Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω την προσφορα την περσινη με τα 49,90 που τα εχει ολα μεσα +1 χρονο δωρεαν τα HD καναλια..με πηρανε αυτοι και μου το προσφερανε γιατι ημουν και πιο παλια πελατης τους στην νοβα και μου ειπανε οτι αυτη η προσφορα ειναι ονομαστικη για σενα λογο οτι ησουν και παλιος πελατης μας και οτι δεν την προσφερουμε σε ολους και κατι τετοια..και απ'οτι μου ειπανε και στο καταστημα της φορθνετ ειναι και καλα τιμη συνεργατη αυτη..αλλα απο οσο ξερω δεν ισχυει πλεον αυτη η προσφορα..ηταν για ενα διαστημα μονο περυσι το καλοκαιρι και μετα την σταματησανε αφου πηρανε αρκετες συνδεσεις ετσι..τωρα δινουν αλλες προσφορες αλλα οχι σαν κι αυτη που την θεωρω παρα πολυ καλη...

Δημοσ.

εγω εχω την προσφορα την περσινη με τα 49,90 που τα εχει ολα μεσα +1 χρονο δωρεαν τα HD καναλια..με πηρανε αυτοι και μου το προσφερανε γιατι ημουν και πιο παλια πελατης τους στην νοβα και μου ειπανε οτι αυτη η προσφορα ειναι ονομαστικη για σενα λογο οτι ησουν και παλιος πελατης μας και οτι δεν την προσφερουμε σε ολους και κατι τετοια..και απ'οτι μου ειπανε και στο καταστημα της φορθνετ ειναι και καλα τιμη συνεργατη αυτη..αλλα απο οσο ξερω δεν ισχυει πλεον αυτη η προσφορα..ηταν για ενα διαστημα μονο περυσι το καλοκαιρι και μετα την σταματησανε αφου πηρανε αρκετες συνδεσεις ετσι..τωρα δινουν αλλες προσφορες αλλα οχι σαν κι αυτη που την θεωρω παρα πολυ καλη...

Την δίνουν ακόμα...είτε σε καινούργιους είτε σε αυτούς που τους λήγει το συμβόλαιο και κάνουν αίτημα φορητότητας...είναι κάτι σαν ανεπίσημη στάνταρ τιμή πλέον το 39,90 για cinema ή sports και το 49,90 για 3play full.

Δημοσ.

**Αν κάνω αίτηση αλλαγής σε ΟΤΕ ,μήπως ξέρει κανενας. αν ακολουθούν την ίδια πολιτική αντιπροσφοράς όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για καλλίτερο παζάρι με τη Nova-Fothnet?

Δεν είναι το ίδιο άλλωστε αλλό το οτε full pack που πληρώνεις έξτρα λεφτά για να δεις μια καινούργια ταινία στο cinema και άλλο η nova που έχει όλες τις καινούργιες ταινίες δωρεάν από την υπηρεσία on demand

Δημοσ.

και γω πηρα την προσφορα 39.90 για cinema αλλα τα HD τα εκανε δωρο μονο αν πληρωνω με καρτα το ιδιο και σε σας?

Δημοσ.

και γω πηρα την προσφορα 39.90 για cinema αλλα τα HD τα εκανε δωρο μονο αν πληρωνω με καρτα το ιδιο και σε σας?

αυτό εξαρτάται με τον τρόπο πληρωμής που επιλέγει ο καθένας . αν σε βολεύει αυτός ο τρόποσ πληρωμής μια χαρά είναι να έχεις και δωρεάν hd

Δημοσ.

και γω πηρα την προσφορα 39.90 για cinema αλλά τα HD τα έκανε δώρο μόνο αν πληρωνω με καρτα το ιδιο και σε σας?

To δώρο είναι για ένα χρόνο μόνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...