Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το πακέτο της Forthnet-Nova 3play  από την περσινή προσφορά με αστικά υπεραστικά δωρεάν + 12 ώρες κινητά, Internet έως 24 - αλλά είμαι γύρω στα 8- και όλα τα Αθλητικά κανάλια μόνο (όλα εκτός το nova cinema) , στα 39.90 ευρώ.

Τελευταία βομβαρδίζομαι (2-3 φορές την εβδομάδα) από το 13888 με πρόσφορες για το full ote tv πακέτο στα 40.85.

Οι  μόνες διαφορές που μπορώ να δω είναι  το εφάπαξ επιπλέον τέλος σύνδεσης του ΟΤΕ (31.29) η επιπλέον χρέωση για την αναγνώριση κλήσης 1-2 ευρώ μηνιαία και οι 5 ώρες δωρεάν κλήσεις σε κινητά αντί 12 που έχω στη forthnet , που και αυτές είναι αρκετές για μένα.

Αξίζει η αλλαγή η όχι ???

Δημοσ.

Τον εαυτό σου ρώτα φίλε μου...ποια αθλητικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο? 

Οικονομικά οι προσφορές έχουν απειροελάχιστη διαφορά...κοιτάς ποιο περιεχόμενο σε ενδιαφέρει και διαλέγεις...

Της Nova που έχει Super League,Champions League,Europa League,Euroleague.

ή

Του ΟΤΕ που έχει όλα τα ξένα πρωταθλήματα,ΝΒΑ,φορμουλα 1,Moto GP.

ΥΓ Μπορείς να πιέσεις την Nova αν λήγει ή έχει αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου ώστε να πάρεις δωρεάν στην ίδια τιμή και το Novacinema 1 που είναι πολύ δυνατό κανάλι με νέα δέσμευση για 12 μήνες. Εγώ αυτό έκανα...

Δημοσ.

Τον εαυτό σου ρώτα φίλε μου...ποια αθλητικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο? 

Οικονομικά οι προσφορές έχουν απειροελάχιστη διαφορά...κοιτάς ποιο περιεχόμενο σε ενδιαφέρει και διαλέγεις...

Της Nova που έχει Super League,Champions League,Europa League,Euroleague.

ή

Του ΟΤΕ που έχει όλα τα ξένα πρωταθλήματα,ΝΒΑ,φορμουλα 1,Moto GP.

ΥΓ Μπορείς να πιέσεις την Nova αν λήγει ή έχει αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου ώστε να πάρεις δωρεάν στην ίδια τιμή και το Novacinema 1 που είναι πολύ δυνατό κανάλι με νέα δέσμευση για 12 μήνες. Εγώ αυτό έκανα...

Το Novacinema 1 + το πακέτο της προσφοράς με όλα τα αθλητικά, ίντερνετ, αστικά υπεραστικά, κινητά 12 ώρες στα 39.90?

Πως το πήρες. έκανες αίτημα μεταφοράς και στο έδωσαν μετά ή το παζάρεψες απευθείας?

Δοκίμασα κάπως, και εγώ αλλά μου κόβουν και τα HDefinition!

To συμβόλαιο μου λήγει αυτό το μήνα.

Δημοσ.

Το Novacinema 1 + το πακέτο της προσφοράς με όλα τα αθλητικά, ίντερνετ, αστικά υπεραστικά, κινητά 12 ώρες στα 39.90?

Πως το πήρες. έκανες αίτημα μεταφοράς και στο έδωσαν μετά ή το παζάρεψες απευθείας?

Δοκίμασα κάπως, και εγώ αλλά μου κόβουν και τα HDefinition!

To συμβόλαιο μου λήγει αυτό το μήνα.

Είχα από πέρυσι τον Ιούλιο(έληγε στις 20 ιουλίου δλδ το συμβόλαιο μου) αυτά που έχεις και συ αλλά cinema pack στα 39,90...και την προηγούμενη βδομάδα με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πούνε προσφορά για να ανανεώσω να προσθέσω τα σπορτς και δωρεάν διεθνείς κλήσεις και mutliview και hd στα 59,90..τους έλεγα όχι θέλω το full pack στα 49,90 που ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που το έχουν πάρει και μην μου δίνεται multiview και διεθνείς κλήσεις γιατί δεν με αφορούν...δεν τα χρειάζομαι..μου λέγανε δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό...δεν υπάρχει αυτή η προσφορά και τέτοια...(που εν τω μεταξύ οι διεθνείς κλήσεις κάνουν 5 ευρώ και το multiview 7..άρα θα έβγαινε παραπάνω από τα 10 ευρώ που τους ζητούσα να μου αφαιρέσουν)

Μου λέει τότε έχουμε μια άλλη προσφορά στο πακέτο που είστε σας δίνουμε δωρεάν στο novasports 1 αρκεί να ανανεώσετε για έναν χρόνο..της λέω όχι δεν με ενδιαφέρει το sports 1 γιατί όλα τα καλά τα βάζετε στο novasports 2 εδώ και αρκετά χρόνια..(από τότε που είχαν κάνει μια χριστουγεννιάτικη προσφορά και είχαν δώσει δωρεάν σε όσους είχαν στο start pack το novasports 1)

Μου ξαναλέγανε την πρώτη προσφορά μετά και πως μου ήρθε της απαντάω στο 4-5ο τηλεφώνημα που με είχαν πάρει μέσα στην βδομάδα...

"Κοίτα κοπέλα μου...εγώ ήμουν στο start pack πέρυσι...και με πήρατε τηλέφωνο να προσθέσω είτε τα σπορτς είτε τα σινεμα και να πάω στα 39,90...άρα μου κοστολογήσατε και τα σπορτας και τα σινεμα από 10 ευρώ έκαστος...και με παίρνεις τώρα να μου δώσεις τα σπορτς με 20 ευρώ. Πόσο μαλάκας θα είμαι αν πληρώσω 20 αυτό που μου προσφέρατε πριν έναν χρόνο 10? "

Και ξαφνικά μου λέει θέλετε να σας δώσουμε όλα τα σπορτς στα 39,90 και δωρεάν το novacinema 1(Που είναι με διαφορά το πιο δυνατό κανάλι με όλες τις πρεμιέρες και τις σειρές)...και της είπα ναι και έκανα νέο συμβόλαιο.

Με τόση λούπα που παίζει στα 4 novacinema δεν θα μου λείψουν καθόλου τα άλλα 3..με το novacinema 1 βολεύομαι μια χαρά να υπάρχει κάτι να βλέπω...ούτως η άλλως κυρίως από τορρεντ βλέπω ταινίες.

Περίμενε τώρα να δούμε τι θα γίνει με την πρόταση εξαγοράς του ΟΤΕ..αν δεν την δεχτούν μετά θα βγάλουν δυνατές προσφορές μέσα στο καλοκαίρι...επίσης περίμενε και τον Σεπτέμβρη που θα αποφασιστεί ποιος θα έχει το τσουλου για την τριετία 2015-2018...και τότε θα έχει προσφορές.

Αφού λήγει το συμβόλαιο σου μην ανησυχείς θα σου κάνουν ότι θες για να σε κρατήσουν...στην χειρότερη να χρειαστεί να κάνεις και μια αίτηση φορητότητας μολις λήξει και μετά θα έχεις περισσότερα παρακαλητά και από γκόμενα με κωλάρα στο facebook!! :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμενα μου πρότεινε το πακέτο το δικό σου με 29.90 τους 2 πρώτους μήνες και μετά στα 54.90  (μανία με τα  0.90), και δωρεάν HD για ένα χρόνο που έρχεται περίπου 50 το μήνα.

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση,  θα προσπαθήσω για το δικό σου πακέτο και αν δεν  το πάρω, θα περιμένω.

**Αν κάνω αίτηση αλλαγής σε ΟΤΕ ,μήπως ξέρεις αν ακολουθούν την ίδια πολιτική αντιπροσφοράς όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για καλλίτερο παζάρι με τη Nova-Fothnet?

Επεξ/σία από skfn
Δημοσ.

καλησπέρα είμαι στον οτέ και έχω μόνο ιντερνετ connex και σταθερό και πληρώνω 86 ευρώ το 2μηνο , το συμβόλαιο μου έχει παρέλθει και θελω να πάω σε φορτνετ 3 play με 29.90 το μήνα ,

Γνωρίζει κανείς αν στη  Κομοτηνη υπάρχει ιδιόκτητο και αν υποστιρίζει vdsl  , επίσεις  μπορώ να βάλω vdsl στο πακέτο και τα hd κανάλια της νόβα πόσα θα μου κοστίζει παραπάνω;

Σχετικά με το latency θα είναι καλύτερο το vdsl Forthnet απο 24άρα Οτέ; *(δεν παίζω παιχνίδια απλά με ενδιαφέρει να στριμάρω youtube γρήγορα χωρίς κολήματα και να ανοίγει γρήγορα τις σελίδες)

πόσο επιπλέον κοστίζει το πακέτο με hd κανάλια + vdsl επίσεις να επισυμάνω οτι το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή θα το χρησιμοποιήσω απο Σεπτέμβριο που μετακομίζω στο καινούργιο μου σπίτι που περνάνε και υπόγεια οπτικές ίνες , σκεφτομαι να πάρω την προσφορά για τον εξοπλισμό ή μήπως να αράξω στον οτέ και να περιμένω;

υ.π Επίσεις υπάρχει περίπτωση να σέρνετε το dslam λόγο της προσφοράς 29.90 να έχει πάει πολύς κόσμος παίζει αυτό το σενάριο;

Δημοσ.

καλησπέρα είμαι στον οτέ και έχω μόνο ιντερνετ connex και σταθερό και πληρώνω 86 ευρώ το 2μηνο , το συμβόλαιο μου έχει παρέλθει και θελω να πάω σε φορτνετ 3 play με 29.90 το μήνα ,

Γνωρίζει κανείς αν στη  Κομοτηνη υπάρχει ιδιόκτητο και αν υποστιρίζει vdsl  , επίσεις  μπορώ να βάλω vdsl στο πακέτο και τα hd κανάλια της νόβα πόσα θα μου κοστίζει παραπάνω;

Σχετικά με το latency θα είναι καλύτερο το vdsl Forthnet απο 24άρα Οτέ; *(δεν παίζω παιχνίδια απλά με ενδιαφέρει να στριμάρω youtube γρήγορα χωρίς κολήματα και να ανοίγει γρήγορα τις σελίδες)

πόσο επιπλέον κοστίζει το πακέτο με hd κανάλια + vdsl επίσεις να επισυμάνω οτι το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή θα το χρησιμοποιήσω απο Σεπτέμβριο που μετακομίζω στο καινούργιο μου σπίτι που περνάνε και υπόγεια οπτικές ίνες , σκεφτομαι να πάρω την προσφορά για τον εξοπλισμό ή μήπως να αράξω στον οτέ και να περιμένω;

υ.π Επίσεις υπάρχει περίπτωση να σέρνετε το dslam λόγο της προσφοράς 29.90 να έχει πάει πολύς κόσμος παίζει αυτό το σενάριο;

Αδερφέ πας σε ένα κατάστημα forthne της περιοχής σου και τις κάνεις αυτές τις ερωτήσεις.

Δημοσ.

Εσύ αν δουλευες στην fortnet αδερφέ μου θα μου έλεγες ποτέ οτι ο οτέ έχει καλύτερο latency ή οτι παίζει να σέρνετε? πες μου που είναι αυτό το κατάστημα να πάω!

Δημοσ.

Εσύ αν δουλευες στην fortnet αδερφέ μου θα μου έλεγες ποτέ οτι ο οτέ έχει καλύτερο latency ή οτι παίζει να σέρνετε? πες μου που είναι αυτό το κατάστημα να πάω!

Latency εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια όλες σε καλύπτουν...ρώτα γείτονες σου για επιδοσεις. Μόνο αυτοί μπορούν να σου πούνε...ακόμα και στο διπλανό κτίριο γιατί μπορεί να υπάρχει διαφορά..η καλωδίωση του κάθε κτιρίου παίζει μεγάλο ρόλο.

Όλα τα άλλα που ρωτάς είναι για κατάστημα...

Δημοσ.

**Αν κάνω αίτηση αλλαγής σε ΟΤΕ ,μήπως ξέρει κανενας. αν ακολουθούν την ίδια πολιτική αντιπροσφοράς όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για καλλίτερο παζάρι με τη Nova-Fothnet?

Δημοσ.

**Αν κάνω αίτηση αλλαγής σε ΟΤΕ ,μήπως ξέρει κανενας. αν ακολουθούν την ίδια πολιτική αντιπροσφοράς όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για καλλίτερο παζάρι με τη Nova-Fothnet?

Yeap!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...