i2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα iphone 4s από εδώ (insomnia ) το οποίο όμως είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της sprint τι μπορείτε να μου προτείνετε για να λειτουργεί με οποιαδήποτε κάρτα
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα iphone 4s από εδώ (insomnia ) το οποίο όμως είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της sprint τι μπορείτε να μου προτείνετε για να λειτουργεί με οποιαδήποτε κάρτα Από τα χειρότερα δίκτυα η sprint για ξεκλείδωμα...μόνο με rsim κλπ θα κάνεις δουλειά...Ελπίζω να το πήρες φτηνό τουλάχιστον!
i2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει να σκάσω τώρα καν 30 είναι κάπως γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό δεν μπορώ να περιμένω να έρθει από το ebay
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 κανενός άλλος τρόπος δεν υπάρχει να σκάσω τώρα καν 30 είναι κάπως γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό δεν μπορώ να περιμένω να έρθει από το ebay Έμπλεξες λίγο, ούτε Official unlock δε γίνεται στα σίγουρα το συγκεριμένο...και με τις rsim μπορεί να έχεις θεματάκια με 3g, με αναβαθμίσεις κλπ. Πόσο το πήρες?
i2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 180 αλλά δεν ήξερα εάν είναι κλειδωμένο δεν το έγραφε στην αγγελία 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 180 αλλά δεν ήξερα εάν είναι κλειδωμένο δεν το έγραφε στην αγγελία Αν ζητάει και κανένα Apple id για ενεργοποίηση τότε την έχεις πατήσει για τα καλά...
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν ο προηγούμενος κάτοχος δεν έχει απενεργοποιήσει το find my phone στο icloud θα σου ζητάει τον κωδικό του 1ου apple id με το οποίο έγινε ενεργοποίηση....αν δε το έχεις το κινητό είναι άχρηστο. Στο λέω γιατί φοβάμαι ότι αφού δεν σου είπε ότι το κινητό είναι κλειδωμένο, μπορεί να ισχύει και αυτό που είναι ακόμα χειρότερο
i2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 καλά ok εκτός από rsim κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει λες ?
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 καλά ok εκτός από rsim κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει λες ? Γενικά ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις Official unlock, ξεκλειδώνει για πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κακό είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να μη δουλέψει (απόσο το έχω ψάξει πριν λίγο καιρό τουλάχιστον, άσε που είναι και ακριβό). Περίμενε μήπως μπορεί να σε βοηθήσει και κάποιος άλλος φίλος
i2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πως μπορώ να τσεκάρω το imei να δω σε τι κατάσταση βρίσκετε
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ωραία ξηγήθηκε ο μάγκας που έβαλε την αγγελία. Αφού υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 180 ευρώ για το 4s αντί να πάρουν ένα Moto G. Εύχομαι να βγάλεις άκρη πάντως. 1
ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για να μην ψαχνεσαι αδίκως, η μόνη λύση ειδικά για το συγκεκριμένο που είναι Sprint είναι Rsim, αλλα και sprint να μην ήταν παλι το πιο πιθανό είναι να μην άξιζε καν να το κάνεις official unlock (δηλαδη μόνιμο ξεκλείδωμα) διότι θα κόστιζε αρκετά. Οπότε σε ενα κινητο τέτοιας αξίας η μόνη λυση είναι RSIM. Και 3G θα έχεις και τα πάντα χωρις προβλήματα. Αυτο με το apple id είναι αν το κινητο έχει καταχωρημένο λογαριασμό απο αλλο προηγούμενο χρήστη, που είτε το έχασε : του το κλεψαν / ξέχασε το password. Αν είσαι μέσα στο μενού και το δουλεύεις μπορείς να πας ρυθμίσεις -> iCloud -> και να το ελέγξεις. Αν παλι το κινητο είναι στην welcome screen στο σημείο δηλαδη που σου λέει επιλέξτε γλώσσα κτλ, για να καταλάβεις αν έχει λογαριασμο προηγούμενου καταχωρημένο θα πρέπει πρώτα να πάρεις Rsim για να το ενεργοποιήσεις. Επίσης αν είσαι απο θεσσαλονικη εγω έχω Rsim μπορούμε να το δούμε. 2
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για να μην ψαχνεσαι αδίκως, η μόνη λύση ειδικά για το συγκεκριμένο που είναι Sprint είναι Rsim, αλλα και sprint να μην ήταν παλι το πιο πιθανό είναι να μην άξιζε καν να το κάνεις official unlock (δηλαδη μόνιμο ξεκλείδωμα) διότι θα κόστιζε αρκετά. Οπότε σε ενα κινητο τέτοιας αξίας η μόνη λυση είναι RSIM. Και 3G θα έχεις και τα πάντα χωρις προβλήματα. Αυτο με το apple id είναι αν το κινητο έχει καταχωρημένο λογαριασμό απο αλλο προηγούμενο χρήστη, που είτε το έχασε : του το κλεψαν / ξέχασε το password. Αν είσαι μέσα στο μενού και το δουλεύεις μπορείς να πας ρυθμίσεις -> iCloud -> και να το ελέγξεις. Αν παλι το κινητο είναι στην welcome screen στο σημείο δηλαδη που σου λέει επιλέξτε γλώσσα κτλ, για να καταλάβεις αν έχει λογαριασμο προηγούμενου καταχωρημένο θα πρέπει πρώτα να πάρεις Rsim για να το ενεργοποιήσεις. Επίσης αν είσαι απο θεσσαλονικη εγω έχω Rsim μπορούμε να το δούμε. Απλά με αυτά τα χρήματα θα έπαιρνε ελληνικό ξεκλείδωτο, τώρα έμπλεξε με κ..εταιρεία!
ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ελληνικο ξεκλείδωτο με 180€ δεν υπαρχει. Με 200 τα παρτάλια και 220-250 τα άριστα. Τα κλειδωμενα εκει κυμαίνονται 170-180€ Οτι εταιρία και να ήταν δεν αξίζει να κάνεις official unlock σε 4s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα