herkul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 για σασ παιδια εχω εχω πολυ αργω παρα πολυ να συνδεθω στο internet και για να κατεβασω σελιδεσ αργω τι συμβαινει ?? φταιει η μητρικη η η συνδεση μου ?? πηρα τηleφωνο την εξυπηρετηση πελατων του ΟΤΕ και μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στη συνδεση μου... πρεπει να βαλω καποια καρτα δικτυου?? ευχαριστω εκ των προτερων η μητρικη μου ειναι η asus H87 plus retail
herkul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ping 25ms download speed 9.97 mbps upload speed 0.52 mbps
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ε μια χαρα είναι! Πώς είσαι διαπίστωσες οτι είναι αργή η σύνδεση σου;
herkul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κανει αρκετη ωρα να ανοιξει διαφορεσ σελιδεσ π.χ facebook και εχω χαμηλη ποιοτητα κλησης στο skype οποτε λογικα φταει η μητρικη οχι η συνδεση μου ?
papaniki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το upload speed σου είναι λιγάκι χαμηλό αλλά δεν φταίει αυτό. Γράψε μας το hardware που χρησιμοποιείς. cpu - ram κυρίως μας ενδιαφέρουν όπως και το λειτουργικό που χρησιμοποιείς.
herkul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 intel core i54440 8gb gskill 1600mhz windows 7 64bit
rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κανε και μια το autotuning=disabled και δοκιμασε μια.
rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 γραψε cmd στην αναζητηση, ανοιξε το με δεξι κλικ>εκτελεση ως διαχειριστης κανε copy paste τη παρακατω εντολη και πατα εντερ, θα σου βγαλει οκ..... netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 γραψε cmd στην αναζητηση, ανοιξε το με δεξι κλικ>εκτελεση ως διαχειριστης κανε copy paste τη παρακατω εντολη και πατα εντερ, θα σου βγαλει οκ..... netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled Θα στο βγαλει πανω απο την αναζητηση σαν cmd.exe, σε αυτο θα κανεις δεξι κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα