Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο LG G3 με 16GB μνημη/2 GB Ram ΚΑΙ με 32GB μνημη/3GB Ram .

Για την μνημη δεν εχω τοσο θεμα αλλωστε βαζω μια καρτα Micro SD και με καλυπτει ( βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα στη ταχυτητα ο χρονος αναγνωσης της εσωτερικης μνημης με της εξωτερικης δηλαδη της Micro SD ) .

Πιο πολυ θελω να μαθω αν θα δω αισθητη διαφορα σε λιγο καιρο με τα 3GB Ram ή ειναι μονο για τα specs και τζαμπα θα πανε 100 ευρω ( τουλαχιστον τη δεδομενη χρονικη στιγμη τοσο ειναι η διαφορα στη τιμη! ) ? Τα 2GB Ram δηλαδη θα με καλυψουν ?

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο LG G3 με 16GB μνημη/2 GB Ram ΚΑΙ με 32GB μνημη/3GB Ram .

Για την μνημη δεν εχω τοσο θεμα αλλωστε βαζω μια καρτα Micro SD και με καλυπτει ( βεβαια δεν ξερω αν εχει διαφορα στη ταχυτητα ο χρονος αναγνωσης της εσωτερικης μνημης με της εξωτερικης δηλαδη της Micro SD ) .

Πιο πολυ θελω να μαθω αν θα δω αισθητη διαφορα σε λιγο καιρο με τα 3GB Ram ή ειναι μονο για τα specs και τζαμπα θα πανε 100 ευρω ( τουλαχιστον τη δεδομενη χρονικη στιγμη τοσο ειναι η διαφορα στη τιμη! ) ? Τα 2GB Ram δηλαδη θα με καλυψουν ?

Ισως να ειναι πιο future proof με τα 3 γιγα?!?!?!? Εγω που το κοιταω τελεφταια θα πηγαινα στα 3 GB και απο θεμα γοητρου. Τωρα θελω και γω να δω τι θα πουν και οι αλλοι.

Δημοσ.

Το θέμα γοήτρου είναι το πιο σημαντικό άλλωστε.

Αρχικά να ξέρεις οι ταχύτητες εσωτερικής μνήμης με κάρτα microsd δεν έχουν καμία σχέση. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο.

Γενικά 2 giga ram θα σε βολέψουν, αλλά πιο πολύ ρόλο παίζει το πόσο βαρύ είναι το skin της εκάστοτε εταιρίας. Ας πούμε sense και στοκ Android είναι αρκετά future proof με 2 gb αλλά βαριά skin όπως της LG και της Samsung θα ήταν προτιμότερο να είχαν 3.αυτο είναι και το μεγαλύτερο μου παράπονο από το S5.

Δημοσ.

Τα benchmark είναι σχεδόν αδύνατο να μετρήσουν την διαφορά ram. Και που δείχνουν κάποια διαφορά εντύπωση μου κάνει.

Δημοσ.

Επισης επειδη ειναι το πρωτο Android που θα αγορασω και δεν γνωριζω καθολου γινεται να βγαλω το skin της LG αν δω οτι ειναι πολυ βαρυ και να βαλω στοκ android ?

Δημοσ.

Επισης επειδη ειναι το πρωτο Android που θα αγορασω και δεν γνωριζω καθολου γινεται να βγαλω το skin της LG αν δω οτι ειναι πολυ βαρυ και να βαλω στοκ android ?

Θες root για το σκιν, αλλα και αλλη rom για να περασεις stock android

Δημοσ.

Θες root για το σκιν, αλλα και αλλη rom για να περασεις stock android

Δεν ξερω αν αξιζει και τα 100 ευρω εξτρα αυτη η διαφορα με τη Ram . Θα δω αναλογα με τις τιμες , προσωπικα προτιμω τα 3GB Ram αλλα μου φαινεται μεγαλη διαφορα στη τιμη αυτη τη στιγμη θα περιμενω να δω πως εξελισσεται  και αναλογα πραττω ευχαριστω ! 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αξιζει και τα 100 ευρω εξτρα αυτη η διαφορα με τη Ram . Θα δω αναλογα με τις τιμες , προσωπικα προτιμω τα 3GB Ram αλλα μου φαινεται μεγαλη διαφορα στη τιμη αυτη τη στιγμη θα περιμενω να δω πως εξελισσεται  και αναλογα πραττω ευχαριστω ! 

Αν δεις, αυτο με τα 2 gb υπαρχει σε "σκρουτζομαγαζα" ενω το 3αρι δεν υπαρχει ακομα, παρα μονο στα επισημα καταστηματα! Αν δεις, το g3 με τα 2 γιγα στον κωτσοβολο το εχει ελαχιστα παρακατω απο αυτο με τα 3 gb οποτε εγω σκεφτηκα οτι μπορει να μπει πιο φθηνα το g3 με τα 32 Gb σε λιγο καιρο στα αλλα μαγαζια.

Δημοσ.

Αν δεις, αυτο με τα 2 gb υπαρχει σε "σκρουτζομαγαζα" ενω το 3αρι δεν υπαρχει ακομα, παρα μονο στα επισημα καταστηματα! Αν δεις, το g3 με τα 2 γιγα στον κωτσοβολο το εχει ελαχιστα παρακατω απο αυτο με τα 3 gb οποτε εγω σκεφτηκα οτι μπορει να μπει πιο φθηνα το g3 με τα 32 Gb σε λιγο καιρο στα αλλα μαγαζια.

Επικοινωνησα με την LG Electronic Hellas και μου ειπανε πως το 32αρι με τα 3GB Ram θα υπαρχει στα καταστηματα μονο κατοπιν παραγγελιας και δεν θα υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο . Πρεπει δηλαδη να πηγαινεις στο καταστηματα να κανεις παραγγελια και μετα να στο φερουν ενω το μοντελο με τα 16GB θα υπαρχει παντου χωρις παραγγελια ! 

Δημοσ.

Επικοινωνησα με την LG Electronic Hellas και μου ειπανε πως το 32αρι με τα 3GB Ram θα υπαρχει στα καταστηματα μονο κατοπιν παραγγελιας και δεν θα υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο . Πρεπει δηλαδη να πηγαινεις στο καταστηματα να κανεις παραγγελια και μετα να στο φερουν ενω το μοντελο με τα 16GB θα υπαρχει παντου χωρις παραγγελια ! 

Αν ισχυσει αυτο δεν θα το τιμησω το g3 xD

Δημοσ.

Πάνε να παίξουν πουστιά πάλι από την Lg αλλά εφόσον θα πωλείται το 32αρι έστω και κατα παραγγελία από τα καταστήματα, θα είσαι καλυμμένος αν το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο.

Η γνώμη μου είναι οτι αν είναι να πας στην έκδοση με τα 2gb ram, να πας στο G2. Θα γλιτώσεις έτσι και ουσιαστικά λεφτά και δεν θα σου λείψει και τπτ.

Διαφορετικά περίμενε να πέσει η τιμή του κανονικού G3.

Αν θες τώρα τόσο μεγάλη οθόνη, υπάρχει και το Note 3.

Η έκδοση του G3 με τα 2gb ram σαφώς θα σε καλύψει, απλά θα πρότεινα να έχεις υπομονή γιατί οι τιμές των Lg κατρακυλούν πολύ γρήγορα για να μην... περιμένεις λίγο.

Δημοσ.

Πάνε να παίξουν πουστιά πάλι από την Lg αλλά εφόσον θα πωλείται το 32αρι έστω και κατα παραγγελία από τα καταστήματα, θα είσαι καλυμμένος αν το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο.

Η γνώμη μου είναι οτι αν είναι να πας στην έκδοση με τα 2gb ram, να πας στο G2. Θα γλιτώσεις έτσι και ουσιαστικά λεφτά και δεν θα σου λείψει και τπτ.

Διαφορετικά περίμενε να πέσει η τιμή του κανονικού G3.

Αν θες τώρα τόσο μεγάλη οθόνη, υπάρχει και το Note 3.

Η έκδοση του G3 με τα 2gb ram σαφώς θα σε καλύψει, απλά θα πρότεινα να έχεις υπομονή γιατί οι τιμές των Lg κατρακυλούν πολύ γρήγορα για να μην... περιμένεις λίγο.

Θα περιμενω γιατι ειδα το G2 απο τον Ιουλιο περσυ επεσε στα 400 ευρω πολυ γρηγορα νομιζω πριν τον Σεπτεμβρη! 

Αρα λογικα το ιδιο θα γινει και με το G3 οποτε υπομονη ! 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά χρόνια πολλά για αυτές τις μέρες και να τις περασετε οπως αγαπατε...

εχω μια απορία το g3 που εχει υποδοχή για κάρτα μνήμης???

Δημοσ.

Παιδιά χρόνια πολλά για αυτές τις μέρες και να τις περασετε οπως αγαπατε...

εχω μια απορία το g3 που εχει υποδοχή για κάρτα μνήμης???

ακριβως κατω απτη sim card την εχει sandwitch...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...