Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα , έχω ενα sony vaio pcg-71211M και πρόσφατα μου χάλασε ο φορτίστης-μετασχηματιστής του λαπτοπ (δν είναι ο αυθεντικός) και θα ήθελα να ρώτησω αν γνώριζει κανεις πόσα amber πρεπει ναι ειναι ο νέος μετασχηματιστής η ποσα watt ?παρατηρώ οτι υπαρχουν καποια με 75w ,πχ

VGP-AC19V37,

και με 90w που ειναι και τα δύο συμβατα , τι να προτιμησώ αν δν θέλω να πάρω αυθεντικό?

• Like 1
Δημοσ.

ο παλιος δεν λεει πανω ποσα volts/ampere ειναι ?παιρνεις αντιστοιχο... παρε απο εκεινους του πολυφορτιστες με τις πολλες ακρες..να σαι καλλυμενος :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο παλιος ηταν 90 watt , η ενταση των volt ειναι 19,5 απλα επειδη στο e-bay  βρηκα κατι φορτιστες με 75w για vaio  και δν γνωρίζω αν θα καλυπτουν τις αναγκες του . Οσον αφορα το λινκ για το αυθεντικό σιγουρα δν ηταν αυτοσ διοτι δν ειχε 7,7Α  εξοδο και απο οσο γνωριζω πρεπει να περνεις σχετικα ιδια χαρακτηριστικα με το φορτιστη που σου παρεχει η εταιρια. εχει κανεισ γνωμε για http://www.ebay.com/itm/19-5V-3-9A-75W-AC-Adapter-Charger-For-Sony-Vaio-PCG-71211M-VGP-AC19V37-Laptop-PC-/301165659739?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item461edf465b?μηπως εχει κανεις καποιο αλλο να προτεινει  ?ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Επεξ/σία από FrappeMG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...