα τοτε καντο και αυτο.στο netgear dgn2200 οσο ξερω μπορεις να ριξεις και το margin μεσα απο telnet οποτε θα κερδιζες κανα 2 mbit με κανα 6αρι margin και αμα παιζεις και σταθερα ισως να μπορεις να πας και πιο χαμηλα.πχ 4-5.ολα αυτα αν δεν εχεις αποσυνδεσεις διοτι αμα εχεις τοτε το πιο χαμηλο margin θα σου κανει παραπανω αποσυνδεσεις.με Hol ειχες αποσυνδεσεις?

απλα οτι παιζεις 17 μπορει να ιειναι απλα και θεμα γραμμης.δυστυχως οτι εχεις 10 attenuation δεν σημαινει οτι θα πιασεις πχ 20 Mbit.μπορει ο χαλκος να μην ειναι ο καλυτερος.εχω δει και χειροτερα.επισης το 9 margin σε σφαζει λιγο στην περιπτωση σου

Δημοσ.

Με την hol συγχρονιζα σε ιδια ταχυτητα με 11 margin αλλα ημουν σε interleaved,τωρα εχω 9 margin αλλα σε fastpath που κοβει λιγο απο τον συγχρονισμο.Αποσυνδεσεις δεν ειχα πριν οποτε ειτε φταιει το fastpath ειτε το ρουτερ κατα πασα πιθανοτητα.

Δημοσ.

Με την hol συγχρονιζα σε ιδια ταχυτητα με 11 margin αλλα ημουν σε interleaved,τωρα εχω 9 margin αλλα σε fastpath που κοβει λιγο απο τον συγχρονισμο.Αποσυνδεσεις δεν ειχα πριν οποτε ειτε φταιει το fastpath ειτε το ρουτερ κατα πασα πιθανοτητα.

το 11 της Hol ναι θα ειναι σαν το 9 fast.για αρχη αλλαξε ρουτερ και αν εχεις αποσυνδεσεις η ζητα 9 interleave που θα σου δωσει λιγο γκαζι παραπανω ειτε κανα 11αρι fast.αναλογως αν σε νοιαζει το ping ή η ταχυτητα.αν και με Ote ακομα και με interleave θα εχεις καλυτερο ping απο πριν με την Hol

Δημοσ.

τρώγονται τα sticks?αν εννοείς τις κεραίες ελπίζω να είναι μέσα

το adsl router αυτο παιζει N600.η ασυρματη καρτα στο pc σου (wifi usb stick)ή οτι αλλο εχεις θα πρεπει να ειναι N600 αν θες να εκμεταλευτεις το n600.το N600 θα εχει διαφορα στην μεταφορα αρχειων απο pc σε Pc και οχι στο ιντερνετ.δεν ειναι υποχρεωτικο δηλαδη

Δημοσ.

το adsl router αυτο παιζει N600.η ασυρματη καρτα στο pc σου (wifi usb stick)ή οτι αλλο εχεις θα πρεπει να ειναι N600 αν θες να εκμεταλευτεις το n600.το N600 θα εχει διαφορα στην μεταφορα αρχειων απο pc σε Pc και οχι στο ιντερνετ.δεν ειναι υποχρεωτικο δηλαδη

οκ thx

Δημοσ.

σύνδεσα το tp-link,προς το παρόν δέν έχω αποσυνδέσεις και η ταχύτητα ανέβηκε κατα 1000kbps.Πάντως μαζί με την ταχύτητα ανέβηκαν και τα db του line attenuation απο 10-11 που ήταν σε 15-16 αλλά δέν με νοιάζει εφόσον δέν έχω αποσυνδέσεις προς το παρόν. 

Δημοσ.

σύνδεσα το tp-link,προς το παρόν δέν έχω αποσυνδέσεις και η ταχύτητα ανέβηκε κατα 1000kbps.Πάντως μαζί με την ταχύτητα ανέβηκαν και τα db του line attenuation απο 10-11 που ήταν σε 15-16 αλλά δέν με νοιάζει εφόσον δέν έχω αποσυνδέσεις προς το παρόν. 

στο ειπα οτι θα παιξει πολυ καλυτερα απο το σαπιδο zte>δες και για firmware update>μην σε απασχολει το attenuation.καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation της καθε γραμμης λογω διαφορετικου chipset Κτλ.και κερδισες σε ταχυτητα και κερδισες και σε σταθεροτητα με ενα αρκετα φτηνο ρουτερ.το zte απλα κρατησε το γιατι στο δανειζουν απο οτι θυμαμαι και δεν στο χαριζουν.οποτε αν διακοψεις ισως το ζητησουν πισω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...