Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nexus7!!

zordi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum.

Παίδες ζητώ τη βοήθειά σας μιας και η ταμπλέτα μου από χθες εσβησε και ακόμα δεν έχει ανοίξει!!

Ας πάρω τα πράγματα απο την αρχή..

Χθες βράδυ,μόλις την άνοιξα,λειτουργούσε πολύ αργά και κολλουσε..

Την έσβησα για 3-4 λεπτα αλλα μολις την ξανανοιξα τα ίδια!..θυμηθηκα που μου είχε βγαλει κανα 2 φορες μετα απο επίσκεψη σε κάποιο site,μηνυμα για ιο (βέβαια βγήκα απο τη σελίδα και όλα λειτουργούσαν σωστα για τις επόμενες μέρες) κι ετσι τσεκαρα 2 antivirus που είχα ήδη για προβληματα αλλά..κανένα πρόβλημα!!

Στη συνέχεια εβαλα να παίξει μια ταινία και μόλις πηγα να την κλείσω..κολλησε για τα καλά!!..δεν ακουγε ουτε με "power" για κλεισιμο!..μόλις όμως πάτησα "power" μαζί με "volume - " για μερικα δευτερόλεπτα έσβησε!!

Από εκείνη τη στιγμή δεν ανοιγει με τίποτα!..τι "power",τι "power" μαζί με "volume - ",τι να το βάζω για φόρτιση (δε φορτιζει),δυστυχως παραμένει κλειστή!!

Βοήθεια ρε παιδια γιατί πάω να σκάσω..

post-253648-0-20938300-1404474567_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε πιθανόν να έχει χαλάσει η μπαταρία του, δέν νομίζω ότι είναι απο ιο.παρόμιο θέμα εχω και εγώ.

Το nexus 7,εχει καποιες ιδιοτροποιες σ'αυτο το θεμα.Μπορει να το κλεισει και να μην ανοιγει και να ανοιξει υστερα απο ωρα ή μερα ή να θελει να το βαλεις να φορτηστει λιγο και μετα να ανοιξει,ασχετα αν η μπαταρια ειναι γεματη ή οχι!

Επεξ/σία από ektor7

Τι να σου πω και σε μενα που μου ετυχε μερικες φορες να μην ανοιγει,το μεγαλυτερο διαστημα που κρατησε μεχρι να ανοιξει,ηταν μια μερα!

Το ενωσες με κανενα pc να δεις πως θα αντιδρασει,ειτε σε θεμα φορτησης,ειτε μπας και φιλοτιμηθει να ανοιξει?Αν και χλωμο το βρισκω,μαλλον κατι δε παει καλα στο hardware!

Ξερεις τι θα κανεις ή σκεφτεσαι να προσπαθησεις να αλλαξεις πρωτα την μπαταρια?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετό ψάξιμο,δυστυχώς δεν είναι μπαταρία!'Οπως μου είπε και ο άνθρωπος που το ανέλαβε,ρευμα περνάει κανονικά,η μπαταρία δουλεύει (σε άλλο tablet),με άλλη μπαταρια δε δουλεύει το δικό μου και ότι πάμε πιο "βαθειά"!..αφου έψαξε το θέμα,μου είπε πως και άλλα Asus έχουν τέτοια θέματα και ίσως φταιει κάποια ελλατωματική παρτίδα με αποτέλεσμα να μπορει να αλλαχτει η μητρική για παραδειγμα,η καρτα γραφικών κι ας είναι εκτος εγγύησης!'Εστειλε mail στην εταιρια και αναμένουμε....(χωρίς tablet και με πολλά νεύρα!!).

Επεξ/σία από zordi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...