mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μόλις λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη πως το Facebook απενεργοποιεί τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων από τις εφαρμογές του κοινωνικού δικτύου για iOS και Android, η εταιρεία διαθέτει την standalone εφαρμογή Facebook Messenger για iPad.Αν και οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Facebook Messenger στο iPad και παλαιότερα, στην ουσία ήταν μία "μεγέθυνση" της εφαρμογής για το iPhone, και δεν ήταν βελτιστοποιημένη. Η νέα εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη και για iPad και για iPhone. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής για αποστολή μηνυμάτων, stickers, για αποστολή βίντεο ενώ έχουν προστεθεί και μερικές ακόμα διορθώσεις στην ενημέρωση. Μεταξύ των διορθώσεων, είναι η δυνατότητα πιο αξιόπιστης και βελτιστοποιημένης σύνδεσης με άλλους μέσω της φωνής και η πιο συχνή ανανέωση της λίστας των Facebook φίλων που είναι ενεργοί. Το Facebook δε φαίνεται να καθησυχάζει τελευταία. Πρόσφατα εξαγόρασε το WhatsApp έναντι 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το περασμένο μήνα κυκλοφόρησε ακόμα μια messanging εφαρμογή, το Slingshot για να ανταγωνιστεί το Snapchat. Download: Facebook Messenger Site: TheNextWeb Site: GSMArena
speedman_26 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κανεις και κλήσης προς αλλους. Μπράβο στο facebook
dekaneas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Οσο τα fanboys στο φόρουμ θα τρώγονται τα αφεντικά στο Facebook θα θησαυρίζουν.Ελληναραδεεεες! Sent from my iPad using Insomnia
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Λιγο ασχετο, αλλα ποτε θα αποφασισουν οι μηχανικοι του app για android να κανουν ένα optimization της προκοπης? είναι ξεφτιλα να λαγκαρει σε note2 όταν βλεπω το αντιστοιχο app (κατασκευης ms) για win phones - στο lumia 820 του αδελφου μου να πηγαινει σφαιρα χωρις ιχνος lag.....
IsolatedParania Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ..................................... Φυσικά.
Crystallization Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Note 2; Touchwiz; Χρονο και βάλε κινητό της Samsung και ακόμα αναρωτιεσαι γιατί κολλάει έναντι ενός wp;
Tablet Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 δηλαδή από το facebook app του iPad δε θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα pm?
ramarg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλη κινηση..Ειδικα οταν το messenger είναι ότι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο fb...
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Note 2; Touchwiz; Χρονο και βάλε κινητό της Samsung και ακόμα αναρωτιεσαι γιατί κολλάει έναντι ενός wp; Μιλησα εγω για tw....? Nova Prime εχω αδελφε, αγορασμενο μαλιστα. Τωρα γιατι κολάει ένα android (δεν μιλαω για το καθαρο στοκ γιατι εκει δεν υπαρχουν λαγκς στο UI) εχει να κανει και με τι τρεχει από πισω, και το δικο μου τρεχει τα κερατα του....αν ετρεχαν λοιπον τα ιδια κερατα και σε ένα win phone και παρολα αυτά πηγαινε σφαιρα εκει θα βγαλω το καπελο μου! Το προηγουμενο ποστ μου αναφέρεται αποκλειστικά και μονο στο ανυπαρκτο optimization του app στο περιβαλλον του android.... Επειδή εχω και win 8.1 tablet/pc μπορω να πω ότι εκει είναι υποδειγματικο! μπραβο τους!
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Η την εκαναν την χαζομαρουλα τους ή εγω δεν βλεπω καλα…. Δεν μπορεις να ενεργοποιησεις την μπροστινη καμερα στο ipad για να τραβηξει βιντεο μεσα στο messenger. (Το κανει στο messenger του Android) Aν κανω λαθος διορθωστε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα