Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω το

http://hardkernel.com/main/products/prdt_info.php?g_code=G138745696275&tab_idx=1

για ποιό λόγο να πάρω αυτό;

Επ, πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση σου, έχεις δοκιμάσει να το προγραμματίσεις ή το έχεις σαν media center?

Πράγματι εξαιρετική πρόταση. Και παροτρύνω τον φίλο bomberb17 όχι μόνο να απαντήσει στην ερώτηση αλλά να ανοίξει καινούργιο θέμα και να μας κάνει μία παρουσίαση, όσο πιο αναλυτική μπορεί

• Like 3
Δημοσ.

Πράγματι εξαιρετική πρόταση. Και παροτρύνω τον φίλο bomberb17 όχι μόνο να απαντήσει στην ερώτηση αλλά να ανοίξει καινούργιο θέμα και να μας κάνει μία παρουσίαση, όσο πιο αναλυτική μπορεί

+1 Μια παρουσίαση θα 'ταν ότι πρέπει γιατί με ψήνει και μένα!

Δημοσ.

Λογικά κάποια στιγμή θα βγεί και αναβαθμισμένο Pi. Προς το παρόν αύξησαν τη μνήμη στην ίδια τιμή και μελλοντικά θα κάνουν προσθήκες και αλλαγές κρατώντας την τιμή σταθερή.

Όμως προφανώς δε θέλουν να βγάζουν πολλές εκδόσεις γιατί η επιτυχία του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σταθερό hardware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά κάποια στιγμή θα βγεί και αναβαθμισμένο Pi. Προς το παρόν αύξησαν τη μνήμη στην ίδια τιμή και μελλοντικά θα κάνουν προσθήκες και αλλαγές κρατώντας την τιμή σταθερή.

Όταν βγει με ARMv7 CPU τότε θα το τιμήσω,προς το παρών όχι γιατί είδα αρκετό lag ακόμα και στο UI του XBMC.

Επεξ/σία από sakisosf
Δημοσ.

Noμίζω πως πρέπει να καταλάβουμε κάποτε πως δεν προορίζονται όλα τα προιόντα για οικιακή χρήση, ε?

Για τι χρήση είναι δηλαδή το raspberry αν όχι για οικιακή;

Δημοσ.

Παιδιά το ODROID το έχω για χρήση file server, σύστημα παρακολουθησης με εγγραφή video και ήχο και μέχρι πρότινος για bitcoin mining. Σε όλα αυτά το rpi το παταγε κάτω. Τώρα για xbmc θα σας γελάσω αλλά με ένα Google θα βρείτε πολλά..

Δημοσ.

Παιδιά το ODROID το έχω για χρήση file server, σύστημα παρακολουθησης με εγγραφή video και ήχο και μέχρι πρότινος για bitcoin mining. Σε όλα αυτά το rpi το παταγε κάτω. Τώρα για xbmc θα σας γελάσω αλλά με ένα Google θα βρείτε πολλά..

Δείτε και εδώ

http://forum.odroid.com/

στην ενότητα ODROID-U3

Επίσης να σας πω ότι όταν είχα το RPi και προσπαθούσα να γράψω audio real time (ffmpeg mp3) τo Πι γονάτιζε με CPU usage 100% και πολλά errors. Το odroid έχει τώρα cpu usage 10% περίπου (!) με άψογη εγγραφή. Άρα μιλάμε για entry level single board computer από τη μια, εάν θέλει κάποιος να πειραματιστεί, και κάτι πιο σοβαρό από την άλλη εάν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω.

Για xbmc τώρα (όπως σας είπα δεν έχω ασχοληθεί σε κανένα από τα 2) διάβαζα ότι το pi έπαιζει κανονικά 1080p (οριακά βέβαια). Οπότε εάν κάποιος το θέλει αποκλειστικά και μόνο για media player, το πι πρέπει να είναι αρκετό.

Στο odroid είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα ασυμβατότητας, τα οποία με την τελευταία έκδοση του xubuntu διορθώθηκαν.

Αυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...