babis_89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα .. έχω ένα πρόβλημα και έχω εκνευριστεί πάρα πολύ και πριν μπω και σε άλλα έξοδα θέλω λίγο την βοήθεια σας .. Αγόρασα ένα tv tuner για τον υπολογιστή.. και συγκεκριμένα http://www.e-shop.gr/conceptronic-ctvdigusb2-digital-hdtv-radio-usb20-receiver-p-PER.651330 Το Σύνδεσα αλλά σήμα και κανάλια πουθενά… δοκίμασα να συνδέσω άλλη κεραία εσωτερικού χώρου με ενισχυτή και ξανά έκανα αναζήτηση αλλά πάλι τίποτα.. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Ή τι φταίει σε αυτήν την περίπτωση?
soik85 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ηρέμησε φίλε μου κατ' αρχήν και πάμε. Εκεί που είσαι πιάνει digital σήμα;
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 εκανες σωστα την εγκατασταση των οδηγων ? η κεραια που βαζεις πιανει κανονικα τα ψηφιακα καναλια σε αλλη τηλεορ ?
babis_89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ηρέμησε φίλε μου κατ' αρχήν και πάμε. Εκεί που είσαι πιάνει digital σήμα; Ναι πιάνει.. εκανες σωστα την εγκατασταση των οδηγων ? η κεραια που βαζεις πιανει κανονικα τα ψηφιακα καναλια σε αλλη τηλεορ ? ναι την έκανα . Τα Windows 7 64 bit ultimate το εντόπισαν το υλικό και το έκανα εγκατάσταση μόνο του. Επιπλέον έκανα εγκατάσταση το software που έχει το δικό του απο το Cd που είχε μαζι. ναι πιάνει κανονικά τα κανάλια σε τηλεόραση.
babis_89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ηρέμησε φίλε μου κατ' αρχήν και πάμε. Εκεί που είσαι πιάνει digital σήμα; Τελικά ανακάλυψα ότι δεν πιάνει digital σήμα και όλοι πιάνουν αναλογικά κανάλια.. Λές να φταίει αυτό δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα