Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.επειδη με το θεμα ρουτερ-μοντεμ-ip κτλπ δεν εχω ασχοληθει καθολου θελω να σας ρωτησω.εχω το ρουτερ thomson tg585 και αυτο δουλευω τωρα με συνδεση forthnet και ενα φιλαρακι μου χαρισε το thomson tg782 που εχει παρα πολλες θυρες και μεχρι και usb θυρα εχει πανω (αληθεια την usb για ποιον λογο την εχει;; ).θελω να συνδεσω το καινουργιο που μου εδωσε.απλα βγαζω το παλιο και βαζω το καινουργιο και αυτοματα κανει connect;; ;η χρειαζετε τιποτα ρυθμισεις;; εχω καποιο αλλο οφελος απο την αλλαγη αυτη εκτος απο τις πολλες θυρες συνδεσεις που εχει πανω το ρουτερ η δεν αξιζει η αλλαγη και να το αφησω ως εχει;; οποιες απαντησεις ευπροσδεκτες.ευχαριστω.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Από το ένα σκουπίδι πας σε άλλο, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα άφησε τα ως έχουν για την ώρα. Σε περίπτωση που παει για τον άλλο κόσμο το πρώτο, το αλλάζεις με αυτό που πήρες. Οι ρυθμίσεις επί το πλείστον έχουν πεθάνει, απλά το συνδέεις στη πρίζα στο τηλέφωνο και στο pc και είναι έτοιμο με τις βασικές του ρυθμίσεις, αν και καμια φορα καλό θα ηταν να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις, ιδίως αν λειτουργείς το wifi και εχεις πολλα άλλα ξέμπαρκα δίκτυα στην εμβέλεια σου, θα έπρεπε να δεις σε ποια συχνότητα σε βολεύει για να μη μπλέκεις πολύ πολύ με τους άλλους. Δε γνωρίζω πολλά πολλά για το συγκεκριμένα αλλά το usb που λες είτε για σύνδεση του pc μέσω usb είναι, είτε να συνδέσεις σκληρό; ή εκτυπωτή στο δίκτυο.
Σε περίπτωση που θελήσεις να το βάλεις δεν ε΄ίναι τίποτα όπως προαναφέρθηκε. Απλά συνδέεις τα καλωδιάκια και περιμένεις να φορτώσει.

Δημοσ.

Από το ένα σκουπίδι πας σε άλλο, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα άφησε τα ως έχουν για την ώρα. Σε περίπτωση που παει για τον άλλο κόσμο το πρώτο, το αλλάζεις με αυτό που πήρες. Οι ρυθμίσεις επί το πλείστον έχουν πεθάνει, απλά το συνδέεις στη πρίζα στο τηλέφωνο και στο pc και είναι έτοιμο με τις βασικές του ρυθμίσεις, αν και καμια φορα καλό θα ηταν να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις, ιδίως αν λειτουργείς το wifi και εχεις πολλα άλλα ξέμπαρκα δίκτυα στην εμβέλεια σου, θα έπρεπε να δεις σε ποια συχνότητα σε βολεύει για να μη μπλέκεις πολύ πολύ με τους άλλους. Δε γνωρίζω πολλά πολλά για το συγκεκριμένα αλλά το usb που λες είτε για σύνδεση του pc μέσω usb είναι, είτε να συνδέσεις σκληρό; ή εκτυπωτή στο δίκτυο.

Σε περίπτωση που θελήσεις να το βάλεις δεν ε΄ίναι τίποτα όπως προαναφέρθηκε. Απλά συνδέεις τα καλωδιάκια και περιμένεις να φορτώσει.

αφου δεν εχει ακομα θεμα το πρωτο το κραταω και αν παθει κατι βαζω αυτο αφου δεν εχουν διαφορες.παντως δεν ειναι και τοσο μαπα την δουλεια μου την κανω μια χαρα.και ειδικα που το πηρα τσαμπα και δεν εδωσα ουτε 1 ευρω.για το εξοχικο το εχω οποτε για εκει ειναι οκ.ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

καλησπερα.επειδη με το θεμα ρουτερ-μοντεμ-ip κτλπ δεν εχω ασχοληθει καθολου θελω να σας ρωτησω.εχω το ρουτερ thomson tg585 και αυτο δουλευω τωρα με συνδεση forthnet και ενα φιλαρακι μου χαρισε το thomson tg782 που εχει παρα πολλες θυρες και μεχρι και usb θυρα εχει πανω (αληθεια την usb για ποιον λογο την εχει;; ).θελω να συνδεσω το καινουργιο που μου εδωσε.απλα βγαζω το παλιο και βαζω το καινουργιο και αυτοματα κανει connect;; ;η χρειαζετε τιποτα ρυθμισεις;; εχω καποιο αλλο οφελος απο την αλλαγη αυτη εκτος απο τις πολλες θυρες συνδεσεις που εχει πανω το ρουτερ η δεν αξιζει η αλλαγη και να το αφησω ως εχει;; οποιες απαντησεις ευπροσδεκτες.ευχαριστω.

η usb παιζει με σκληρο δισκο αλλα σε αλλο μοντελο δεν εβλεπε fat32.εκτυπωτη δεν θυμαμαι να βλεπει τουλαχιστον δεν ειχα δει κατι στις επιλογες.firmwares μπορεις να βρεις στο http://www.modem-help.co.uk/

oπως γραφω πιο κατω επειδη το 782 δεν ειναι απο forthnet πρεπει να περασεις εσυ τα στοιχεια (username/password).επισης καλο ειναι να φτιαξεις και το wireless να μην εχει τα default στοιχεια.αυτο ισχυει και για το thomson 585.επισης για το 585 θα του περναγα και νεο firmware.ειτε απο το site της forthnet το custom ειτε καποιο generic.σε generic firmware απλα βαζεις εσυ τα στοιχεια δεν τα παιρνει μονο του οπως γινεται με τα custom της forthnet.μπορεις να το δοκιμασεις και να δεις  αν αξιζει η αλλαγη η οχι.μπορει πχ να συγχρονιζει παραπανω ή να εχει καλυτερο wireless.πχ αν εχεις 585v7 ειναι 802.11g ενω το 782 δινει 802.11n.

δεν θα το ελεγα καθολου σκουπιδι για αυτο που ειναι για τα πραγματα που κανει και την τιμη που εχει.σκουπιδια ειναι τα zte,ta crypto,ta gennet κτλ.επισης αν το ρουτερ που του εδωσαν δεν ειναι απο τον ιδιο παροχο σημαινει οτι δεν εχει custom firmware οποτε θα αναγκαστει να περασει Username/password χειροκινητα.δεν μπορει να τα φορτωσει μονοτου.και οσο θυμαμαι η forthnet δεν ειχε δωσει 782

αφου δεν εχει ακομα θεμα το πρωτο το κραταω και αν παθει κατι βαζω αυτο αφου δεν εχουν διαφορες.παντως δεν ειναι και τοσο μαπα την δουλεια μου την κανω μια χαρα.και ειδικα που το πηρα τσαμπα και δεν εδωσα ουτε 1 ευρω.για το εξοχικο το εχω οποτε για εκει ειναι οκ.ευχαριστω για την απαντηση.

ειναι ισως απο τα πιο σταθερα ρουτερ και value for money.κανουν απειρα πραγματα απλα τα περισσοτερα ειναι απο cli interface.

μια χαρά φαίνεται το ρουτεράκι... και εχει και voip... αστους να λένε.. !

πολυ μια χαρα ειναι τα thomson,technicolor,speedouch.+1 λοιπν

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την πληρη απαντηση σου poulinos.

Ναι δεν ειναι forthnet ειναι cyta.εβαλα δικα μου username και password.

Το tg 585 ειναι forthnet και οταν ειχα κανει την συνδεση μου το ειχαν δωσει.το tg782 που μου χαρισε ενα φιλαρακι μια χαρα ειναι γρηγορο και εχει ποσες θυρες συνδεσης πισω και σταθερο ρουτερ και vfm ειναι. Η διαφορα ειναι οπως ειπες το tg 782,ειναι και wirless n ενω το tg 585 ειναι wirless g.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την πληρη απαντηση σου poulinos.

Ναι δεν ειναι forthnet ειναι cyta.εβαλα δικα μου username και password.

Το tg 585 ειναι forthnet και οταν ειχα κανει την συνδεση μου το ειχαν δωσει.το tg782 που μου χαρισε ενα φιλαρακι μια χαρα ειναι γρηγορο και εχει ποσες θυρες συνδεσης πισω και σταθερο ρουτερ και vfm ειναι. Η διαφορα ειναι οπως ειπες το tg 782,ειναι και wirless n ενω το tg 585 ειναι wirless g.

αν εχειις το 585 v8 ειναι n αλλα ας το κανει ο θεος n.ειναι στα 65Mbps οχι 150 ή 300.αν ειναι cyta να ξερει ο φιλος σου οτι θα του το ζητησουν πισω καποια στιγμη.αλλιως θα σου λεγα να του αλλαζες το firmware αν ηταν να το κρατησεις και να του βαζες generic firmware για αν ειναι τελειως ξεκλειδωτο.αν ειναι το v7 το thomson τοτε νομιζω οτι και σε αυτο βαζεις τα στοιχεια και δεν μπορει να τα παρει αυτοματα οπως το v8.για το v8 στο site Της forthnet υπαρχει πιο νεo firmware οπως και για το v7.αν εχεις τo v7 τοτε λογικα το 782 θα πρεπει να συγχρονισει και παραπανω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...