Προς το περιεχόμενο

Xperia P vs HTC Sensation vs LG Optimus 2x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή πρόκειται να αγοράσω ένα από αυτά τα τρία κινητά (μεταχειρισμένα) με ενδιαφέρει ποιο θεωρείτε εσείς καλύτερο!Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα αλλά και το gaming όσο είναι δυνατό σε αυτές τις συσκευές!

Δημοσ.

60 το P,80 το HTC Sensation και 65 το 2x.Γιατί κανένα;;

To καλύτερο θεωρητικά είναι το P αλλά η αυτονομία του είναι πανάθλια. Το 2x με 512 ραμ απορρίπτεται ασυζητητί. Το Sensation πάλι δεν αξίζει για 80 ευρώ και μεταχειρισμένο όταν με 100 ευρώ παίρνεις σαφώς ανώτερο και καινούργιο. 

Τώρα αν θες να πετάξεις 60 ευρώ και να είσαι με το φορτιστή στο χέρι πάρε το P. Βέβαια gaming κτλ μην περιμένεις ενώ θα τρώει τα σκαλώματα του. Η σειρά xperia u, sole, p, s της Sony είναι από τις πιο άθλιες. (είχα το Sole και η κοπέλα μου έχει ακόμα το S).

Στο μόνο που μπορεί το P να υπερισχύει σε σχέση με τα πιο καινούργια είναι λόγω λίγο καλύτερης κάμερας αλλά και πάλι κλάιν. Για μένα δεν αξίζει καθόλου, ούτε σοβαρά παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις.

Δημοσ.

To καλύτερο θεωρητικά είναι το P αλλά η αυτονομία του είναι πανάθλια. Το 2x με 512 ραμ απορρίπτεται ασυζητητί. Το Sensation πάλι δεν αξίζει για 80 ευρώ και μεταχειρισμένο όταν με 100 ευρώ παίρνεις σαφώς ανώτερο και καινούργιο. 

Τώρα αν θες να πετάξεις 60 ευρώ και να είσαι με το φορτιστή στο χέρι πάρε το P. Βέβαια gaming κτλ μην περιμένεις ενώ θα τρώει τα σκαλώματα του. Η σειρά xperia u, sole, p, s της Sony είναι από τις πιο άθλιες. (είχα το Sole και η κοπέλα μου έχει ακόμα το S).

Στο μόνο που μπορεί το P να υπερισχύει σε σχέση με τα πιο καινούργια είναι λόγω λίγο καλύτερης κάμερας αλλά και πάλι κλάιν. Για μένα δεν αξίζει καθόλου, ούτε σοβαρά παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις.

Λοιπόν,καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την πλούσια απάντηση σου!Έχω επικοινωνήσει και με ένα παιδί για ένα Sensation το οποίο μου το δίνει στα 50 ευρώ επειδή απλά πρέπει να περαστεί ROM γιατί την έσβησε λογικά!Νομίζω πώς είναι κομπλέ σε αυτή την τιμή (αν μπει βέβαια και το κλείσουμε).Τώρα ας πούμε ότι δεν ήταν αυτό,σε ποια τιμή θα 'ταν φυσιολογικό να αγοραστεί το Sensation το οποίο εγώ τουλάχιστον το θεωρώ ανώτερο από το P εκτός από το 1GB RAM;;Το P τελικά το απορρίπτω μιας και έχει Novathor CPU και μια GPU της κακιάς ώρας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...