Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φϊλε έχεις δίκιο αλλά ένα χρόνο τώρα πάνω από τη μέση είμαι κομπλε δεν έχω γράμμωση αλλά οι μύες είναι σφιχτοί ενώ από τη μέση και κάτω γίνεται το "κακό". Και θέλω και στα πόδια να γίνει κάτι ανάλογο. Από τη μέση και πάνω δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Θέλω να πω δηλ. ότι η διατροφή μου η οποία συνήθως είναι σταθερή στις ποσότητες (όταν λέω ότι δεν είναι σταθερή στις ποσότητες εννοώ ότι δεν μετράω τα γραμμάρια σαν να είμαι υστερικός, με το μάτι τα κάνω όλα). Άμα συνεχίσω να κάνω τα 60 squat τη μέρα, σε κάνα 6μηνο θα έχουν γίνει πέτρα τα πόδια μου (δεν απαιτώ γράμμωση απλά σύσφιξη) ή δεν θα καταφέρω και πολλά;

• Moderators
Δημοσ.

ποσο συχνα γυμναζες τα ποδια πριν?

σιγουρα θα εισαι καλυτερα απο οτι εισαι τωρα. επισης αν δεν εχεις μετρησει ποτε ποσοστητες δεν ξερεις ποσο τρως και ας νομιζεις οτι τρως σωστες μεριδες

Δημοσ.

Αμα απλα θες να σφιξουν τα ποδια γυμνασε τα ποδια , δεν μπορω να σου πω παραπανω χωρις να ξερω σε τι κατασταση εισαι γιατι 1.83 73 κιλα σφιχτος απο τη μεση και πανω και χαλαρος απο κατω μου φαινεται περιεργο.Προσεξε την διατροφη σου μετρα μια δυο εβδομαδες ποσοτητες ωστε να μαθεις να υπολογιζεις και με το ματι .Πινε πολυ νερο.Αποψη μου το σωμα ειναι 70% διατροφη και 30% γυμναστική.Γιατι αμα τρως σαβουρα οσο και να προσπαθήσεις δεν θα δεις πρόοδο.Το οτι τρως 2000-2500 θερμιδες δεν σημαινει κατι αν θες να αυξησεις μυικη μαζα πρεπει να εχεις ενα πλεονασμα θερμιδων καθημερινα με σωστο καταμερισμο υδατανθρακων πρωτεινων και καλων λιπων και φυσικα γυμναστικη με βαρη.Προχειρα σου λεω 1.4-2gr πρωτεινη ανα κιλο σωματικου βαρους οποτε χοντρικα θες 146gr πρωτεινη την ημερα αλλα αυτα θελουν να τα δοκιμασεις και να τα δεις πως θα δουλεψουν επανω σου

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koulouri είπε

Φίλε, συνεχίζεις ακόμα τη γυμναστική;; 

Ζώνη αγόρασες τελικά;; 

Ακόμα και να πήρε θα την παράτησε μετά από δυο μέρες διότι δεν θα είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα

Δημοσ.

Μου την προτεινε φυσιοθεραπευτης 
( οχι την ζωνη )
αλλα να δουλεψω τα πατσερς στο ποδι 
για να ζωντανεψει ο μυς που εχει ατροφησει μετα απο ~9 μηνες εξωτερικης οστεοσυνθεσης

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, koulouri είπε

( οχι την ζωνη )
για να ζωντανεψει ο μυς που εχει ατροφησει μετα απο ~9 μηνες εξωτερικης οστεοσυνθεσης

για επανενταξει μετα απο τραυματισμους κλπ ειναι μια χαρα αλλα ξερεις οτι αυτο ειναι για ενα διαστημα. Οσο μπορεις μετα θα πρεπει να κανεις μεταβαση απο αυτο σε κανονικα βαρη 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, koulouri είπε

( οχι την ζωνη )

Για έναν τόσο συγκεκριμένο σκοπό, κάτι θα κάνει. Θα δώσει ερέθισμα στους μύες ώστε να δυναμώσουν λίιγο πιο γρήγορα.

Θα πρέπει να πάρεις όμως μηχάνημα που βάζει αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια με καλώδια, όχι ζώνη.

Ψάξε στο σκρουτζ για ems. Υπάρχουν κάποια που είναι αρκετά φτηνά και πολύ vfm σύμφωνα με τις κριτικές

https://www.skroutz.gr/c/810/pathhtikh-gymnastikh/f/970316/EMS.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι τοσο ασχετος περι διατροφης ,το πως χανει λιπος το σωμα, το πως χτιζεις μυς ,που ειναι σαν να ζητας στα 17 σου να σου μαθουμε την αβ.

Πηγαινε σε εναν διατροφολογο,κατα προτιμηση αντρα, κανε μια λιπομετρηση να δεις % λιπους και μυων, και αυτος θα κρινει τι πρεπει να κανεις. 

Και η ζωνη ειναι πεταμενα λεφτά. Δν χανει λιπος το κορμι απτον ιδρωτα. Απτα ουρα κοπρανα και αναπνοή χάνει. 

Τεσπα εισαι 17 οποτε λογικο να εισαι ανενημερωτος. 

Πηγαινε να κανει λιπομέτρηση.

Επεξ/σία από lele322
  • Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, lele322 είπε

Εισαι τοσο ασχετος περι διατροφης ,το πως χανει λιπος το σωμα, το πως χτιζεις μυς ,που ειναι σαν να ζητας στα 17 σου να σου μαθουμε την αβ.

Πηγαινε σε εναν διατροφολογο,κατα προτιμηση αντρα, κανε μια λιπομετρηση να δεις % λιπους και μυων, και αυτος θα κρινει τι πρεπει να κανεις. 

Και η ζωνη ειναι πεταμενα λεφτά. Δν χανει λιπος το κορμι απτον ιδρωτα. Απτα ουρα κοπρανα και αναπνοή χάνει. 

17 ήταν...7 χρόνια πριν που έφτιαξε το θέμα.

Να διαβάζετε λίγο και τις ημερομηνίες πριν απαντήσετε..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2021 στις 10:43 ΜΜ, lele322 είπε

Κατά προτίμηση άντρα ?🤔

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kathytherion είπε

Κατά προτίμηση άντρα ?🤔

Ενδεχομένως λόγω καλύτερης γνώσης και άμεσης επαφής - εμπειρίας με την ανδρική φυσιολογία. ;)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rafa1919 είπε

Ενδεχομένως λόγω καλύτερης γνώσης και άμεσης επαφής - εμπειρίας με την ανδρική φυσιολογία. ;)

Σε οποιαδήποτε σοβαρή σχολή εκπαιδεύεσαι και εξειδικεύεσαι στο κομμάτι αυτό με σκοπό να καθοδηγείς και τα δυο φύλα ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...