SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλημέρα Αφού πέρασε ο καιρός και μιας και τα windows 8 φαίνεται να πηγαίνουν ολο και πιο κοντά στα 7 αποφάσισα να τα περάσω , αυτην την στιγμή οπως θα δείτε και απο την υπογραφή μου εχω εναν intel ssd 80 gb sata 2, σκέφτηκα να πάρω εναν samsung evo 120gb και να τον παώ πακέτο με τα windows 8 το ερώτημα μου ομως αξίζει να πάω σε καινούργιο καλύτερο ssd απο την στιγμή που η motherboard μου ειναι sata 2 οποτε καλύτερα να χρησιμοποιήσω τον υπάρχον ssd; Ευχαριστώ
selianx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δε πιστεύω ότι αξίζει από άποψη performance, σίγουρα όχι τη διαφορά που είδες από HDD->SSD. Τώρα αν σου περισσεύουν κάποια λεφτά και θες να τα ρίξεις στο PC, περισσότερα GB και φρέσκος SSD δε θα σε βλάψουν Εφόσον βολεύεσαι με τον υπάρχων, γιατί δε περιμένεις να δεις τι θα γίνει με τις φήμες για "πόλεμο τιμών στους SSD" και τις νέες σειρές που έρχονται πχ. 850 PRO;
EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αν αλλαζες απλώς ssd θα σου λεγα ότι δεν θα βλεπες ιδιαιτερη διαφορα, πέρα απο την χωρητικοτητα αν την εχεις αναγκη. Επειδή όμους στους samsung μπορεις να χρησιμοποιήσεις τη ram για cache ίσως δεις καποια αισθητή διαφορά. Προυποθεση ότι έχεις τουλαχιστον 8gb ram για να δώσεις τουλαχιστον το 1/4 στον samsung.Αν το κάνεις πες μας αν τελικα είδες διαφορά.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τελικά πηρα τον samsuns evo 120 gb , ετσι και αλλιως καποια στιγμή θα κανω αναβάθμιση σε κατι φρέσκο οποτε άδικα το sata 3 δεν πάει θα βάλω και τα windows 8 και θα κανω κανα τεστάκι σε σχέση με το sata 2 του intel
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 θα μπορουσες να βαλεις και pci ssd αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα