Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας μέλη του forum. Όπως αναφέρομαι στον τίτλο, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία ζώνη παθητικής γυμναστικής, όπως αυτές : https://www.skroutz.gr/c/810/pathhtikh-gymnastikh.html. Γενικά η διατροφή μου είναι πολύ προσεγμένη και αθλούμαι συχνά (τώρα κάθε μέρα). Επειδή έχω λίπος στους γλουτούς και στα πόδια, και θα ήθελα και γράμμωση πιο εύκολη (σε συνδυασμό εννοείται με την παραδοσιακή γυμναστική) θα ήθελα να το αγοράσω. 
Θα ήθελα όποιος το έχει ή όποις ξέρει να μου πει αν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, και αν ναι, τί μπορεί να προκαλέσει;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

φυσικα και εχει αρνητικες επιπτωσεις στην υγεια και προκαλει αυξηση του "εγω" του χρηστη.

αν θες να φανουνε οι κοιλιακοι και κανεις γυμναστικη καθημερινη το μονο που πρεπει να προσεξεις ειανι η διατροφη! μεχρι ενα σημειο ειναι διατροφη και ασκηση απο ενα σημειο και μετα πρεπει οχι απλα να κανει προσεγμενη διατροφη αλλα συγκεκριμενες ποσοτητες και τροφες. 

πεταμενα λεφτα ειναι η ζωνη!! 

τι υψος/βαρος/ηλικια εχεις?

Δημοσ.

1,83 ύψος, 73 κιλά και είμαι 17 ετών. Τί αρνητικές επιπτώσεις έχει στην υγεία; Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, έχει αποτελέσματα διότι και φίλοι που έχουν δοκιμάσει τους έχει κάψει αρκετό λίπος στην κοιλιά και έχουν φανεί άριστα οι κοιλιακοί. Μακροχρόνια όμως τί προβλήματα δημιουργεί;

• Moderators
Δημοσ.

ηταν ειρωνικο το σχολιο μου. Οι αρνητικες επιπτωσεις που εχει ειναι οτι θεωρεις οτι το να καθεσαι με μια ζωνη αντικαθιστα τη γυμνστικη κατι το οποιο εν τελει θα σε οδηγησει σε προβληματα λογο ΚΑΘΙΣΤΙΚΗΣ ζωης.

και να στο πω αλλιως. αν ηταν μια ζωνη να σου εμφανιζει τους κοιλιακους ολοι εμεις που ειμαστε χρονια στα γυμναστηρια λες να υπηρχε ευκολοτερος τροπος και να μην τον καναμε? (δεν μιλαω για αναβολικα κτλ)

αν εσυ πιστευειες οτι κανει δουλεια και εχεις δει αποτελεσματα σε φιλους τοτε το θρεντ σου δεν εχει νοημα και δεν ψαχνεις για αποψεις αλλα για επιβεβαιωση ωστε αν το παρεις να μην εχεις και καλα "τηψεις" οτι εκανες μαλακια

και επισης εισαι 17 γυμνασου φαε σαν ανθρωπος ασε το σωμα σου να αναπτυχθει και σε μερικα χρονια ελα να τα ξαναπουμε για τη ζωνη

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκαν οι συγκεκριμένες ζώνες, εγώ που θέλω να καεί το λίπος από την κοιλιά χωρίς να με ενδιαφέρει να φανούν κοιλιακοί θα έχω αποτέλεσμα?

Δημοσ.

Αυτες οι ζωνες για να κανουν δουλεια (να φανουν οι κοιλιακοι ) θελουν μακροχρονια χρηση σωστη διατροφη και αεροβια αν δεν τα κανετε αυτα πεταμενα λεφτα ειναι.Προσοχη ομως στη χρηση γιατι το να βαλεις μια τετοια ζωνη και να την χρησιμοποιεις κανα 2-3 ωρες την ημερα θα σας προσφέρει μια πολη ασχημη θλαση....Φυσικα μιλαω για επωνυμα προιοντα και οχι τις ζωνες του ebay απο κοινα με 5-6 ευρω.

Τωρα οσον αφορα τους φιλους/φιλες που θελουν να χασουν λιπος πχ απο κοιλια ή μπούτια δεν υπάρχει τροπος για να διαλέξετε απο που θα χαθει το λιπος (εκτος απο την λιποαναροφηση ) ο οργανισμος σας αποφασιζει απο που θα καψει λιπος και οχι εσεις οποτε 1000000 κοιλιακοι δεν θα αναδειξουν τους κοιλιακους σας απλα θα γυμνασουν τους μυς κατα απο τα στρωματα λιπους της κοιλιας.Οποτε ξεκινηστε με σωστη διατροφη και αεροβια αν θελετε να δειτε αποτελεσματα

• Like 2
Δημοσ.

1,83 και 73 κιλα?

τι λιπος ειναι αυτο που θες να χασεις?εισαι κοπελα?το λεω γιατι εισια ηδη πολυ λιγα κιλα.

+οτι οτι ειπαν οι απο πανω για τις ζωνες.

• Like 1
Δημοσ.

1,83 και 73 κιλα?

τι λιπος ειναι αυτο που θες να χασεις?εισαι κοπελα?το λεω γιατι εισια ηδη πολυ λιγα κιλα.

+οτι οτι ειπαν οι απο πανω για τις ζωνες.

αν ειναι 1.83 και 73kg κοπελα μαλλον την ταιζαν αναβολικα οταν ηταν μικρη

Δημοσ.

Αυτες οι ζωνες για να κανουν δουλεια (να φανουν οι κοιλιακοι ) θελουν μακροχρονια χρηση σωστη διατροφη και αεροβια αν δεν τα κανετε αυτα πεταμενα λεφτα ειναι.Προσοχη ομως στη χρηση γιατι το να βαλεις μια τετοια ζωνη και να την χρησιμοποιεις κανα 2-3 ωρες την ημερα θα σας προσφέρει μια πολη ασχημη θλαση....Φυσικα μιλαω για επωνυμα προιοντα και οχι τις ζωνες του ebay απο κοινα με 5-6 ευρω.

Τωρα οσον αφορα τους φιλους/φιλες που θελουν να χασουν λιπος πχ απο κοιλια ή μπούτια δεν υπάρχει τροπος για να διαλέξετε απο που θα χαθει το λιπος (εκτος απο την λιποαναροφηση ) ο οργανισμος σας αποφασιζει απο που θα καψει λιπος και οχι εσεις οποτε 1000000 κοιλιακοι δεν θα αναδειξουν τους κοιλιακους σας απλα θα γυμνασουν τους μυς κατα απο τα στρωματα λιπους της κοιλιας.Οποτε ξεκινηστε με σωστη διατροφη και αεροβια αν θελετε να δειτε αποτελεσματα

Εγώ κάνω σωστή διατροφή μακροχρόνια (2 χρόνια τώρα) και γυμναστική επίσης, μαζί με αρκετό αερόβιο. Εϊμαι αδύνατος και αρκετά γυμνασμένος. Όμως έχω "πλαδαρά" μπούτια και γλουτούς, όχι πολύ βέβαια αλλά θα ήθελα να φύγει λίγο λύπος. ΓΙα τα κιλά μου που είναι 73 δεν θέλω να χάσω άλλα, θα ήθελα 4-5 παραπάνω αλλά καθαρή μυική μάζα. Να φουσκώσω λίγο δηλαδή. Επειδή όμως θέλει ειδική διατροφή και μαλακίες και είναι λίγο χαζομάρα να πετάς όλα σου τα λεφτά σε ειδικές τροφές είπα να παραμείνω στη ζώνη.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

τι διατροφη κανεις? πες μας το εβδομαδιαιο σου πλανο

αν εκανες 2χρονια διατροφη και γυμναστικη θα ησουν φετες. το οτι εχεις πλαδαρα μπουτια και γλουτους σημαινει οτι δεν τα γυμναζεις.

και επισης  ποιες ειναι οι ειδικες τροφες που λες

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελει καμια ειδικη διατροφη , θελεις απλα ενα πλανο.Για να αυξησεις την μυικη μαζα θελεις πλεονασμα θερμιδων.Υπαρχουν φορμουλες που θα σου βγαλουν ακριβως ποση πρωτεινη υδατανθρακα και λιπη χρειαζεσαι.Φυσικα για να αυξησεις την μυικη μαχα θελεις προπονηση με βαρη.

Τωρα αυτο που λες 73 κιλα με 2 χρονια διατροφη και γυμναστικη και να εχεις πλαδαρα μπουτια δεν υπαρχει κατι δεν εκανες σωστα.. εκτος και αν εισαι κατω απο 1.70 .Η ζωνη δεν προκειται να σε βοηθησει να καψεις λιπος ισως να βοηθησει σε τονωση αλλα μιλαμε για επαγγελματικε λυσεις των 200+ ευρω (βλεπε compex) αλλα με μετρο.Το ξαναλεω ζωνες απο telemarketing ebay κτλπ ποιοτηκες δυσκολα θα βρεις και αν βρεις να εχεις στο μυαλο σου max χρηση 10-20 λεπτα την μερα γιατι θα κουρασεις τον μυ χωρις λογο και θα κατληξεις με ασχημη θλαση στην καλύτερη. Επειδη το εχω ζησει το εργο κανενας δεν σταματαει στα 10-20 λεπτα και πιστεψε με δεν υπαρχει χειρότερο πραγμα απο εναν μυικο τραυματισμο ο οποιος θα σε παει πιο πισω και απο την κατασταση που εισαι τωρα.

Τωρα ειδα το 1.83 υψος τι ποσοστο λιπους εχεις στο σωμα σου.Κανεις προπονηση σε γυμναστηριο?Ξεκινα squat , step η προπονηση σε σκαλια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ακολουθώ διατροφικό πρόγραμμα, απλά τρώω υγιεινά σε ότι ποσότητα τύχει κάθε φορά. Δεν τρώω (παρά μόνο εξαιρετικά σπάνια) γλυκά, αναψυκτικά (Αυτά καθόλου), fast food, γαριδάκια, πατατάκια, τηγανιτά, ψωμιά, και τρώω πάρα πολλά φρούτα, λαχανικά, κρέας αλλά σε καλές ποσότητες. Κάθε μέρα καταναλώνω γύρω στις 2000-2500 θερμίδες. Τέλος πίνω πολλά νερά και στις σαλάτες δεν βάζω αλάτι. Την τελευταία βδομάδα άρχισα να κάνω 60 squat τη μέρα και έχουν σφίξει τα μπούτια απειροελλάχιστα. Λέτε με τον καιρό να σφίξουν και άλλο; (δεν έχουν τόσο λίπος όμως οι μύες πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ χαλαροί ενώ τα γυμνάζω).

Υ.Γ. Τώρα τον επόμενο χρόνο δεν νομίζω να πηγαίνω γυμναστήριο διότι δίνω πανελλήνιες. Θα κάνω κάθε μέρα τα 60 squat, το βράδυ 60 pushaps και κάθε Σ/Κ θα κάνω αερόβιο (έχω ποδήλατο) και 60 κοιλιακούς/ραχιαίους (και το Σάββατο και την Κυριακή). Έτσι για να μέινω σε φόρμα. 

• Moderators
Δημοσ.

απλά τρώω υγιεινά σε ότι ποσότητα τύχει κάθε φορά

απο αυτο και μονο δεν εχουμε να πουμε κατι παραπανω.

εχεις μετρησει ποτε τα φαγητα για να ξερεις οτι τρως 2000-2500 θερμιδες? ξερεις ποσες θερμιδες θελει ο οργανισμος σου ?

για να μην το κουραζουμε! θες να σφιξεις ? κανε βαρη !αν δεν πιεστουν οι μυς σου δεν θα αλλαξει τιποτα στο σωμα σου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...