Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω αυτη την καρτα και επειδη την πηρα μεταχειρισμενη απο το εξωτερικο ηθελα να την ανοιξω να την καθαρισω και να αλλαξω παστα. Το εχω κανει στο παρελθον με αλλες καρτες αλλα η συγκεκριμενη δεν εχει βιδες στο case, ουτε βρισκω service manual. Ενω αφαιρεσα ολες τις βιδες απο κατω δεν καταφερα να την ανοιξω. (φωτο)

Καμια συμβουλη;

post-76676-0-90042100-1404475722_thumb.png

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν καταφερες να την ανοιξεις?? Συνηθως η θερμοαγωγιμη και τα pads κολλανε για τα καλα τη ψυκτρα στη καρτα οποτε με λιγο κουνημα και λιγο πιεση θα βγει.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις δεν καταφερες να την ανοιξεις?? Συνηθως η θερμοαγωγιμη και τα pads κολλανε για τα καλα τη ψυκτρα στη καρτα οποτε με λιγο κουνημα και λιγο πιεση θα βγει.

Σαν να φτιάχνεις espresso fredo ένα πράγμα :P

• Like 2
Δημοσ.

το βρισκω πολυ παραξενο να μην εχει καθολου βιδες το κουτι και να ειναι ολες στην πλακετα απο κατω.. δε μπορω να δω με το ματι που κρατιεται το πλαστικο. Απο θερμοκρασιες ειμαι καλα, μεχρι 75 χτυπαω.

Δημοσ.

το βρισκω πολυ παραξενο να μην εχει καθολου βιδες το κουτι και να ειναι ολες στην πλακετα απο κατω.. δε μπορω να δω με το ματι που κρατιεται το πλαστικο. Απο θερμοκρασιες ειμαι καλα, μεχρι 75 χτυπαω.

Aν το μέγιστο που βλέπεις είναι 75C ούτε του παπά να μην το πεις, μια χαρά είσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...