Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις παρελαβα το moto g αλλα παρατηρησα ενα μαυρο πιξελ....τι να κανω?να το στειλω πισω?αντικατασταση δε γινεται, μονο τα λεφτα μου πισω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ολα σχεδον τα moto g εχουν ενα καμμενο πιξελ...το ιδιο και του αδεφου μου αλλα μιας και δεν τον ενοχλει δεν προχωρησε σε αλλαγη του κινητου

να ξες παντως οτι το προβλημα με αυτην την σειρα κινητων ειναι γενικη

Δημοσ.

παιδια μολις παρελαβα το moto g αλλα παρατηρησα ενα μαυρο πιξελ....τι να κανω?να το στειλω πισω?αντικατασταση δε γινεται, μονο τα λεφτα μου πισω...

E προφανώς στείλτο πίσω και πάρε τα λεφτά σου και ξαναγόρασε το.

ΥΓ. Ο άλλος λέει ο,τι όλα τα Moto G έχουν καμμένο pixel. Ό,τι να ναι.

Δημοσ.

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

Επισης δεν εγραψα σε αυτο το θεμα για να του δωσω ξεκαθαρη απαντηση ,απλως εκανα μια διαπιστωση για αυτην σειρα κινητων

Δημοσ.

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

Επισης δεν εγραψα σε αυτο το θεμα για να του δωσω ξεκαθαρη απαντηση ,απλως εκανα μια διαπιστωση για αυτην σειρα κινητων

άστους μωρέ... κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ζόρι τραβάνε αυτά τα άτομα ή αν είναι γενική η ασθένεια επιθετικότητας για να αποθεώσουν το δικό τους αντικείμενο που κατέχουν (μου αρέσει που κάποιοι κάποιοι λένε πως είναι τέλεια και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και μπλα μπλα... στο λέω ΕΓΩ πως δεν υπάρχει ηλεκτρονικό αντικείμενο που δεν έχει έστω μια μικρή ζημιά ;) )

Δημοσ.

άστους μωρέ... κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ζόρι τραβάνε αυτά τα άτομα ή αν είναι γενική η ασθένεια επιθετικότητας για να αποθεώσουν το δικό τους αντικείμενο που κατέχουν (μου αρέσει που κάποιοι κάποιοι λένε πως είναι τέλεια και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και μπλα μπλα... στο λέω ΕΓΩ πως δεν υπάρχει ηλεκτρονικό αντικείμενο που δεν έχει έστω μια μικρή ζημιά ;) )

Δεν είχα ποτέ motorola συσκευή για να την υπερασπιστώ και πόσο μάλλον για να αποθεώσω το Moto G. Απλά οι γενικεύσεις και το τσουβάλιασμα έτσι αντιμετωπίζονται. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι του κατέβει και μετά να θίγεται που το σχολιάσαμε κιόλας. 

Τώρα πως ορίζεις εσύ την μικρή ζημιά και οτι όλα τα ηλεκτρονικά αντικείμενα την έχουν από το... εργοστάσιο (?) ένας Θεός ξέρει. 

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ motorola συσκευή για να την υπερασπιστώ και πόσο μάλλον για να αποθεώσω το Moto G. Απλά οι γενικεύσεις και το τσουβάλιασμα έτσι αντιμετωπίζονται. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι του κατέβει και μετά να θίγεται που το σχολιάσαμε κιόλας. 

Τώρα πως ορίζεις εσύ την μικρή ζημιά και οτι όλα τα ηλεκτρονικά αντικείμενα την έχουν από το... εργοστάσιο (?) ένας Θεός ξέρει. 

τα φτιάχνουν έτσι ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να χαλάσει η συσκευή και λέγε ό,τι θες, όλες οι συσκευές είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να χαλάσουν σε ένα χρονικό διάστημα για να αναγκαστεί να αγοράσει καινούριο ο χρήστης, γιαυτό έχουν και 2 χρόνια εγγύηση και όχι 5...! μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό πάντα θα υπάρχουν κάποτε κολλήματα, προβλήματα με τις κλήσεις και άλλα... αν και πάρα πολλά (αν όχι όλα) όπως είπα έχουν από την αρχή έστω μικρές ζημιές που δεν τις καταλαβαίνει κανείς από τη αρχή και νομίζει πως δημιουργούνται επειδή "πάλιωσε"...

παραδέχομαι πως το παιδί μπορεί να μη είναι σωστό αλλά είπε το τι έχουν δει τα μάτια του, δεν χρειάζεται να γίνεις κατευθείαν επιθετικός γιατί υπάρχουν και ευαίσθητα άτομα εδώ πέρα

Δημοσ.

εχω δει ως τωρα 5 moto g (2 απο συγγενεις και 3 απο φιλους) , και τα 5 ειχαν ενα καμμενο pixel. Για αυτο μιλησα γενικα για ολα τα moto g . Γιατι πιστευω τα 5 μοντελα που ειδα ως τωρα πιστευω ειναι αρκετα για να βγαλω μια γενικη εικονα

Πως γινεται και τα  5 μοντελα να ειχανε ακριβως το ιδιο πρβλημα(καμμενο pixel)?

Τελος παντων, δεν χρειαζεται να επεκταθουμε παραπανω, το θεμα ειναι ο LUNADARK να εκανε την δουλεια του  

Δημοσ.

παιδια το πιξελακι δεν με ενοχλει, απλα το θεμα ειναι να μην ειναι δειγμα κακης κατασκευης κλπ, τεσπα αποφασισα να το κρατησω γιατι ειχαν τελειωσει απο το μαγαζι και θα μου εδιναν τα λεφτα μου πισω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...